Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 05/03/2021)

Panggung terkenal di Eropah ditenun ke dalam fabrik budaya Eropah. teater terkenal di Eropah berjanji kepada anda persembahan luar biasa. Ia akan meninggalkan anda dikacau, berpindah, dan terpesona! Sifat seni persembahan adalah sia-sia dan kreativiti berkembang spektakuler. Ini berkelip kecemerlangan hidup di hanya dalam ingatan kita. teater terkenal di Eropah mewujudkan rasa eksklusif dan jarang. Ia adalah masa yang singkat dalam perkongsian masa, dan anda akan mahu untuk mendapat cahaya cahaya yang.

Ini adalah sebahagian daripada pilihan utama kami kebanyakan teater yang terkenal di Eropah, hanya perlu melihat untuk kekasih budaya:

 

1. Teatro alla Scala, Itali

Ia seolah-olah logik untuk kita akan bermula di Itali, pengaruh yang mendominasi pada teater terkenal di Eropah. yang Teatro alla Scalla adalah rumah yang terkenal di dunia Itali Opera.

Kebanyakan penyanyi besar masa lalu, sejak dua ratus tahun yang lalu, telah dilakukan di sini. Banyak opera terkenal mempunyai pengeluaran pertama mereka di sini seperti Othello, Nabucco oleh Verdi, dan Madame Butterfly oleh Giacomo Puccini.

teater ini adalah besar dan cantik. Ia mempunyai sebuah muzium di mana anda boleh membaca dengan teliti tempat swasta yang biasanya tidak dibuka kepada orang ramai. Auditorium besar dibina daripada kayu dan dibincangkan dalam baldu merah picisan. Ia diterangi oleh candelier kristal Bohemian.

Genoa untuk Trains Milan

Rom ke Kereta api Milan

Bologna untuk Trains Milan

Florence untuk Trains Milan

Teatro Alla Scala of Italy is on the list of Famous theatres in Europe

 

2. Teater Globe, London

Teater Globe dikenali sebagai Shakespeare Globe. peminat tidak pernah puas The Bard perlu melawat teater ini terkenal di Eropah. karya William Shakespeare menunjukkan pemahaman yang mendalam tentang sifat manusia. menawan hati kerjanya penonton. penguasaan bahasa Inggeris telah membuat drama dan beliau puisi abadi keping genius.

Jika anda seorang kekasih Shakespeare, ini adalah pasti yang tempat untuk dilawati! Tuan Chamberlains Lelaki dibakar menurunkan ke atas 1613. Pembinaan semula moden yang berdiri di tempatnya hari ini adalah jauh dari lokasi asalnya.

Marilah kepada tiga tingkat ini, terbuka amfiteater untuk menikmati bermain. Mengambil bahagian dalam bengkel. Duduk-dalam pada ceramah dan mengadakan bacaan. Terdapat satu program teater yang dihadiri sepanjang tahun dan ia adalah satu kemestian dalam senarai teater terkenal di Eropah.

Kereta api Amsterdam To London

Paris untuk Trains London

Berlin untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

 

3. Latin Paradis, Paris

Paradis Latin adalah kontemporari kabaret datang itulah pengganti Teater Latin yang asli. Teater Latin telah ditugaskan asalnya oleh tidak lain daripada Napoleon Bonaparte pada tahun 1800.

Banyak struktur dibakar pada masa itu. Ini termasuk satu ini. Terkenal kerana glitz dan bakat yang, jadi jika anda mencari sandiwara, anda akan mendapati ia di pertunjukan kabaret Paris bonafide. Bersempena dengan persembahan kabaret tertunggak, anda juga boleh melihat yang luar biasa akrobatik dan trapez perbuatan.

Amsterdam untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Rotterdam untuk Trains Paris

Brussels untuk Trains Paris

Paradis Latin theatre, Paris

 

4. teater rakyat, Vienna

The Volkstheater di Vienna ialah pemandangan yang indah untuk lihatlah. Ia mula dibuka pada 1889. Ia adalah salah satu yang terbesar di seluruh dunia di negara-negara berbahasa Jerman dan mesti dikunjungi.

Dibina sebagai rakan yang lebih mudah oleh Burgtheater, ia yang dipilih tempat pada masa untuk masyarakat yang tinggi tetapi seni persembahan adalah untuk semua orang untuk menikmati. Pada permulaan teater yang mulia ini, tumpuan adalah kepada penulis Austria. hari ini, anda boleh menjadi saksi kepada himpunan yang luas yang telah menerima pujian antarabangsa.

Rote Bar adalah di tingkat atas teater. Ia merupakan tempat nyata lebih formal. Ia adalah di sini bahawa anda boleh mendengar muzik ambien, menikmati acara kelab serta membaca dan pameran kontemporari.

Salzburg untuk Trains Vienna

Munich untuk Trains Vienna

Graz ke Kereta api Vienna

Prague untuk Trains Vienna

Volkstheater in Vienna is on the list of Famous theatres in Europe

 

5. National Theatre, Prague

Ia tidak menghairankan bahawa National Theatre di Prague telah digelar, Kapel Emas. Ia berdiri megah dalam semua kemuliaan Neo-Renaissance yang. Anda akan berasa seperti anda adalah sebahagian daripada diri bangsawan apabila anda melawat teater ini terkenal di Eropah.

National Theatre adalah kaya dengan sejarah tetapi bangunan asal dibakar pada 1881. Seluruh negara bergabung tenaga untuk menyokong seni persembahan. Mereka menyumbang kepadanya yang dibina semula dan mempunyai ia betul-betul kerana ia adalah sekali.

Nuremburg ke Kereta api Prague

Munich untuk Trains Prague

Berlin untuk Trains Prague

Vienna untuk Trains Prague

The national Theatre in Prague

 

hari ini, datang dan melihat pelbagai menakjubkan balet, bermain, dan opera yang memberi inspirasi dan menggembirakan, dan sudah tentu, menumpang dengan Simpan Kereta Api untuk ke sana!

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “5 Panggung Terkenal Di Eropah” ke laman web anda? Kau bisa mengambil foto kami dan teks dan memberikan kami kredit dengan link ke pos blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/?lang=ms ‎- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)