Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 04/06/2021)

Negara-negara eropa suka merayakan negara mereka cuti — terutama orang-orang yang melihat banyak pelancong. Apakah anda berencana untuk melihat salah satu negara-negara ini pada mereka negara cuti? Kalau begitu, ada banyak cara untuk menyertai perayaan!

Anda juga akan mempunyai peluang yang baik untuk belajar lebih banyak tentang negara itu sejarah. Mengalami tempatan kebanggaan mungkin membawa anda untuk menghargai bahwa negara dan orang-orang bahkan lebih. Mari kita lihat 5 negara terbaik cuti di Eropah:

 

Ratu Hari jadi Rasmi, United Kingdom

Raja George II pemerintah yang menubuhkan tradisi menyambut raja ulang tahun dalam 1748. Sejak itu, United Kingdom telah menyambut hari jadi raja. Walau bagaimanapun, mereka telah berubah tarikh beberapa kali. Sekarang mereka merayakan Permaisuri Hari Lahir Rasmi pada sabtu kedua jun. Jika anda berada di England pada masa itu, anda mungkin melihat Hari jadi Ratu Parade. Upacara ini juga dikenal sebagai perarakan panji Warna.

Amsterdam Ke London Kereta api

Paris untuk Trains London

Berlin untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

* Gambar di Blog mempunyai imej adalah untuk Ratu’s Rasmi Perayaan Hari jadi

 

Republik Hari, Itali

Itali menyambut mereka Republik hari di bulan jun ke-2, yang merupakan tradisi mereka mulai dalam 1946. Mengundi memihak menghapuskan monarki, Orang Itali membuka jalan untuk Republik mereka. Walau bagaimanapun, mereka berpindah sambutan tarikh untuk hari sabtu pertama di bulan jun dalam 1977. Mereka khawatir itu tarikh asal mencerminkan negatif pada mereka ekonomi. Mereka hanya kembali tarikh lama dalam 2001. Disana ada banyak sambutan untuk menyaksikan seluruh Itali pada Republik Hari. Pemandangan yang paling menakjubkan adalah jejambat di Tentera Udara Itali.

Florence ke Kereta api Rome

Naples ke Kereta api Rome

Florence untuk Trains Pisa

Rom ke Kereta api Venice

 

 

Hari Kebangsaan, Sweden

Sweden has a place in 5 Best National Holidays in Europe

 

Sweden merayakan Negara mereka Hari pada 6 juni. Ini adalah kesempatan menggembirakan bagi seluruh negara. Mereka diwujudkan Bendera mereka sambutan Hari dalam 1916, dan sekarang ini adalah hari bersenang-senang dan bersantai. Disana ada konsert muzik, perayaan, dan berbagai kegiatan anda boleh menghadiri. Ia juga adalah hari baru Sweden secara resmi mendapatkan kewarganegaraan mereka. Sweden memastikan semua orang mendapat sambutan pada Hari Bendera!

 

Hari Bastille, Perancis

Bastille Day in France celebrations

 

Apabila ia datang ke perancis, hari-hari mereka kebanggaan negara adalah pada 14hb julai. Ia menandai ulang tahun menyerbu Bastille. Itu adalah satu peristiwa penting dalam Revolusi perancis dalam 1789. Ada tentera parade untuk merayakan ia hampir setiap tahun sejak 1880. Ia’s menakjubkan pemandangan untuk dilihat! Walau bagaimanapun, ada banyak perayaan lain untuk melihat seberapa baik. Bastille Hari adalah waktu yang baik untuk menjadi di Perancis, dan lebih baik dalam Paris.

Amsterdam untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Rotterdam untuk Trains Paris

Brussels untuk Trains Paris

 

Hari Kebangsaan, Switzerland

Swiss Nasional Hari ini tanggal 1 agustus. Ia meraikan hari di mana ketiga-tiga kanton pengasas di Switzerland amerika dalam 1291. Swiss mengambil Negara mereka Hari serius. Salah satu daripada acara utama ucapan dari kanselir atau yang lain pegawai-pegawai berpangkat tinggi. Ada’s juga perarakan di Zurich. Anda boleh menghadiri perayaan di kota-kota lain dan bandar-bandar juga. Sebagai contoh, cinta Swiss mereka desa cuti retret. Ski resort yang lain kelas pertama tempat untuk menjadi semasa Hari Kebangsaan.

Negara dalam cuti Eropah adalah kesempatan besar untuk belajar lebih banyak tentang sejarah negara anda melawat. Ia juga selalu hari yang penuh dengan senang aktiviti dan perarakan.

Munich untuk Trains Zurich

Berlin untuk Trains Zurich

Basel untuk Trains Zurich

Vienna untuk Trains Zurich

 

 

Merencanakan Liburan di Eropah di satu Negara ini Cuti? Buku Anda Tiket Kereta Api dan menikmati!

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post 5 Negara terbaik Cuti di Eropah ke situs anda? anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-national-holidays-europe%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)