Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 10/09/2021)

Interrailing tips dan pelancong yang ingin berjimat tidak mustahil jika anda merancang perjalanan anda dengan teliti. Kos sebanyak tiket kereta api, penginapan, makanan, dan hiburan yang berbeza-beza antara negara-negara di Eropah, tetapi terdapat banyak cara untuk menikmati perjalanan kos rendah. nasib baik, dengan beberapa persiapan, perjalanan kereta api di Eropah tidak perlu kos hampir seberapa banyak yang anda boleh berfikir! Untuk membantu anda merancang perjalanan yang sempurna di seluruh Eropah, kami telah meletakkan bersama-sama berguna membimbing pada interrailing tips - Bagaimana untuk InterRail seluruh Eropah pada anggaran.

 

Petua interrailing No. 1 – Rancang perjalanan anda dan bandingkan tambang kereta api

Pastikan untuk merancang Eropah anda interrailing jadual perjalanan dan untuk membandingkan kos yang berbeza tambang kereta api. Menjimatkan wang adalah bahagian penting dari petua Interrailing kami dan untuk melakukannya anda semestinya melakukan perjalanan di luar musim yang tinggi. Perjalanan di hari yang paling murah minggu itu juga. Anda akan menjimatkan banyak wang dan mengelak kawanan pelancong. Ini akan membolehkan anda melakukan perjalanan untuk sebahagian kecil dari apa yang biasanya dikenakan pada waktu puncak. Bandingkan kos di laman web kami dan mulakan merancang dan menetapkan harga perjalanan kereta api.

 

Interrailing tips - Bagaimana untuk InterRail seluruh Eropah pada anggaran

Menjimatkan penginapan dengan mengambil keretapi malam

Pada mana-mana Eropah perjalanan dengan pengembaraan kereta api, salah satu daripada perbelanjaan yang paling besar adalah penginapan. Pilihan tempat di mana untuk tidur untuk malam yang sangat banyak bergantung kepada bajet anda dan jenis pengalaman yang anda cari. kereta api malam adalah pilihan yang baik untuk menghabiskan wang yang kurang penginapan. Tidak ada bayaran tambahan untuk perjalanan kereta api malam dan anda juga akan memaksimumkan masa anda dengan perjalanan ketika anda sedang tidur. Jika anda sedang dalam perjalanan dari Milan ke Paris atau Venice ke Paris Thello Kereta api adalah cara yang cekap dan selesa untuk mencapai anda destinasi. Melancong dengan kereta api malam adalah salah satu petua interrailing yang hebat kerana ini adalah kaedah yang baik untuk menambah anggaran anda semasa lawatan anda!

Milan untuk Trains Paris

Milan untuk Trains Venice

Venice ke Paris Kereta api

 

 

Memanfaatkan kawasan tarikan bandar yang percuma

Di beberapa bandar, anda boleh melawat pelbagai muzium dan tarikan secara percuma. London mempunyai luar biasa pelbagai muzium dan tempat daya tarikan untuk melawat, benar-benar percuma. Di bandar-bandar Eropah, seperti Copenhagen, kemasukan percuma ke muzium ditawarkan sekali seminggu. Berlin adalah luar biasa dan mempunyai lawatan berjalan kaki bebas daripada semua tarikan utama di bandar ini.

Interrailing tips - Bagaimana untuk InterRail seluruh Eropah pada anggaran

banyak bandar lain seperti Amsterdam mempunyai malam tahunan di mana semua muzium membuka pintu kepada orang ramai secara percuma. bajet anda tidak perlu menjadi besar untuk diterokai bandar-bandar yang luar biasa. Pastikan untuk mengambil kelebihan semua ini indah percuma tarikan.

Amsterdam untuk Trains London

Amsterdam untuk Trains Berlin

Berlin untuk Trains Copenhagen

 

Makan di mana penduduk tempatan melakukan – Petua interail

bandar-bandar Eropah boleh mahal untuk makan, terutama apabila anda berada di bajet yang ketat. Cuba untuk mengelakkan makan di restoran-restoran terletak di kawasan utama pelancong. Ini adalah restoran yang lebih mahal dan sering kualiti makanan adalah kurang daripada tempat-tempat yang lebih jauh. Cuba untuk berjalan keluar dari kawasan-kawasan pelancongan utama dan makan antara penduduk tempatan untuk makanan lazat yang setengah harga.

 

Memikirkan interrailing Eropah? Gunakan tips Interrailing dan Pergi ke Jimat Train A dalam talian untuk menyemak semua tambang eksklusif kami dan mula merancang pengembaraan seterusnya. Terdapat banyak tambang berdiskaun disediakan di seluruh rangkaian kereta api Eropah yang berbeza. Pastikan anda melihat diskaun terkini dengan mengikuti kami Facebook dan Twitter halaman juga.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finterrailing-tips%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)