Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 26/03/2020)

Venice adalah salah satu bandar yang paling inspirasi dan ajaib di Itali dan mudah dicapai dengan kereta api. Dengan melawat Venice semasa Paskah cuti, anda boleh menikmati musim bunga yang menyenangkan. Ini membolehkan anda untuk menghabiskan sepanjang hari di luar rumah. Perjalanan ke pusat bersejarah di atas air, luar pemandangan indah atau mencuba makanan lazat Venice untuk percutian Paskah yang sempurna. Berikut adalah bagaimana untuk sampai ke Venice dengan kereta api untuk Paskah.

 

Venice dengan kereta api untuk Paskah adalah mungkin dari mana-mana bandar Itali

Venice dikelilingi oleh air tetapi terhubung dengan baik ke daratan dan seluruh dunia berkat kawasan itu landasan kereta api yang cekap. Selama bertahun-tahun Venice semasa cuti Paskah telah menjadi lebih dan lebih popular, dan syarikat sering menaikkan harga mereka kerana permintaan ini. Walau bagaimanapun, kereta api berjalan dengan kerap untuk Venice, jadi pelancong boleh mengambil penerbangan tambang murah ke Milan atau Treviso dan dari sana, mengambil kereta api ke Venice.

Milan untuk Trains Venice

Florence ke Venice Kereta api

Bologna untuk Trains Venice

Treviso untuk Trains Venice

 

bagaimana untuk sampai ke Venice dengan kereta api untuk Paskah

Stesen Kereta Api Venezia Santa Lucia

Ia adalah sangat mudah untuk ke Venice semasa cuti Paskah dengan kereta api. Yang utama stesen kereta api, Venezia Santa Lucia memberi anda akses ke setiap titik pusat bandar dengan berjalan kaki atau menaiki bas air. Ini stesen keretapi pusat menghubungkan bandar dengan banyak negara dan bandar-bandar Itali yang lain.

Naples untuk Trains Venice

Rimini ke Kereta api Venice

Salerno untuk Trains Venice

Rom ke Kereta api Venice

 

Venice-Mestre

Pilihan lain yang baik adalah dengan menaiki kereta api ke stesen Venezia-Mestre. Ini stesen kereta api yang pertama yang anda lihat sebelum anda melalui jambatan yang menjangkau lagun yang indah. Stesen Venezia-Mestre boleh diakses dari semua bandar terdekat dengan kereta api.

Vicenza untuk Trains Venice

Ferrara untuk Trains Venice

Modena untuk Trains Venice

Bergamo untuk Trains Venice

 

 

Tempah awal – Venice dengan kereta api untuk Paskah

Peristiwa dan perayaan berlaku semasa cuti Paskah di Venice. Adalah penting untuk merancang dan menempah anda kereta api terlebih dahulu.

Genoa ke Kereta api Venice

Siena untuk Trains Venice

Pisa untuk Trains Venice

Arezzo untuk Trains Venice

 

 

Semak tawaran terbaru kami pada kami Facebook dan Twitter akaun dan memulakan persiapan anda untuk bercuti Paskah di Venice.

 

Telah anda dirayakan Paskah di Venice sebelum? Beritahu kami tentang pengalaman anda dengan menghantar tweet kepada kami di @SaveATrain! dan Lawati kami dalam talian untuk menyemak semua tambang eksklusif kami dan mula merancang pengembaraan seterusnya!

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-to-venice-by-train-for-easter%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)