Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 02/06/2020)

Jika anda telah merancang perjalanan ke Amsterdam tetapi masih memikirkan masa terbaik untuk pergi, anda boleh mahu mempertimbangkan lawatan semasa Restaurant Week 2019 di Belanda.

Restaurant Week merupakan acara masakan yang berlaku setiap tahun di seluruh dunia dalam 35 bandar-bandar utama seperti Amsterdam, New York, dan Hong Kong. Minggu Restoran pertama berlaku di New York; dicipta oleh Tim Zagat, pengasas Zagat Survey, dan Joe Baum, pengusaha restoran dihormati.

Minggu ini begitu berjaya sehingga ia merebak di seluruh bandar-bandar lain di seluruh dunia. Tarikh Restaurant Week berbeza-beza dari bandar ke bandar; bagaimanapun, konsep biasanya yang sama di semua lokasi. kedai-kedai makan yang mengambil bahagian menggalakkan seminggu yang menawarkan makan tengah hari dan makan malam istimewa pada harga yang menarik.

 

Minggu Restoran Amsterdam 2019

 

Jika awak suka makanan dan anda bajet adalah terhad, Restaurant Week menawarkan anda peluang untuk menjamu selera di bahagian restoran dalam Amsterdam pada harga diskaun. Merebut peluang untuk makan di indah Le Garage, Brasserie La Camelia di Okura Hotel, atau Brasserie di Amstel Hotel untuk kurang!

Bahagian yang terbaik ialah bahawa Minggu Restoran Negara berlaku di Amsterdam dua kali setahun, pada musim bunga dan sekali lagi pada musim luruh. Dua kali setahun, restoran di seluruh Belanda selama seminggu peristiwa di mana anda boleh menikmati penuh tentu makanan untuk sebagian kecil dari apa yang mereka biasanya akan kos. Menikmati makan malam 3 hidangan untuk hanya € 28,50!

kira-kira 135 restoran di seluruh Amsterdam mengambil bahagian yang membuat pilihan anda banyak. Acara dua kali setahun bertujuan untuk memudahkan pengalaman. Makan dan minum di Amsterdam tempat makan terbaik dengan pensampelan menu mereka dengan harga tetap. Tidak ada masa yang lebih baik untuk anda untuk menikmati hidangan restoran tandatangan yang anda sebaliknya akan membayar harga penuh bagi semasa apa-apa masa yang lain tahun ini.

Tetapi sebelum anda terlalu teruja, ambil perhatian bahawa anda tidak boleh hanya berjalan kaki ke restoran ini dan menjangka akan duduk. Tempahan adalah satu kemestian, jadi anda perlu menempah seawal anda boleh sebagai tempat ini cenderung untuk mengisi dengan cepat.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Antwerp ke Amsterdam Keretapi

Lille untuk Trains Amsterdam

 

Bagaimana untuk Dapatkan Restaurant Week di Belanda

Outdoor sitting during Restaurant Week

 

Walaupun ada banyak pilihan untuk perjalanan untuk mendapatkan anda ke acara Amsterdam Restaurant Week, perjalanan kereta api adalah salah satu cara yang paling menyenangkan dan menarik untuk perjalanan. Ia membuatkan keseluruhan pengalaman lebih diingati sebagai anda perjalanan melalui Eropah, mengambil-dua tujuan perniagaan dan tiba di anda destinasi gastronomi dalam gaya dan keselesaan.

Salah satu perkara yang terbaik apabila anda melancong Eropah adalah bahawa anda tidak perlu bertukar-tukar mata wang anda, ia adalah semua yang sama.

Hanover untuk Trains Rotterdam

Dortmund untuk Trains Rotterdam

Hamburg ke Kereta api Rotterdam

Cologne untuk Trains Rotterdam

 

 

Paris ke Amsterdam dengan kereta api adalah lebih kurang 3 setengah jam manakala Berlin ke Amsterdam ialah 6 jam perjalanan kereta api. Tempah awal dan menjimatkan harga tiket. Semak tarikh penginapan untuk menyemak Restaurant Week 2019 di Belanda supaya anda boleh menempah tempat duduk kereta api anda terlebih dahulu dan menikmati penjimatan yang besar. Mendapatkan kadar terbaik bagi perjalanan kereta api dengan Simpan Kereta Api

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberi kita kredit dengan pautan untuk post blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Frestaurant-week-netherlands%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)