Waktu membaca: 5 minit
(Lepas Kemaskini: 30/09/2023)

Tidak banyak mod pengangkutan lebih baik daripada kereta api, tetapi pelayaran sungai datang cukup dekat! Ia adalah yang mewah dan santai cara untuk mencari keseronokan Eropah, melihat bandar, kawasan-kawasan, dan negara-negara dari perspektif yang baru. Anda boleh meneroka destinasi tarikan semasa yang selainnya boleh terlepas dari jadual perjalanan percutian. Tidak hairanlah begitu ramai orang memilih laluan yang indah untuk melihat 5 Kebanyakan Rivers Cantik Di Eropah Teroka!

 

1 daripada 5 Kebanyakan Rivers Cantik Di Eropah: Danube

Negara: 1,783 batu / 2,870km

Laluan: Jerman – Black Forest ke Laut Hitam

Mengambil pelayaran sungai Danube jika anda menikmati sejarah, makanan indah, dan pengalaman tidak dapat dilupakan. Perjalanan melalui bandar moden Amsterdam dalam Eropah barat di Danube yang perlahan-lahan turun ke Eropah Timur yang berlalu tempat-tempat bersejarah, seperti Salzburg (kota muzik), atau melompat off untuk melawat Bar kehancuran dalam bergaya Budapest. Ini koleksi pelayaran sungai Eropah akan menyapu anda jauh ke dalam ruang mimpi yang penuh dengan pengalaman baru, tempat, bunyi, bau, dan perjumpaan gastronomi.

Munich ke Salzburg Kereta api

Salzburg untuk Trains Passau

Vienna untuk Trains Salzburg

Salzburg untuk Trains Vienna

Danube river at night

2 daripada 5 Kebanyakan Rivers Cantik Di Eropah: Rhone

Negara: 505 batu / 813km

Laluan: Swiss Alps ke Laut Mediterranean

Sungai Rhone ialah sungai bersejarah Switzerland dan Perancis dan salah satu daripada laluan air yang paling penting Eropah. Ia tidak hairanlah ia dalam senarai kami ini 5 Sungai paling indah di Eropah untuk diterokai.

Ia adalah satu-satunya sungai utama yang mengalir terus kepada laut Mediterranean dan telah mengambil dengan teliti Alpine. Ini menjadikan ia agak berbeza daripada jiran utara, Rhine, yang meninggalkan semua ciri-ciri Alpine di belakang apabila ia meninggalkan Switzerland. Perjalanan yang indah dan sering liar Rhone, ciri-ciri air yang mengalir di dalamnya, dan cara ia telah digunakan oleh manusia semua telah dibentuk oleh pengaruh gunung, sampai ke muara sungai, di mana sedimen menandakan Rhone dalam glasier Alpine dibawa ke dalam perairan yang lebih panas Mediterranean.

Zurich ke Kereta api Chur

Geneva ke Kereta api Chur

Milan untuk Trains Tirano

Bergamo untuk Trains Tirano

Rhone Switzerland Rivers In Europe

3 daripada 5 Kebanyakan Rivers Cantik Di Eropah: Utama

Negara: 326 batu / 525km

Laluan: Kulmbach untuk Mainz, Jerman

Sungai Main adalah 327 batu panjang dan merupakan sungai terpanjang terletak sepenuhnya dalam Jerman. Mengalir dari timur ke barat, menyertai Main Sungai Rhine di Mainz, Jerman. Sungai Main bermula di rantau Upper Franconia Jerman; bagaimanapun, sungai hanya dipertimbangkan dilayari antara Bamberg dan Mainz.

dalam 1992 yang Terusan Utama-Danube dibuka, yang menghubungkan Utama dan Danube Rivers. terusan bermula di Bamberg dan memenuhi Sungai Danube di Kelheim, Jerman. Ini kini dianggap sebagai laluan air utama yang membolehkan kedua-dua kapal penumpang dan kapal-kapal dagang yang lebih kecil untuk perjalanan di antara Laut Utara di sebelah barat dan Laut Hitam ke timur.

Cologne untuk Trains Mainz

Frankfurt ke Kereta api Mainz

Berlin untuk Trains Mainz

Brussels untuk Trains Mainz

Mainz Germany Rivers In Europe

 

4 daripada 5 Kebanyakan Rivers Cantik Di Eropah: beliau
Negara: 485 batu / 780km

Laluan: Barat laut Dijon, Perancis ke Saluran Inggeris ke Le Havre

Banyak daripada bandar-bandar mempunyai ciri-ciri yang mengenal pasti mereka, mentakrifkan kewujudan mereka, dan bertindak sebagai nadi yang berjalan melalui tengah-tengah bandar-bandar. Sungai Seine di Paris adalah apa yang Sungai Thames adalah untuk London, Danube ke Budapest. Ia adalah pusat gempa, kawasan pelancongan berhijrah ke, di mana mereka mematuhi Antara tempat tarikan terkenal dan mengabadikan kenangan.

A Cruise Seine Apakah Must A!

Kami fikir anda benar-benar boleh memilih hanya kira-kira mana-mana salah satu daripada pelayaran Seine ditawarkan dan anda tidak akan kecewa! Anda akan dapat melihat yang terbaik daripada Paris, kota cinta. pilihan anda adalah yang pelbagai. Jika anda mempunyai masa yang terhad, pelayaran yang ada untuk dimuatkan ke dalam masa yang singkat anda di sana. Untuk suasana lebih santai, menikmati pelayaran Seine makan malam, pandanglah ke Menara Eiffel dan Muzium Louvre, seperti yang anda belayar oleh. Atau anda boleh menggabungkan ini daya tarikan dan pelayaran dengan kombo eksklusif, mendaki ke tingkat dua, mengagumi pemandangan, dan kemudian mengambil perjalanan bot, menikmati makan malam dan segelas wain. Anda juga boleh menikmati persembahan Moulin Rouge jika anda begitu mewah? Untuk melihat Paris sebenar, pelayaran Seine adalah satu kemestian.

Amsterdam untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Rotterdam untuk Trains Paris

Brussels untuk Trains Paris

 

 

The Pick terakhir Untuk Rivers Eropah – Waterways Belanda

Negara: 528 batu / 850km

Laluan: Belanda ke Laut Utara

Sungai-sungai kecil, terusan, dan laut pedalaman Belanda membentuk Jalan Air Belanda, dan pelayaran di sini adalah cara yang santai untuk meneroka Eropah dan menarik negara-negara rendah beliau. Pelancongan di sekitar bandar-bandar Amsterdam dan Rotterdam sering muncul di jadual perjalanan, tetapi kemuncak yang Belanda Waterways pelayaran sungai adalah siri 19 kincir angin sahih yang melapisi tebing tali air di kawasan Kinderdijk. Sediakan kamera anda.

Sama-sama indah yang memaparkan bunga di Keukenhof, taman bunga terbesar. permaidani mempesonakan warna yang dicipta oleh tujuh juta tulip, daffodil, dan mekar lain - pada tahap terbaik mereka pada bulan April dan Mei. Melihat keluar untuk pelayaran lebih pendek pada masa ini tahun khusus memberi tumpuan kepada bidang mentol Belanda.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

Dutch Waterways and windmill

 

Semua di atas kapal! Pesanlah tiket kereta api untuk perjalanan Sungai anda Simpan Kereta Api hari ini dan mendapat pelayaran!

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “5 Kebanyakan Rivers Cantik Di Eropah Teroka” ke laman web anda? anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-rivers-europe%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)