Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 11/06/2021)

Adalah sukar untuk mengatakan apa yang dikatakan sebagai terbaik dan cuaca yang paling teruk, jadi apabila kita mula menulis Negara Eropah dengan cuaca yang terbaik kita tidak tahu bagaimana untuk mendekati ini. Lagipun, itu sahaja individu, tidak ia? Jadi kami mengambil keputusan untuk meletakkan tesis kami pada yang 365 hari matahari, angin cahaya dan tidak ada pancuran mandian hujan untuk iklim yang sesuai membuat, dan bermula di sana.

 

Kami telah meletakkan bersama senarai negara-negara Eropah berdasarkan keadaan cuaca yang mereka, dan ia terpulang kepada anda untuk membuat keputusan di mana anda mahu untuk pergi seterusnya:

negara 1 kami untuk Eropah Negara-negara dengan cuaca yang terbaik adalah: Sepanyol

A iklim Mediterranean, infrastruktur pengangkutan yang teguh, peluang yang sangat baik untuk perjalanan, serta pelbagai aktiviti bersosial dan percutian, membuat Sepanyol cukup banyak negara impian. Bertempat di Southwestern Eropah, Sepanyol pasti yang diambil kira untuk salah satu daripada yang perjalanan kereta api yang paling indah di Eropah. Sepanyol ramalan cuaca dengan panas, musim panas kering dan ringan, musim hujan. Sejak Sepanyol adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling besar, ia mempunyai lebih daripada satu iklim. jadi, anda boleh mengharapkan iklim yang lebih banyak dipengaruhi benua di dataran tinggi tengah yang luas: bersedia untuk panas, musim kering dan musim sejuk. terjemahan: jika anda adalah perjalanan ke Sepanyol dan merancang untuk tinggal untuk beberapa bulan, bawa baju mandi dan jaket.

 

 

Portugal – 1 di Negara-negara Eropah dengan cuaca yang terbaik

Bagi anda yang lebih suka menikmati 22 ° C secara purata hampir seluruh tahun daripada berpeluh ia keluar pada darjah 35 + ° C, Portugal adalah 1 di Negara-negara Eropah dengan cuaca yang terbaik. Portugal diklasifikasikan sebagai iklim Csb (istilah ini merujuk kepada iklim Mediterranean); lembap sederhana yang hangat iklim hutan, dengan musim kering, dan musim sejuk yang basah. Jika anda melakukan perjalanan dengan kereta api, memilih Portugal semasa musim panas. Bulan paling hangat di Portugal Julai, dengan suhu purata 24 ° C, dan yang paling sejuk adalah pada bulan Januari pada 12 ° C. Anda akan menangkap jam cahaya matahari yang paling setiap hari pada bulan Ogos. Tambahan pula, anda boleh sentiasa pelancongan Eropah Barat dengan kereta api untuk kesan yang terbaik, tanpa mengira keadaan iklim negara-negara yang ingin anda lihat.

 

Greece

Satu lagi negara Mediterranean yang akan meninggalkan anda cinta dengan bahagian Eropah. Greece adalah tipikal iklim Mediterranean. Pelancong dan penduduk tempatan suka untuk musim panas dan keringnya, ringan dan musim hujan, dan dilanjutkan tempoh cahaya matahari sepanjang sebahagian besar tahun. Greece merupakan salah satu daripada negara-negara Eropah dengan cuaca yang terbaik dan anda perlu pergi ke lebih daripada sekali untuk menghargai sepenuhnya keindahannya. Bercakap iklim Mediterranean sempurna, ia hanya adil kita menyebut Italy terlalu, walaupun angin musim panas yang boleh membawa sangat panas, cuaca yang tidak menyenangkan tidak semua orang menikmati.

 

London belum lagi berada di Negara-negara Eropah dengan cuaca yang terbaik

Britain – Yang terburuk dalam senarai Negara Eropah dengan Cuaca Terbaik

Walaupun seni bina benar-benar cantik, mengikut sejarah, dan budaya, Britain bukan salah satu daripada Negara-negara Eropah dengan cuaca yang terbaik. baik, kecuali anda menikmati kabus berterusan, hujan, awan dan banyak kelabu yang anda lupa apa warna lain kelihatan seperti. Udara yang lembap dan ketidaktentuan keseluruhan tidak membantu sama ada. Manakala Britain tidak mempunyai kejutan cerah di sana sini, kita tidak memberi nasihat kepada (pernah!) keluar tanpa payung dan ganti T-shirt. Semak ini 4 perjalanan kereta api keperluan pra-perjalanan di Eropah sebelum anda pergi dalam perjalanan anda.

Amsterdam untuk Trains London

Lille untuk Trains London

Paris untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

Iceland

Mungkin salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling menakjubkan, Iceland berbangga dengan fjordnya yang menakjubkan, tidak berkesudahan landskap hijau zamrud, puncak gunung salji putih, dan air terjun. Oh, jangan kita lupa glasier gergasi yang, mata air panas dan geisar, dan beberapa peramah, orang di dunia! Walau bagaimanapun, malangnya, negara Scandinavia ini terkenal dengan cuaca yang tidak menentu dan jahat yang. Iceland mempunyai kira-kira 320 hari dari awan kelabu tebal, 215 hari hujan, ribut salji, dan ribut salji. Ia bukan untuk mereka yang mencari untuk menikmati vacay cerah.

  • Walau bagaimanapun, jika anda adalah orang yang daripada cuti musim sejuk, Iceland akan berada di bahagian atas senarai Negara Eropah dengan cuaca yang terbaik.

 

Mencari negara-negara Eropah kegemaran anda dengan cuaca yang terbaik untuk anda! dan menikmati percutian anda di! Memilih untuk menaiki kereta api dan Mesra tiket kereta api dengan Jimat Train a.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-countries-best-weather%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)