Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 10/04/2021)

Anda tidak perlu menjadi seorang pelakon Bollywood untuk benar-benar melihat bahagian dalam ini cantik, kereta api mewah, tetapi anda perlu menetapkan sebahagian besar wang diperuntukkan untuk menikmatinya. Jika anda mempunyai kira-kira £ 3, 000+ untuk ganti, memilih destinasi, kemas barang anda, dan biarkan pengalaman seumur hidup ini bermula! Segala-galanya tentang gabungan ini mewah, keselesaan, dan banyak berjalan-jalan indah di Eropah akan membuat untuk pengalaman yang tak terlupakan.

 

Berikut adalah panduan untuk Eropah tiga yang paling popular, kereta api mewah.

Venice Simplon Orient Express

Sebuah kereta api yang diperkenalkan di dunia berlebih-lebihan kereta api kembali 1982 adalah kereta api yang sama yang masih menjadi pilihan nombor satu bagi banyak pelancong Eropah dan peminat Kereta Api Mewah. jadi, bagi sesiapa yang ingin menikmati kemewahan kereta api yang tidak dapat dibandingkan, Venice Simplon Orient Express adalah cara untuk melakukannya. Paling banyak perjalanan terkenal melarikan diri mewah ini adalah antara London dan Venice. Walau bagaimanapun, ramai yang tidak dapat menahan pergi lebih jauh ke Istanbul dan Berlin, dengan Berlin menjadi perhentian terakhir dilancarkan untuk kereta api. Semasa anda menaiki keretapi ini, anda mempunyai beberapa chef terbaik di dunia bekerja pada makanan anda dan suite tunggal dan kongsi yang penting 5 bintang.

Bersama-sama dengan kereta, restoran dan lounge, terdapat satu kawasan bar yang lengkap untuk para tetamu ... khm, pengembara. Apabila anda berfikir crème de la crème kereta api mewah, Venice Simplon Orient Express adalah di mana minda anda segera pergi!

Venice ke London tiket akan dikenakan bayaran kira-kira £ 2,700. Perjalanan yang mengambil masa beberapa 16 Jam.

Bolzano untuk Trains Venice

Vienna untuk Trains Venice

Trieste untuk Trains Venice

Udine untuk Trains Venice

 

 

Belmond Royal Scotsman Kereta api mewah

Sebuah kereta api yang benar-benar penting untuk tradisi diraja, Belmond Royal Scotsman adalah seorang impian menjadi kenyataan. Menjadi antara bahagian atas 3 kereta api mewah, Belmond telah bertemakan laluan yang anda akan suka. ini termasuk Scotch Malt Whisky Trail, Wonders Scenic barat, Scotland klasik splendours, Dales Lakes & Gardens, dan banyak lagi. Belmond menawarkan perkhidmatan spa, serta! 4 hari Highland Classicmost adalah pelancongan yang paling popular. kereta api berjalan dari April hingga Oktober, dan ia meliputi banyak pemandangan yang indah benar-benar cantik, termasuk Isle of Skye. Duduk dan berehat di tepi tingkap kaca yang besar, menghirup sebahagian daripada wain terbaik dan terpancut lebih keindahan yang adalah Scotland.

harga tiket bermula daripada £ 2,350 seorang.

Amsterdam untuk Trains London

Cologne untuk Trains London

Paris untuk Trains London

Luxembourg untuk Trains London

 

Kereta api mewah di budapest

Kereta Api Mewah Golden Eagle Danube Express

Anda tidak akan mengalami Eropah dengan cara yang anda akan bergerak dengan Golden Eagle Danube Express. kereta api berbangga di suite menghairankan mewah, deluxe dan warisan kabin. Mereka juga berbangga dengan perumahan lounge dan bar yang terbaik pada roda. Setakat ini salah satu yang paling kereta api mewah yang pernah anda menaiki tawaran Golden Eagle Danube Express 5 kepada 12 perjalanan hari. Ia meliputi beberapa destinasi termasuk Budapest, Prague, Zurich, Vienna, Venice, Istanbul, Innsbruck, Sofia, dan banyak lagi. Terdapat juga banyak destinasi lain (lawatan) untuk memilih daripada. Semua perjalanan Golden Eagle Danube Express termasuk lawatan dan pengalaman di luar kereta api.

Tiket untuk satu permulaan ini dari £ 22.260 untuk Superior Deluxe Kelas.

Zurich ke Kereta api Innsbruck

Salzburg untuk Trains Innsbruck

Vienna untuk Trains Innsbruck

Cologne untuk Trains Innsbruck

 

 

Perjalanan ke Eropah merangkumi Kereta Api Mewah dan kegembiraan sendiri, tetapi perjalanan ke Eropah dengan kereta api ini adalah SEMUA. Beli tiket untuk perjalanan dengan kereta api walaupun dari satu titik ke satu tempat Save A Train dan mula menikmati Eropah.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau anda boleh di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-luxurious-trains%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)