Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 14/01/2022)

Ada sesuatu yang sangat memenuhi tentang senyap merenung daripada tingkap kereta api, tidak anda berfikir? jadi, melupakan frisks keselamatan intim, beg ziplock jelas untuk cecair, privasi sifar, dan bas tanpa tandas. Tidak ada cara yang lebih baik untuk meneroka Eropah berbanding dengan kereta api pada bulan Disember. Berikut adalah sebab-sebab mengapa kami!

 

1. Meneroka Eropah dengan kereta api pada bulan Disember dan anda akan melihat – pelancong kurang

Ramai orang berduyun-duyun ke destinasi popular semasa musim panas apabila mereka ingin meneroka Eropah. Walau bagaimanapun, cuaca cerah tidak membawa bersamanya, orang. Banyak dan banyak orang! Kami akan gembira untuk meneroka Eropah dengan kereta api pada bulan Disember kerana terdapat hanya sedikit pelancong. lebih pemandangan, ketenangan, dan ruang untuk anda!

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

meneroka Eropah dengan kereta api, stesen kereta api kosong

 

2. Meneroka Eropah dengan kereta api dalam cara-cara musim sejuk – kadar lebih murah

Sebab mengapa kita mempunyai kadar yang lebih murah adalah semata-mata bahawa sebab 1! orang kurang sama dengan segala-galanya lebih murah! Kita berbicara lebih murah hotel dan tiket kereta api di atas tanah (walaupun mungkin tidak sekitar Krismas /Tahun Baru).

tip A: Diskaun boleh didapati lebih di bandar-bandar yang lebih kecil amat bergantung kepada pelancongan. Sudah tentu, bandar-bandar yang lebih besar tidak perlu cuba sukar untuk mendapatkan dalam pelanggan, supaya merancang dengan bijak jika anda mempunyai belanja yang!

Brussels untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Marseille untuk Trains Paris

Amsterdam untuk Trains Paris

 

 

3. Pasaran dan festival

Lihat post menggerunkan kami di Perayaan Winter Terbaik di Eropah jika anda mahu maklumat lanjut mengenai pilihan utama kami. Pasaran Street, khusus benar-benar di mana-mana pada bulan Disember. sebenarnya, ia telah menjadi tradisi Disember sejak 1400 ini! Sebagai pada kereta api bermakna fleksibiliti, jadi anda perlu membuat keputusan yang anda hanya perlu tinggal lebih lama di salah anda mendapati anda benar-benar suka, maka anda boleh! Itulah keindahan perjalanan kereta api. Itulah sebabnya tidak ada cara yang lebih baik untuk meneroka Eropah daripada dengan kereta api pada bulan Disember.

Kereta api Amsterdam To London

Paris untuk Trains London

Berlin untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

meneroka Eropah dengan kereta api, stesen kereta api kosong, festival musim sejuk

 

4. suasana

Jika anda pernah menonton filem Krismas, ada yang pasti akan gambar ajaib dicat atmosfera. Gambar ringan jatuh emping salji, kanak-kanak membaling bola salji, lapisan kerucut es, luluh sayu berjalan melalui salji tebal. Dan sudah tentu, lampu dan hiasan! Disana ada tempat lain bahawa saingan paparan yang anda akan dapati di kebanyakan tempat di Eropah.

Florence ke Kereta api Rome

Naples ke Kereta api Rome

Florence untuk Trains Pisa

Rom ke Kereta api Venice

 

 

5. Meneroka Eropah dengan kereta api pada bulan Disember = masakan Winter

Apakah cara yang lebih baik untuk meneroka apa yang ditawarkan oleh negara makanan yang berbeza? Meneroka Eropah dengan kereta api pada bulan Disember, dan mempunyai peluang untuk melawat beberapa bandar di satu hari. Semak tempatan pasaran dan membawa beberapa makanan ringan kembali di kereta! Anda boleh mempunyai sarapan, makan tengah hari, dan Perjamuan dalam 3 bandar-bandar yang berbeza!

Munich untuk Trains Zurich

Berlin untuk Trains Zurich

Basel untuk Trains Zurich

Vienna untuk Trains Zurich

 

meneroka Eropah dengan kereta api, switzerland

 

Petua: dalam Switzerland dan sebahagian Perancis, cuba raclette dan fondue, kedua-duanya adalah berdasarkan sekitar keju dihangatkan. Jerman suka untuk keluar daging rusa apabila ia menjadi sejuk, dan buah berangan panggang adalah ruji vendor pada pasaran Krismas. Jangan lupa untuk memesan sisi mulled wain!

 

Bersedia untuk menempah bahawa perjalanan kereta api seumur hidup? Hebat! Menuju ke SaveATrain dan nikmati kerumitan dan tanpa tempahan perjalanan kereta api!

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexplore-europe-train-december%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)