Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 02/07/2021)

Ingin melihat beberapa seni bina yang paling hebat pada percutian anda yang seterusnya? Kalau begitu, ada mungkin ada tempat yang lebih baik daripada Eropah untuk anda. Sama ada anda berminat dalam gaya seni bina klasik atau berharap untuk cuba yang kurang dikenali permata, bandar-bandar Eropah telah anda dilindungi. Mari kita lihat beberapa contoh seni bina indah dan di mana untuk melihat semua itu:

 

Architecture Magnificent: Itali

Itali penuh dengan bandar-bandar dan bandar-bandar kecil di mana anda boleh hilang memerhatikan bangunan yang indah. Sama ada anda berada dalam Rom atau Florence, hampir setiap sudut bernilai gambar. Untuk pelancong mencari bandar-bandar kecil yang cantik, Vicenza adalah destinasi yang betul. Ia adalah berhampiran jika anda mengambil kereta api ke atau dari Venice, yang juga bernilai lawatan. Manakala Vincenza terkenal dengan yang Renaissance gaya seni bina mengandung dalam fikiran Andrea Palladio, seni bina Venetian sering Gothic, huraikan, dan cantik.

Kalangan bandar-bandar Itali yang lain anda tidak boleh ketinggalan, Rome dan Florence juga menonjol sebagai kegemaran. Rom adalah terutamanya penuh dengan mercu tanda semua orang perlu melihat sekali dalam hidup mereka. Colosseum, st. Basilica Peter, Pantheon, dan di air pancut Trevi semuanya patut dikunjungi. Sebaliknya, Florence mempunyai campuran gaya yang berbeza, terutamanya Greek kuno dan seni bina Rom, Gothic dan Renaissance.

Rimini untuk Trains Florence

Rom ke Kereta api Florence

Florence ke Kereta api Rome

Venice untuk Trains Florence

 

 

Architecture Magnificent: Perancis

Strasbourg Magnificent Architecture

 

Perancis adalah rumah kepada beberapa bandar-bandar dengan pelbagai gaya yang akan meninggalkan apa-apa Magnificent Architecture kekasih sesak nafas. Antara calon-calon utama untuk lawatan, Strasbourg, Bordeaux, dan Paris mungkin menawarkan yang paling.

Terdapat banyak untuk melihat dan dilakukan di Strasbourg, termasuk contoh yang ketara seni bina Gothic, saling berkaitan dengan daerah moden dan pascamoden dan seni bina Alsatian. Bordeaux juga unik. Bandar terbesar di wilayah Aquitaine menawarkan zon bandar abad ke-18 yang hebat, Istana Bourse, dan Katedral Saint Andre. akhirnya, terkenal Paris sebagai salah satu birthplaces seni bina Gothic, tetapi ia juga kaya dengan pelbagai contoh Belle Epoque dan Seni baru.

Paris untuk Trains Strasbourg

Luxembourg untuk Trains Strasbourg

Nancy untuk Trains Strasbourg

Basel untuk Trains Strasbourg

 

Jerman

Rothenburg germany city image

 

Terdapat banyak permata seni bina boleh didapati di Jerman. Walau bagaimanapun, dua satu yang paling menarik adalah Berlin dan Rothenburg. Seni bina biasanya seiring dengan sejarah, dan anda boleh melihat hal ini dengan jelas dalam Berlin. Bandar ini telah dibahagikan sekali, dan itu jelas kelihatan di beberapa tempat. Yang menjadikan ia tempat yang hebat untuk pengalaman elemen yang berbeza seni bina dan menyelam jauh ke dalam yang bersejarah pengaruh seni.

Sebaliknya, Rothenburg adalah tempat yang kelihatan seperti ia datang terus daripada cerita dongeng. ini mengantuk, bandar zaman pertengahan yang berpandangan ialah pelancongan kegemaran. Ia adalah satu contoh utama seni bina zaman pertengahan elegan Eropah dengan dinding bandar dan bumbung bertebar layar.

Stuttgart untuk Trains Rothenburg

Nuremburg ke Kereta api Rothenburg

Hanover untuk Trains Berlin

Hamburg untuk Trains Berlin

 

Eropah adalah bernilai perjalanan melalui, dan terdapat banyak tempat-tempat lain yang indah yang anda perlu berusaha untuk melawat. seni bina yang mengagumkan banyak terdapat dalam England, Belgium, Austria, Sweden, dan juga Belanda serta.

 

Jika anda sudah bersedia untuk menempah tiket kereta api anda untuk seni bina bersiar-siar ekspedisi impian anda, melihat ke destinasi anda dengan Jimat Train a.

 

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmagnificent-architecture%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)