Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 01/04/2021)

Ia adalah impian - pergi bercuti dan mendapat bayaran untuk itu. Bukan itu sahaja, tetapi mempunyai penerbangan anda, penginapan, dan makanan dibayar untuk anda juga.

Impossible, betul? Tidak ada cara yang sesiapa sahaja di dunia akan membayar tiada siapa yang back-menggaru seperti anda untuk mengalami jet tetapan eksploitasi A-senarai pengelilingan dunia superstar.

Kecuali ... ADA!

Itu betul, ia tidak mustahil untuk anda untuk perjalanan dunia pada ada orang lain - tetapi anda akan perlu menggunakan internet dengan ketajaman Hujan Man untuk menariknya keluar.

Penulis blog pelancongan terbaik telah perjalanan mereka dibayar untuk mereka terima kasih kepada campuran bakat, nasib, dan kemahiran - di sini adalah bagaimana anda boleh melakukan perkara yang sama.

Belajar bagaimana untuk menulis

Direka untuk kedua-vlogger perjalanan, blogger, atau Twitter, tiada yang lebih baik seterusnya yang berkesan untuk frasa. Itulah sebabnya penting bagi penggiat perjalanan untuk mempelajari kemahiran yang paling sukar difahami, bertulis.

Mengambil tikaman tetap di menulis salinan yang baik dengan mengambil satu jam sehari menconteng fikiran anda. Menyimpan diari, menulis blog peribadi, posting di Twitter prolifically - dengan kemahiran ini di dalam poket belakang anda, anda akan dapat untuk menyatakan diri anda dengan lebih berkesan dan sempurna nada suara yang boleh mendapatkan anda pengikut yang popular di web.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

wang kertas kuning

 

Mendapat rangsangan pada pengikut anda

Siapa yang anda akan mempercayai lanjut mengenai media sosial - Instagram pengguna yang pengikut sahaja ibu mereka dan bot dari Rusia, atau seseorang yang mempunyai pengikut lebih daripada Kim Kardashian?

Jawapan yang jelas, dan itu sebabnya anda perlu menghabiskan pelaburan tunai dalam pengikut anda memulakan perjalanan anda untuk menjadi influencer yang.

Membeli pengikut dari laman web seperti Tamak Media Sosial adalah cara yang ideal untuk terakru garis dasar integriti yang anda boleh membina pada masa akan datang.

Bremen ke Kereta api Berlin

Leipzig untuk Trains Berlin

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

 

Hubungi orang yang betul

Industri pelancongan blogging berdaya saing, ramai orang memberi ia pergi setiap tahun. Setelah anda mempunyai asas yang kukuh pengikut dan kandungan, satu-satunya cara untuk mendapatkan diri anda perhatikan adalah untuk berhubung dengan pembekal pelancongan yang boleh menaja anda pergi bercuti.

Untuk membuat perjanjian yang berbaloi, anda akan mempunyai untuk menjelaskan bahawa menaja anda akan memberikan orang-orang ini dengan pendedahan yang berharga dan penting ke dalam demografi mereka. Ini adalah pro perkiraan quo quid, tetapi satu yang akan membolehkan anda untuk melihat dunia.

Nantes untuk Trains Bordeaux

Paris untuk Trains Bordeaux

Lyon untuk Trains Bordeaux

Marseilles untuk Trains Bordeaux

 

peralatan untuk influencer

 

Memahami penonton anda

penaja baru ditemui anda tidak akan kekal lama jika mereka tidak fikir anda boleh melibatkan diri dengan penonton anda - dan itulah mengapa anda perlu tahu apa yang anda demografik adalah.

Ini bermakna untuk mengetahui kumpulan umur purata penonton anda, orang-orang seperti mereka, dan tidak suka, apa laman web yang mereka kerap melawat, dan apa yang mereka lakukan apabila mereka berada jauh dari web. Dengan maklumat ini di pelupusan anda, anda akan dapat untuk mencipta kandungan yang pengikut anda suka - dan penaja anda di sebelah.

Mereka adalah tips kami! Bolehkah anda memikirkan apa-apa cara lain untuk menjadi perjalanan influencer-terbang tinggi? Kemudian kita tahu dalam komen di bawah!

Lapangan Terbang Lyon ke Kereta api Geneva

Zurich ke Kereta api Geneva

Paris untuk Trains Geneva

Lucerne untuk Trains Geneva

 

Baik sebelum anda menjadi influencer yang, anda perlu melatih perjalanan ke tempat eksotik, dan mula mengambil gambar hebat dalam suasana yang baik, adakah anda membaca? penggunaan Save A Train untuk mendapatkan tiket kereta api paling murah, jadi ia tidak akan kos anda banyak untuk menjadi tugas hidup anda!

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “5 Best Minuman Tempatan Cuba di Eropah” ke laman web anda? anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-become-a-high-flying-travel-influencer%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)