Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 27/12/2019)

Rasa selesa, kelihatan bergaya dan tidak mempunyai terlalu banyak barang berat. Berikut adalah cara untuk membungkus untuk lawatan kereta api di seluruh Itali.

 

Bagaimana untuk pek untuk kereta api – pakaian, kasut, dan aksesori

beg pakaian cahaya / gambar trolly untuk blog post mengenai cara untuk membungkus untuk lawatan kereta api

 

Bila perjalanan dengan kereta api melalui Itali, anda akan mahu untuk menjaga permainan fesyen anda kuat. Tetapi bukan pembungkusan semua pakaian kegemaran anda, pilih bergaya, baik-potong klasik dan accessorize dengan kepingan kenyataan yang berani. Sebagai contoh, pek untuk lawatan kereta api jeans hitam yang dipasang, t-shirt dan leher polo kelihatan bergaya sahaja. Untuk melihat hari kasual, pasangan dengan kasut dan jaket denim. Pada waktu malam, menambah flat formal dan sekeping barang kemas kenyataan.

Pastikan membawa selendang besar. Serta memakai untuk kehangatan jika ia sejuk atau untuk menambah bakat untuk pakaian anda, selendang besar boleh bertindak sebagai selimut semasa anda berehat di anda perjalanan dengan kereta api. Anda juga boleh menggunakannya sebagai selimut berkelah atau tuala pantai sementara.

Apabila ia datang kepada beg, membawa satu beg bahu besar yang boleh menampung membeli-belah atau pantai keperluan. Anda akan memerlukan beg galas atau silang badan beg untuk aktiviti pelancongan sehari-hari dan satu kecil, klac formal untuk malam, jadi jangan dengan betul apabila anda pek untuk lawatan kereta api.

Milan ke Kereta api Rome

Florence ke Kereta api Rome

Venice ke Kereta api Rome

Naples ke Kereta api Rome

 

kelengkapan peribadi, produk kecantikan, dan ubat-ubatan

produk kecantikan gambar untuk blog post mengenai cara untuk membungkus untuk lawatan kereta api
produk kecantikan

 

Untuk kereta api perjalanan, ia bernilai membeli perjalanan bersaiz untuk membungkus untuk lawatan kereta api semua produk kecantikan anda atau bekas perjalanan menetapkan anda boleh mengisi dengan produk anda sendiri. Jika perjalanan anda adalah lebih panjang daripada satu atau dua minggu, mempertimbangkan untuk membeli lebih syampu dan gel mandian semasa lawatan anda, bukannya membawa bekas bersaiz penuh di dalam beg anda – menambah berat badan dan mengambil ruang. Anda juga boleh meminta untuk sampel di kaunter kecantikan tempatan anda. Mereka sering akan dapat menyediakan anda dengan versi yang lebih kecil daripada semua keperluan anda, seperti maskara, serum dan krim malam.

Apabila ia datang kepada solek, pare rutin anda selama anda percutian. Pelembap berwarna, pemerah pipi yang boleh berfungsi sebagai pembayang mata dan maskara akan membuat anda mengambil gambar diri sendiri sedia. Anda juga boleh membawa bersama produk pelbagai guna seperti vaseline atau lapan jam krim, yang boleh menjadi balsem bibir, Penyerlah atau pelembap sengit.

Jangan lupa ubat preskripsi anda, serta kit pertolongan cemas kecil. ubat penahan sakit, ubat loya dan band-bantuan tidak mengambil ruang yang terlalu banyak, dan jika anda memerlukan apa-apa yang lebih khusus, anda akan dapat untuk mencari ia pada Itali farmasi atau kedai ubat.

Zurich ke Kereta api Innsbruck

Salzburg untuk Trains Innsbruck

Vienna untuk Trains Innsbruck

Cologne untuk Trains Innsbruck

 

hiburan, elektronik, dan dokumen

tablet menyalakan
tablet menyalakan

 

A perjalanan kereta api adalah masa yang sesuai untuk mengejar pada bacaan, bagaimanapun, buku yang besar dan berat. menyalakan A, tablet atau telefon pintar dengan bacaan yang aplikasi adalah cara yang baik untuk menyimpan pada bahan bacaan ketika masih menjaga cahaya bagasi anda jadi pastikan untuk membungkus untuk kereta api tersandung tablet anda. Anda juga boleh memuat turun buku audio dan menikmati pemandangan dari tingkap anda sambil mendengar novel anda.

Bersama-sama dengan dokumen perjalanan fizikal yang perlu anda, anda juga boleh mengambil gambar atau mengimbas dokumen-dokumen penting dan salinan e-mel kepada diri sendiri. Jalan itu, jika telefon pintar atau tablet anda tidak boleh didapati, anda boleh log masuk ke dalam e-mel anda dari jauh dan mengakses dokumen yang anda perlu.

Brussels untuk Trains Bonn

Antwerp untuk Trains Bonn

Halle ke Kereta api Bonn

Ghent untuk Trains Bonn

 

beg semalaman

gambar beg tangan untuk post blog mengenai cara untuk membungkus untuk lawatan kereta api
dompet

 

Apabila mengambil perjalanan kereta api semalaman, anda perlu ingat untuk membungkus untuk kereta api semua penting anda dalam beg kecil dalam beg galas anda atau beg silang badan. Termasuk kelengkapan asas seperti berus gigi dan tampal, sikat rambut atau sikat, muka lap, dan pelembap. Jika anda seorang tidur cahaya, anda mungkin mahu menambah penyumbat telinga dan topeng tidur beg semalaman anda.

Anda juga akan memerlukan beberapa baju tidur ringan, atau jika anda suka, pakaian yang selesa anda boleh tidur di, seperti seluar trek atau pembalut kaki dan jaket atau atas tangki dengan sokongan tersembunyi. Jangan lupa selendang besar anda, yang anda boleh menggulung dan digunakan sebagai bantal atau selimut tambahan.

 

Bersedia untuk membungkus untuk lawatan kereta api atau menempah kereta api anda di sekitar Itali? Pastikan anda melawat Save A Train laman web destinasi untuk tiket kereta api ditempah untuk perjalanan Eropah pada harga yang terbaik. Dapatkan meneroka!

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: http://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/how-to-pack-for-a-train-trip-across-italy/ - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)