Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 03/03/2023)

Masa untuk mendapatkan orang-orang topi parti pada dan stomping but dibungkus! Kami pada mencari untuk Perayaan Terbaik di Eropah dan di mana untuk mencari mereka. Adakah anda bersedia untuk berparti jalan anda melalui musim panas ?

 

Perayaan terbaik di Eropah: Creamfields, Daresbury, United Kingdom

Mainstage of Creamfields Daresbury United Kingdom

 

Creamfields adalah salah satu Perayaan Terbaik di Eropah dan tarian terbesar di UK muzik perayaan. Manfaatkan sebaik mungkin cuti bank pada bulan Ogos dan tempah tiket ke pesta mega!

Mereka peringkat khusus untuk menempatkan, EDM, tekno, drum dan bass, berkhayal, kotoran, dan banyak lagi, menjadikan Creamfields sebagai festival kegemaran untuk peminat muzik tarian Britain.

Festival tahun 2019 ini dilengkapi dengan eksklusif. Mereka akan menjadi satu-satunya untuk menjadi tuan rumah tarian kumpulan super ikonik Swedish House Mafia dalam UK. Mereka juga akan menjadi tuan rumah Deadmau5 dan prestasi pertama Cirez D & Adam Beyer.

menyertai 70,000 orang yang kembali setiap Summer untuk menikmati peringkat baru yang mengasyikkan, tahap pengeluaran epik, pertunjukan cahaya, dan piroteknik.

Amsterdam untuk Trains London

Rotterdam ke Kereta api London

Paris untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

Perayaan terbaik di Eropah: Bunyi Primavera 2019. Barcelona, Sepanyol

Kita cintakan perayaan ini untuk semua jenis sebab. Selain mesej yang samar ultra mereka pada platform media sosial mereka dalam tempoh beberapa hari yang lalu, khabar angin telah mengelilingi kira-kira apa 'The New Normal’ boleh bermakna. Semak Halaman Facebook Primavera untuk melihat apa yang kita maksudkan.

Apa yang kita benar-benar suka walaupun, adalah bahawa festival itu telah menunjukkan niat jelas untuk menyampaikan ikrar seluruh industri untuk mencapai perwakilan gender yang sama ke atas barisan. Mereka menawarkan sebuah poster yang pleasingly un yang didominasi oleh lelaki. Tetapi mungkin yang lebih penting, ia adalah salah satu yang sepatutnya dihuni oleh gabungan pelbagai perbuatan yang telah membuktikan diri mereka untuk menjadi layak kemasukan lebih sejak kebelakangan ini, tanpa mengira jantina, genre, atau generasi.

Pada dasarnya melepaskan satu atau dua headliners formula hari tradisional, pihak penganjur telah dibungkus bahagian atas rang undang-undang bagi setiap hari dengan pelbagai bakat, termasuk orang-orang seperti Erykah Badu, Impala jinak, Solange, masa depan, Cardi B, Interpol, Janelle Monae, Robyn, di, Christine dan Queens, James Blake, dan Mac DeMarco.

Lihat video jika anda memerlukan lebih meyakinkan!

 

 

Pesta Pulau 2019. Budapest, Hungary

Sziget Festival outdoor experience

 

Sziget adalah Perayaan Terbaik di Eropah di Pulau dan dipenuhi dengan muzik, budaya, suka, dan kebebasan! kerja! Di mana kita mendaftar? memegang, mari kita mendapatkan beberapa butiran pertama.

Festival Sziget pertama dianjurkan kembali 1993 sebagai satu perhimpunan kecil dan sejak itu berkembang menjadi salah satu festival muzik terbesar di Eropah. Setiap tahun mereka berusaha untuk membawa Szitizens beberapa nama besar di luar sana, dan menjadi tuan rumah lebih 1,000 menunjukkan seluruh 60 peringkat, untuk 7 hari berturut-turut. rehydrate sesiapa?

Apa yang kita suka mengenai festival ini dan apa yang membezakannya untuk kita?

Berat mereka memakai seni dan juga muzik. Terdapat pelbagai tempat termasuk sarkas, teater, muzium suku, dan banyak lagi. Artis dan penghibur datang dari seluruh dunia untuk memaparkan bakat mereka. Terdapat juga peluang untuk rakyat dan artis untuk bekerjasama untuk mencipta kenangan dan bermakna karya seni.

Jika itu tidak cukup sejuk, mereka juga mesra alam! Mereka berusaha menyampaikan mesej itu kapanpun mereka boleh dan meminta para pengunjung festival agar lebih peka terhadap alam sekitar.

 

Juga berasa teruja untuk mengikuti muzik melalui Eropah dan melihat Perayaan Terbaik di Eropah? Lepas itu tempah tiket kereta api dengan bantuan Simpan Kereta Api !

 

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-festivals-europe%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)