Waktu membaca: 5 minit
(Lepas Kemaskini: 01/08/2021)

Apabila membuat perjalanan dalam syarikat kawan kolej, ia masih Samada untuk tidak mempunyai jadual perjalanan dan hanya menjadi spontan. Touring tempat tanpa jangkaan atau apa-apa perancangan sebelum sebenarnya cara terbaik untuk menerokai khazanah tersembunyi. Ia meninggalkan ruang yang cukup untuk memulakan penerokaan uncensored. jadi, di mana anda dan rakan anda bermula apabila anda ingin membuat penemuan yang sahih tanpa mempunyai senarai tugas yang ketat? Bagaimana anda boleh mencari penemuan yang terbaik seperti berada di rumah? Apa pilihan anda?

baik, bertuah untuk anda, ia kini mungkin untuk membuat palsu tempahan penerbangan untuk visa tanpa perlu membayar untuk tiket kapal terbang atau jadual perjalanan. Yang membolehkan anda untuk perjalanan tanpa jadual perjalanan. selain itu, teknologi telah membuat peta dan buku panduan mudah diakses, jadi anda boleh bergantung sepenuhnya pada telefon anda untuk tips perjalanan. Disini adalah 5 lebih banyak petua untuk meneroka penemuan yang terbaik dengan rakan-rakan kolej:

 

1. Sertailah Jelajah Berjalan Percuma

Mencari dan mendaftar untuk lawatan berjalan kaki percuma pada hari pertama anda di bandar baru. Mereka mudah untuk mencari – hanya meminta kakitangan di hotel, anda akan menghabiskan malam pertama, atau Inquire dari para pelajar lain yang anda mencari di asrama anda. Pencarian pantas di internet juga akan membantu anda mencari kebaikan lawatan berjalan kaki percuma. Perhatikan bahawa walaupun lawatan terutamanya percuma, lebih baik anda mengetepikan anggaran kecil untuk tip pemandu pelancong.

Bagaimana lawatan berjalan kaki percuma kerja? Anda mendapati lawatan berjalan kaki percuma untuk tarikh dan masa apabila anda akan disediakan, anda mendaftar, titik pertemuan disampaikan kepada anda, anda muncul di sudut bahawa pada masa, dan kemudian anda meninggalkan segala-galanya untuk pemandu pelancong. Panduan pelancongan berkarisma akan membantu anda menemui bandar dan kawasan pinggir dengan mudah dan mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang ini bandar seni bina yang unik dan budaya tempatan.

Milan ke Kereta api Rome

Florence ke Kereta api Rome

Pisa ke Kereta api Rome

Naples ke Kereta api Rome

 

Meneroka The Best Discoveries Dengan College Mates di dalam bas

 

2. Benarkan Diri Anda Untuk Dapatkan Lost

Sekarang bahawa pemandu pelancong yang berpengalaman telah membantu anda mencari yang paling bahagian bandar, kini sudah tiba masanya untuk turun di sebuah stesen rawak dan meneroka persekitaran anda sendiri. Sengaja mengelakkan kawasan pelancong dan "hilang" dalam lautan manusia. Dan kerana anda dengan kawan-kawan, anda tidak perlu bimbang terlalu banyak tentang keselamatan diri. Anda akan menemui terkira permata tersembunyi – perkara yang tidak merasa pernah dilihat sebelum ini. Ia akan membantu jika anda adalah terbuka kepada bercakap dengan orang yang tidak dikenali kerana tiada siapa yang akan membantu anda menemui bandar yang lebih baik daripada penduduk tempatan.

Amsterdam untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Rotterdam untuk Trains Paris

Brussels untuk Trains Paris

 

 

3. Gunakan Peta Google

Peta Google atau peta Apple baiklah, walaupun Apple tidak dapat mengalahkan ramalan dan ketepatan yang dimiliki oleh peta Google. Mungkin ia adalah kerana sebahagian besar pengguna internet telah peranti Android berkuasa, jadi kebanyakan destinasi pelancong ulasan dilakukan pada peta Google. Mengkaji peta Google di kawasan kerja-kerja dengan baik untuk perjalanan kumpulan – Ia memberikan satu idea yang sempurna daripada apa yang ada di sekeliling anda. Ulasan Google akan memberitahu anda tempat-tempat terbaik untuk makan, di mana untuk mencari wain terbaik, dan mengingatkan anda kepada di mana tidak melawat sebagai pengembara kolej. Maklumat ini membantu anda meneroka dan menemui lebih.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

Memanfaatkan Peta Google

 

4. Menghadiri Acara Tempatan

Jika anda tidak mahu bersiar-siar di jalan-jalan tanpa tujuan yang ditetapkan, mengapa tidak menghadiri acara tempatan kemudian? Tanya sekitar untuk pameran perdagangan, pertunjukan seni, konsert, atau perayaan dan melibatkan diri dalam mana-mana mereka. Jika anda suka sukan, pergi ke stadium atau menghadiri pertandingan bola sepak jalanan. Anda juga boleh bermain dengan penduduk tempatan jika mereka cukup ramah. Ini akan memberikan anda perspektif yang mendalam tentang bandar dan membolehkan anda untuk berinteraksi dengan penduduk tempatan dan pengalaman perjuangan setiap hari dan kegembiraan mereka – seperti orang tempatan. Menjalankan maraton jika anda mempercayai keupayaan anda berjalan. Bersaing dengan rakan-rakan anda akan membuat ia lebih menyeronokkan.

Nuremburg ke Kereta api Prague

Munich untuk Trains Prague

Berlin untuk Trains Prague

Vienna untuk Trains Prague

 

Festival adalah antara The Best Discoveries Dengan College Mates

 

5. Leverage Media Sosial

ulasan Facebook akan memberitahu anda di mana untuk pergi backpacking dengan kawan-kawan kolej, apa yang perlu mencari manakala terdapat, dan semua yang anda perlu tahu tentang destinasi yang. Ikut kuliah saja kumpulan pelancong pilihan anda, mengatakan di Facebook, dan mengambil minda ahli-ahli yang berilmu. media sosial adalah sebuah lombong emas untuk mengumpul maklumat penting daripada orang yang mempunyai pengalaman secara langsung untuk kawasan tertentu.

Frankfurt ke Berlin Kereta api

Leipzig untuk Trains Berlin

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

 

Untuk menyimpulkan, Setiap hari adalah peluang pembelajaran untuk mana-mana kumpulan bercita-cita tinggi pelancong kolej muda. Hanya mempunyai perancangan yang baik untuk anda insurans kesihatan dan perjalanan, tetapi jangan hadkan diri anda pada jadual perjalanan yang tetap. Biarkan diri muda ingin tahu anda meneroka dan mencari dan jika anda suka artikel kami, kemudian memerintahkan tiket kereta api anda dari Save A Train.

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “Meneroka The Best Discoveries Dengan College Mates” ke laman web anda? Samada anda boleh mengambil gambar dan teks kami dan memberi kami kredit dengan link ke laman blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fdiscoveries-college-mates%2F%0A%3Flang%3Dms ‎- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)

  • Jika anda ingin berbuat baik kepada pengguna anda, anda boleh membimbing mereka terus ke laman arahan laluan kereta api kami.
  • Di pautan berikut, anda akan mencari laluan kereta api yang paling popular – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- link ini adalah untuk English laluan halaman pendaratan, tetapi kita juga mempunyai https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, dan anda boleh menukar pl untuk fr atau de dan lebih banyak bahasa yang anda pilih.