Waktu membaca: 10 minit
(Lepas Kemaskini: 10/09/2021)

Salah satu daripada biasa yang paling dan cara paling mudah untuk perjalanan antara London dan Paris adalah melalui Eurostar, kereta api berkelajuan tinggi yang menghubungkan kedua-dua ibu. Walaupun terdapat pelbagai jenis pilihan untuk pelancong yang mencari untuk membuat hop, Eurostar tetap menjadi salah satu pilihan yang terbaik untuk kelajuan, kos, dan kemudahan. kereta api yang mengambil kesempatan daripada terowong saluran air, atau “Chunnel,” dibina antara England dan Perancis untuk mendapatkan anda cepat ke destinasi anda.

Di bawah, anda boleh mencari semua maklumat yang anda perlukan untuk membantu anda menguruskan London anda untuk perjalanan Paris Eurostar.

 

Mengapa Travel Eropah Dengan Kereta Api?

Sebelum kita mula, biarkan angka ini dengan tepat mengapa Eropah terbaik dialami melalui perjalanan kereta api- Lagipun, benua ini telah didiami beribu-ribu tahun, yang bermaksud infrastruktur sering sangat maju. mod pengangkutan yang lain mudah diperolehi, tetapi ada sesuatu yang boleh dikatakan bagi tarikan grand perjalanan kereta api. Perkara ini berlaku terutamanya bagi pelancong pertama kali, yang boleh mengambil kesempatan daripada jadual kereta api untuk melompat di atas kapal sebelum ia berlalu. Ini berbeza dalam untuk lapangan terbang di Eropah, di mana masa ketibaan minimum anda sebelum berlepas adalah sekurang-kurangnya dua jam, dan anda menghabiskan masa tambahan dan wang berulang-alik ke lokasi lapangan terbang.

Bercakap masa perjalanan, Eropah terkenal untuk kereta api berkelajuan tinggi, yang jauh mendahului raya penggulungannya dan lapangan terbang inconveniently bertempat. Kereta api di seluruh benua cepat dan sering terus, yang bermaksud kurang berulang-alik masa dan lebih banyak masa meneroka.

stesen kereta api juga mempunyai kelebihan kerana lokasinya mudah ke destinasi pelancongan utama dan tarikan, jadi ia mudah untuk melangkah dari kereta api dan kepala anda terus ke destinasi anda.

akhirnya, tiket kereta api adalah lebih inklusif, Membenarkan anda untuk membawa bagasi dan memilih tempat duduk anda tanpa membayar yuran tambahan besar.

Semua ini adalah untuk mengatakan bahawa, manakala Eropah mempunyai banyak pilihan untuk pelancong, tiada yang lebih baik perjalanan kereta api lama yang baik.

Kereta Api London ke Brussels Eurostar

Kereta Api London ke Paris Eurostar

Kereta Api Lyon ke London Eurostar

Kereta Api London ke Amsterdam Eurostar

 

Tempahan Tiket Anda dengan Eurostar Train

London To Paris In 2hrs 16mins By The Eurostar Train

Salah satu ciri terbaik menaiki kereta api berbanding kapal terbang ialah Eurostar bergerak dari pusat bandar ke pusat bandar. lapangan terbang jauh tidak seperti seperti London Heathrow dan Paris Charles De Gaulle, kereta api anda bertolak dari London St-Pancras International dan tiba di Gare Du Nord, di mana anda boleh dengan mudah berjalan kaki ke semua tempat tarikan terbaik di bandar ini.

seperti yang dinyatakan, tiket semua Eurostar termasuk sekurang-kurangnya dua keping bagasi dan beg tangan. Jika anda membawa banyak bagasi, anda juga boleh memilih tiket kelas yang lebih tinggi yang membolehkan anda membawa lebih banyak beg. Berbeza, syarikat penerbangan tambang murah boleh mengenakan bayaran kurang untuk tempahan awal mereka, tetapi yuran beg dan caj pilihan kerusi cepat menambah sehingga.

Harga tiket untuk perjalanan ini cenderung untuk turun naik banyak, jadi kami cadangkan membeli tiket secepat anda dapat. Secara umumnya, tiket ini mula dijual tiga bulan lebih awal, walaupun bergantung kepada musim, anda juga boleh menemui mereka sehingga enam bulan lebih awal. Kami mengesyorkan menggunakan kami laman web untuk mencari dan menempah tiket kereta api anda, yang secara automatik mencari semua inventori yang ada untuk memberi anda harga yang mungkin, dijamin.

Keretapi London ke Antwerp Eurostar

Kereta Api Lille ke London Eurostar

Keretapi London ke Strasbourg Eurostar

Kereta Api London ke Rotterdam Eurostar

 

Harga Dan Jenis Tiket

Kereta api Eurostar beroperasi kabin tiga kelas, bergantung kepada bajet anda. Bagi mereka yang hanya mencari untuk mendapatkan dari satu tempat ke tempat lain, tiket kelas kedua adalah pilihan terbaik anda. Mereka yang tujuan perniagaan dan bukannya boleh memilih tiket Standard Premier atau Perniagaan Premier, kedua-duanya membolehkan anda untuk duduk di dalam gerabak kelas pertama dan menyediakan juadah semasa perjalanan anda, jadi mari kita belajar sedikit mengenai tiket kereta api London ke Paris:

Jenis makanan kemudahan sekatan
Kelas kedua
 • 2 beg barang dan satu beg tangan disertakan
 • Pilihan tempat duduk yang terdapat selepas membuat tempahan
 • Makanan boleh dibeli
Tidak boleh dikembalikan. Sebelum berlepas kereta api, anda boleh bertukar-tukar tiket. Bayaran perubahan 40 Euro dan makanan perbezaan terpakai. Jika tiket baru adalah lebih murah daripada tiket yang asal, perbezaan harga tidak akan dikembalikan.
standard Premier
 • 2 beg barang dan satu beg tangan disertakan
 • kerusi dinaik taraf menampilkan lebih ruangan untuk kaki dan pengalaman premium
 • Satu hidangan ringan dan minuman akan dihidangkan di tempat duduk anda
Tidak boleh dikembalikan. Sebelum berlepas kereta api, anda boleh bertukar-tukar tiket. Bayaran perubahan 50 Euro dan makanan perbezaan terpakai. Jika tiket baru adalah lebih murah daripada tiket yang asal, perbezaan harga tidak akan dikembalikan.
Perniagaan Premier
 • 3 beg barang dan satu beg tangan disertakan
 • kerusi dinaik taraf menampilkan lebih ruangan untuk kaki dan pengalaman premium
 • makanan Chef-direka dan champagne akan dihidangkan di tempat duduk anda
 • Akses ke lounge eksklusif sebelum berlepas
 • perkhidmatan tempahan teksi yang ada
 • pembatalan percuma dan pertukaran yang tidak terhad sehingga 60 hari selepas berlepas di semua laluan antara UK, Perancis, dan Belgium.
 • pembatalan percuma dan pertukaran yang tidak terhad ke atas sehingga berlepas di laluan terus antara UK dan Belanda, plus bursa percuma di laluan yang tidak langsung (Thalys / Eurostar via Brussels) sehingga sehingga berlepas.

Seperti yang kita telah dinyatakan sebelum ini, harga berbeza-beza mengikut tarikh perjalanan anda, supaya anda akan mahu untuk menempah sekali ketersediaan dibuka. Jika anda menempah cukup jauh terlebih dahulu, anda akan mencari untuk membayar kira-kira 55 dolar sehala, atau 90 dolar pergi balik. Menunggu sehingga saat-saat akhir boleh memandu harga setinggi langit, dengan kos hampir dua kali ganda kemudian anda membeli tiket anda. Ini adalah benar untuk kedua-dua pergi balik dan satu hala tiket.

Perlu diingat bahawa Eurostar tidak tersedia untuk semua orang yang memegang pas kereta api, jadi jika anda ingin menjadikan perjalanan ini menarik dan berpatutan, membeli tiket kereta api anda terlebih dahulu. Anda boleh mencari tiket kereta api dalam talian di pelbagai laman web, walaupun harga tiket kereta api yang melambung berbanding Simpan Kereta Api.

Kereta api Calais ke London Eurostar

Bruges ke Kereta Api Eurostar London

Kereta Api Eurostar dari Den Haag ke London

Kereta Api Berlin ke London Eurostar

 

Daftar Masuk Di London St-Pancras Station

Bergantung kepada kelas tambang anda, anda akan mahu untuk tiba di stesen berlepas anda sekurang-kurangnya 40-60 beberapa minit sebelum kereta api bertolak dari London ke Paris. Sekiranya anda telah menempah tiket Business Premier kelas pertama dari London ke Paris, anda akan mempunyai akses ke lounge eksklusif. jika tidak, terdapat banyak kedai-kedai dan restoran disediakan untuk anda untuk membaca dengan teliti. Beberapa restoran kegemaran kami termasuk:

 • AMT Kopi – Sebuah kedai kopi dengan dua lokasi di stesen. Ia menawarkan minuman buatan tangan dan cawan compostable sepenuhnya, yang menjadikan persekitaran tersenyum.
 • The Barrel Kebal – A pub tradisional Inggeris yang bir tawaran kraf, ale sebenar, gin, kopi, dan semangat. Ia juga menyajikan sarapan dan makanan klasik pub.
 • Chop'd – Sebuah restoran kesihatan berfokuskan, Chop menawarkan pelbagai sup, salad, rebusan, dan balut untuk semua jenis pelancong.

Sekiranya anda hanya membuat lawatan sehari, Stesen ini juga mempunyai lokasi kiri-bagasi untuk anda untuk menyimpan bagasi anda. Ini pilihan simpanan yang murah dan sering menawarkan waktu perkhidmatan.

Keretapi Cologne ke London Eurostar

Kereta Api Ghent ke London Eurostar

Kereta Api Middelburg ke London

Kereta Api Leiden ke London Eurostar

 

London UK

 

Di atas kapal The Eurostar Train

Sekali di atas kapal, masa perjalanan jumlah dari London ke Paris adalah lebih kurang 2 jam dan 16 minit. Digabungkan dengan ketibaan sebelum berlepas anda, jumlah masa perjalanan anda akan berada di sekitar 3 Jam.

Kereta api itu sendiri mempunyai tempat duduk standard serta jadual yang membolehkan anda untuk bekerja dan makan dengan mudah. Ini cenderung untuk tempahan sehingga awal, walaupun, jadi pastikan untuk mengambil lebih awal jika itu yang anda mahu. Tidak kira di mana anda duduk, anda dijamin untuk mempunyai ruangan untuk kaki yang baik dan palam untuk mengecas peranti anda.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, terdapat WiFi percuma di atas kapal, supaya anda boleh bersaing dengan semua e-mel anda dan keperluan media sosial. Bergantung kepada tiket, anda juga boleh menuju ke jurulatih makan, di mana anda boleh mencari makanan, minuman, dan makanan ringan. Jika anda duduk di kabin kelas pertama, makanan akan dibawa terus ke tempat duduk anda.

Kereta Api Dusseldorf ke London Eurostar

Keretapi Essen ke London Eurostar

Kereta Api Munster ke London Eurostar

Kereta Api Leuven ke London Eurostar

 

Ketibaan Di Stesen Kereta Api Paris Gare Du Nord

Kereta api dari St. stesen Pancras tiba di tengah-tengah Paris, di stesen Gare du Nord. Ini stesen cantik adalah karya seni itu sendiri, dengan muka bangunan yang dibina pada pertengahan 1800-an dan dikekalkan dengan indah. Ambil masa untuk menikmati bangunan sebelum ke luar untuk melawat bandar.

Kerana anda akan sudah selesai daftar masuk sebelum meninggalkan UK anda tidak perlu untuk melengkapkan proses ketibaan. Ini juga kini benar untuk kawalan pasport, walaupun dengan UK meninggalkan EU ia mungkin bahawa proses ini akan berubah dengan ketara.

Sebaik sahaja anda tiba, anda berada di tengah-tengah bandar, dengan berpuluh-puluh pilihan untuk makanan, kedai, dan minuman. Jika anda memilih untuk meninggalkan stesen, anda akan mendapati berdekatan Brasserie Terminus Nord, restoran gaya Art Nouveau yang terkenal di seberang jalan dari stesen kereta api. jika tidak, anda perlu semata-mata untuk mata hatinya dalam apa-apa arahan untuk mencari beberapa makanan yang terbaik dan minuman di Eropah.

Dalam stesen kereta api itu sendiri, anda akan mendapati Metro dan RER kereta api, serta kereta api ke seluruh Perancis. rel tempatan dan kereta api Metro boleh membawa anda semua di seluruh ibu negara Perancis, kepada banyak muzium, galeri, dan pelancong tarikan dalam.

Jika anda tiba awal dan menuju langsung daripada pelancongan sebelum anda mendaftar masuk ke hotel anda, ia juga boleh menjadi idea yang baik untuk mengambil kesempatan daripada pilihan kiri-bagasi yang ada dalam stesen kereta api. Ini simpanan yang agak murah dan boleh menjadi pilihan yang sangat baik bagi mereka yang ingin memaksimumkan hari mereka.

Sebagai pemegang tiket kereta api terus Eurostar, anda mampu untuk mendapatkan 2 untuk 1 akses kepada ramai orang-orang muzium dan galeri, yang dapat menjimatkan beratus-ratus dolar.

Kereta Api Eurostar ke Frankfurt ke London

Kereta Api Munich ke London Eurostar

Moutiers ke London Eurostar Trains

Kereta Api Marseilles ke London Eurostar

 

 

Keretapi Times Untuk London ke Paris dengan Eurostar

Eurostar berjalan sering, dengan sehingga 19 berlepas setiap hari bergantung pada hari cuti dan hujung minggu. Kereta api pertama hari berlepas pada 05:40 dan mengambil sejumlah 2 jam dan 37 minit. Ini sering salah satu tiket paling murah yang ada, jadi jika anda tidak suka untuk kenaikan awal, anda boleh menjimatkan wang dan kepala keluar pada subuh. Satu lagi faedah popular ini awal bahawa masa ketibaan anda di Paris 09:17, yang bermakna anda mempunyai hari yang penuh lebih awal daripada anda untuk sebarang aktiviti yang anda ingin memilih.

kali Route sebaliknya setiap jam atau lebih, yang memberikan anda banyak pilihan dari yang untuk memilih. Kereta api terakhir malam berlepas pada 18:31 dan tiba di 21:47, meninggalkan anda banyak masa untuk sampai ke hotel anda atau kepala keluar untuk makan lewat malam dan mengintip di lampu bergemerlapan Menara Eiffel. Ini kereta api pada waktu malam boleh menampilkan kereta tidur, yang merupakan cara yang baik untuk merebut beberapa minit tidur sebelum meneruskan perjalanan anda. tambahan, sesetengah kereta api boleh bergerak antara destinasi popular sepanjang malam.

Den Helder ke Kereta Api Eurostar London

Kereta Api Maastricht ke London Eurostar

Dijon ke London Eurostar Trains

Bonn ke Kereta Api Eurostar London

 

eiffel tower

 

Laluan Lain Dengan Kereta Api Eurostar yang Tidak ke London ke Paris

Walaupun artikel ini memberi tumpuan terutamanya kepada perjalanan di antara St. Stesen Antarabangsa Pancras dan Gare Du Nord, Eurostar juga mengendalikan beberapa laluan terus dari London:

 • Brussels – Kereta api bergerak setiap 90 minit untuk 2 Jam. Ia mengambil masa hanya lebih 2 jam untuk sampai / stesen Zuid Brussels Midi.
 • Calais / Frethun- Kereta api berjalan setiap jam atau lebih dari London dan jumlah perjalanan kereta api adalah hanya lebih satu jam.
 • kecil- Kereta api meninggalkan hampir setiap jam ke Lille, terletak di utara Perancis. Ada satu sambungan yang mudah ke rangkaian French TGV untuk anda untuk pemindahan. Masa perjalanan adalah lebih kurang 1.5 Jam.
 • Disneyland Paris – Kereta api berjalan beberapa kali seminggu sepanjang tahun dan setiap hari semasa cuti sekolah. Stesen kereta api betul-betul di luar pintu masuk Disneyland. Perjalanan ini mengambil masa di bawah 3 jam total.
 • Lyon, Avignon, dan Marseilles- Sepanjang tahun kereta api beroperasi dari 1 kepada 5 hari setiap minggu, walaupun ia terjejas secara musiman, jadi pastikan ia berjalan semasa anda memerlukannya. Ia berhenti di stesen Lyon Part-Dieu (4.75 Jam), stesen Avignon TGV (6 Jam), dan stesen Marseilles St Charles (6.5 Jam).
 • Aime-La Plagne – operasi
 • Amsterdam dan Rotterdam – Perkhidmatan baru yang bermula pada 2018, anda hanya mengambil salah satu daripada kereta api setiap hari ke Amsterdam, termasuk berhenti di Rotterdam. masa sama sekali perjalanan adalah kira-kira 4 Jam.

Terdapat laluan bermusim lain disediakan untuk aktiviti seperti bermain ski musim sejuk, jadi pastikan untuk menyemak kembali sering untuk melihat jika perkhidmatan sedang berjalan.

Ia juga mungkin untuk sampai ke destinasi lain di Eropah dengan menggunakan singgah tunggal dan berterusan seterusnya dari stesen bertempat di Lille, Brussels, dan Paris. Mendapatkan tiket kereta api adalah mudah dan hanya memerlukan jadual perjalanan tunggal.

Begitu juga, jika anda melawat London dari tempat lain di UK, anda juga boleh memilih untuk memulakan perjalanan Eurostar di Stesen Antarabangsa Ebbsfleet atau Stesen Antarabangsa Ashford bukannya St. Pancras. Ini amat membantu kepada mereka yang mempunyai kenderaan, sebagai Ashford menawarkan garaj meletak kenderaan dan akses terus ke stesen kereta api.

 

Tiket Tempah Dengan Save A Train For Your London Untuk Paris Keretapi

Cari laman kami untuk menempah tiket untuk semua destinasi terbaik Eropah, Termasuk Belgium, Itali, Switzerland, dan juga UK (termasuk London ke Paris dengan kereta api Eurostar). enjin carian kami direka untuk Jimat wang pada semua tiket dan tidak termasuk bayaran tempahan. Kami membuat ia mudah untuk anda untuk membeli dengan menerima pelbagai cara untuk membayar, termasuk kad kredit, Giropay, iDeal, dan banyak lagi.

 

jadi, Apapun alasan anda untuk perjalanan, sama ada anda berjalan bersendirian atau dengan orang lain, mengambil masa beberapa minit untuk mencari tiket kereta api pada Simpan kereta api yang, yang menawarkan harga paling murah, dijamin.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda? Tekan di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-paris-train%2F%0A%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)