Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 21/02/2021)

Pertama sekali, akan ada kereta api percuma sehingga 30,000 remaja musim panas ini. Bilangan tiket percuma boleh bahkan meningkatkan bergantung kepada permintaan. EU tambahan mengumumkan bahawa ia akan membuat tawaran yang ada untuk remaja berumur 18 ke bawah. Oleh kerana bilangan tiket kereta api percuma, kos untuk EU boleh melebihi 12 juta pound.

 

kereta api percuma
EU menawarkan kereta api percuma musim panas ini.

 

Mengapa memberikan kereta api tiket percuma?

dalam 1972 stesen kereta api di Eropah penuh dengan anak-anak muda pada musim panas. kerana penerbangan masih sangat mahal pada masa ini, $38 untuk pas kereta api di seluruh Eropah seolah-olah menarik. tambahan, kereta api malam dibuat bahawa penginapan sangat berpatutan. juga, pas kereta api termasuk semua Eropah barat. dalam 1998 pas kereta api yang sehingga itu hanya boleh didapati kepada orang di bawah 26 telah had umur dikeluarkan. Interrailing tidak lagi begitu popular, dan negara mula menyenaraikan harga mereka sendiri untuk pelancong menggunakan perkhidmatan kereta api mereka. tambahan pula, penerbangan murah maka menjadi tersedia pada dasarnya meninggalkan interrailing sebagai cara yang mahal dan tidak berkesan untuk perjalanan Eropah. Sekarang Parlimen Eropah telah memutuskan bahawa ia ingin menyatukan semula sebagai pilihan yang popular untuk remaja dan telah diperuntukkan 12 juta pound untuk projek.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

Cara memohon kereta api percuma

Dalam usaha untuk memohon salah satu tiket percuma, anda perlu mengemukakan permohonan anda kepada Portal Belia Eropah dalam bulan Jun. juri A akan memperuntukkan 15,000 tiket kereta api percuma. Manakala set kedua 15,000 tiket telah dirancang ia akhirnya akan menjadi bergantung kepada bajet dan maklum balas dari yang pertama 15,000 peserta. Tarikh sebenar untuk mengemukakan akan antara Jun 12 dan Jun 26. Anda layak untuk memohon tiket jika anda akan 18 tahun pada 1 Julai. 1900 ini kereta api percuma tiket akan diperuntukkan kepada pemohon British. begitu juga, Perancis dan Jerman juga akan menerima 1900 tiket. Berbeza, Pemohon Ireland hanya akan menerima 140 tiket.

Frankfurt ke Berlin Kereta api

Prague untuk Trains Berlin

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

 

Aplikasi terbaik

Untuk dipertimbangkan antara aplikasi yang terbaik untuk kereta api percuma anda perlu untuk menunjukkan yang berikut;

Pertama, motivasi anda untuk mengunjungi sekurang-kurangnya satu laman Warisan Budaya Eropah. tambahan, anda perlu menjawab kuiz mengenai laman Warisan Budaya Eropah. Kuiz ini juga akan merangkumi soalan mengenai pemilihan pemuda dan Parlimen Eropah.

tambahan pula, anda perlu menyatakan keinginan untuk menjadi DiscoverEU duta. keinginan ini harus merangkumi laporan anda pengalaman perjalanan dan membuat foto anda disediakan untuk pameran foto ulang tahun DiscoverEU di Parlimen Eropah.

Lapangan Terbang Lyon ke Kereta Api Nice

Paris ke Kereta api Nice

Avignon ke Kereta api Nice

Marseilles untuk Trains Nice

 

Menempah tiket kereta api didapati paling murah dengan kami

Kerana kita tahu anda sedang mencari untuk harga yang terbaik jadi jika anda tidak mendapat tiket kereta api percuma, kami telah menyediakan enjin carian yang cepat untuk mencari tiket kereta api murah cepat. Kami ingin anda perjalanan lebih dan membayar kurang. tiket kereta api pembelian menggunakan pilihan pembayaran termasuk kad kredit, PayPal, dan Alipay. Sama ada anda sedang mencari pemandangan Indah, makanan bagus, perjalanan romantis atau apa-apa sebab lain untuk pergi ke Eropah, kami boleh memberikan anda tiket yang terbaik.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami di laman anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffree-trains-summer-teens%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)