Waktu membaca: 5 minit
(Lepas Kemaskini: 14/01/2022)

Ciao! Anda merancang destinasi seumur hidup di Itali! Ia adalah tempat kelahiran kebangkitan dan sebuah bandar yang janji-janji untuk membesarkan hati dan memberi inspirasi kepada anda kerana hasil kerjanya seni, seni bina, dan hubungan cinta dengan makanan. Itali adalah rumah sebenar gastronomi. Plat tidak hanya berkhidmat sebagai makanan, mereka adalah ciptaan. Semasa anda menerokai bandar ini badai keajaiban, di mana anda boleh mencari lokasi bagasi kiri di Itali?

Berjalan dengan jalan-jalan berbatu bundar, berendam dalam suasana semangat, menjadikannya destinasi baldi senarai. Satu-satunya perkara yang boleh merosakkan percintaan adalah perlu untuk menarik bagasi anda dengan anda kerana yang mahu menjadi beban bagi mana-mana anda pergi? Bebas bagasi dan gembira ialah cara untuk mengembara di sekitar Itali dan untuk melakukan ini, anda boleh menggunakan banyak lokasi bagasi tertinggal di Itali.

 

Left Luggage Lokasi Di Lapangan Terbang

Pilihan yang selamat dan mudah untuk menyimpan barang, pada singgah, adalah di lapangan terbang atau jika anda mempunyai hari yang percuma tanpa sebuah hotel. Perlu diingat bahawa di lapangan terbang hab utama ini adalah pilihan yang mudah, tetapi lapangan terbang kecil mungkin sukar supaya melakukan penyelidikan anda sebelum anda sampai ke lapangan terbang pilihan anda. Sebaiknya periksa terlebih dahulu dengan melayari laman web lapangan terbang untuk mencari lokasi bagasi kiri di Itali.

Tiket Bari ke Fasano

Tiket Taranto ke Fasano

Tiket Milan ke Florence

Tiket Venice ke Milan

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

popular Lapangan Terbang

Milan Malpensa Airport yang bagasi kiri terletak di tingkat Tiba Terminal 1. Ia dibuka setiap hari dari 6 am untuk 10 petang. kos berbeza-beza, untuk item kecil, anda akan membayar kira-kira € 3.50, untuk item yang lebih besar kira-kira €4, dan masing-masing untuk 24 Jam.

Rome Fiumicino Lapangan Terbang yang bagasi kiri adalah di tingkat bawah Terminal 3. Ia dibuka setiap hari dari 6:30 am untuk 11:30 pm dan akan berharga kira-kira €6 setiap item untuk 24 Jam.

Venice Marco Polo Airport pejabat bagasi kiri adalah di tingkat bawah, dalam terminal lapangan terbang di akses 1. Mereka dibuka setiap hari dari 5 saya ke 10 petang, tetapi kali mungkin berbeza pada musim sejuk.

Tiket Milan ke Naples

Tiket Florence ke Naples

Tiket Venice ke Naples

Tiket Pisa ke Naples

 

Stesen Kereta Api Di Mana Anda Boleh Menyimpan Bagasi Kiri

Stesen Di Rom

Rome mempunyai tiga stesen kereta api utama, Ostiense, Rom Termini, dan Roma Tiburtina. Anda benar-benar dimanjakan dengan pilihan ketika datang ke penyedia menyimpan lokasi bagasi kiri di Itali.

Jika anda adalah melalui kereta api untuk hari tersebut, maka loker adalah cara untuk pergi. Semua stesen ini mempunyai perkhidmatan pemeriksaan bagasi, beberapa layan diri.

Anda boleh mengharapkan untuk gaji antara € 10 dan € 15 sehari, secara purata. Sebagai nota sampingan yang kecil, stesen kereta api juga bagus untuk persediaan makanan dan air untuk hari itu, menyewa basikal, dan menarik wang.

Stesen Di Milan

Kereta api adalah kaedah paling mudah untuk berkeliling Eropah dan di Milan, terdapat empat stesen kereta api utama, Milan Lambrate, Milan Rogoredo, milan Central, dan Milan Porta Garibaldi.

Seperti yang kita katakan sebelum ini, tidak ada kekurangan pembekal perkhidmatan kerana ia adalah satu keperluan yang besar apabila anda bergerak.

Waktu dan jam penyimpanan maksimum untuk lokasi bagasi kiri di Itali berbeza untuk stesen yang berbeza dan anda akan membayar rata-rata € 10 hingga € 15 sehari. Mungkin juga terdapat sekatan berat badan, dalam beberapa kes, pastikan anda menyemak semula.

Stesen Di Venice

Venezia Santa Lucia adalah stesen kereta api pusat Venice dan mempunyai banyak pilihan untuk lokasi bagasi kiri di Itali. Yang sama seperti Milan dan Rom, Tawaran Venice simpanan bagasi kiri dengan harga berpatutan.

Ada yang mempunyai perbezaan berat badan dan perbezaan masa mungkin. Layan diri kedai loker diletakkan dengan mudah di seluruh Venice.

Tiket Milan ke Genoa

Tiket Rome ke Genoa

Tiket Florence ke Genoa

Tiket Venice ke Genoa

 

 

Lokasi Bagasi Kiri Hotel di sekitar bandar

pelabuhan pertama anda panggilan akan menjadi hotel anda, asrama, atau Airbnb untuk lokasi bagasi kiri. Selepas anda telah diperiksa, jangan takut untuk bertanya kerana banyak pertubuhan akan menyimpan bagasi kiri secara percuma. Ia biasanya hanya untuk tempoh masa tertentu jadi pastikan anda mendapatkan butiran yang berkaitan tersebut.

Tanya di meja depan mengenai pilihan untuk peti besi dan loker. Meninggalkan tip kecil jika anda memberikan bagasi anda untuk porter.

Tiket Milan ke Rom

Tiket Florence ke Rome

Tiket Pisa ke Rom

Tiket Naples ke Rome

 

luggages in Hotel

 

Bagasi Kiri Peribadi Perkhidmatan

Makan cepat-beg anda

Ini adalah pilihan yang popular Eropah dan mempunyai reputasi yang cemerlang. Kita memberi tumpuan kepada Itali dan mereka mempunyai cawangan di Rome, Milan, Florence, Naples, Pisa, Catania, dan Bari, pastikan untuk menutup semua Itali dan bandar-bandar terkenal yang. Self-service adalah tempat yang sesuai.

garis mengelakkan dan mengambil kesempatan daripada pengawasan 24 jam dan yang paling penting, beg anda diinsuranskan sehingga € 300.

Bagasi Offices Storage

Ini adalah bagasi kiri pilihan khusus untuk Venice.

Anda akan menjumpainya di balai ketibaan Venice Marco Polo Airport, Stesen Keretapi Venice Santa Lucia, Piazzale Roma, dan Terminal Pelayaran Venice. Ia telah bijak telah diletakkan di dalam bidang pengangkutan. Ini menjadikan ia pilihan yang ideal untuk menggugurkan dan pergi.

Tiket Milan ke Venice

Tiket Padua ke Venice

Tiket Bologna ke Venice

Tiket Rome ke Venice

 

Left Luggage Locations in Italy

 

kesimpulan

Apabila anda melakukan perjalanan ke Itali dan anda perlu lokasi bagasi kiri, Oleh itu, adalah mustahak untuk melihat lebih awal jadual anda. Semak kali, periksa sekatan berat badan, dan periksa kos, bersedia! Yang paling penting, menikmati Italy, bagasi percuma.

 

Tetap dengan Simpan Kereta Api untuk mencari pilihan tiket terbaik yang tersedia dengan harga terbaik!

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “Lokasi Bagasi Kiri Di Itali Dan Cara Menemuinya” ke laman web anda? Samada anda boleh mengambil gambar dan teks kami dan memberi kami kredit dengan link ke laman blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-italy/ ?lang=ms ‎- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)

  • Jika anda ingin berbuat baik kepada pengguna anda, anda boleh membimbing mereka terus ke laman arahan laluan kereta api kami.
  • Di pautan berikut, anda akan mencari laluan kereta api yang paling popular – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- link ini adalah untuk English laluan halaman pendaratan, tetapi kita juga mempunyai https://www.saveatrain.com/nl_routes_sitemap.xml, dan anda boleh mengganti nl ke fr atau tr dan lebih banyak bahasa pilihan anda.