Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 31/12/2021)

Untuk keluarga dengan anak-anak, Menunggang dengan anak-anak di kereta yang boleh menjadi kedua-dua yang menarik dan cara yang murah untuk perjalanan. Ia juga mungkin yang paling selesa dan kurangnya tekanan semasa anda dalam perjalanan dengan kanak-kanak. Kita tahu yang melancong dengan anak-anak adalah menakutkan tidak kira apa kaedah pengangkutan, jadi jika anda Menunggang dengan anak-anak kereta api. Berikut adalah beberapa tips!

 

Tiba awal apabila anda Menunggang dengan anak-anak di kereta api

Keluarga akan mahu untuk ke stesen awal untuk mengambil tiket dan mencari tempat duduk yang baik bersama-sama di kereta. Jika anda belum terpelihara kerusi, kerusi yang ada pada dahulu, asas berkhidmat pertama, supaya tidak terjebak dalam kedudukan di mana anda akan menjadi selain.

Dusseldorf untuk Trains Munich

Dresden ke Kereta api Munich

Nuremburg ke Kereta api Munich

Bonn untuk Trains Munich

 

Menunggang dengan kanak-kanak di mainan kereta api

 

Fikirkan tentang tidur apabila anda Menunggang dengan anak-anak kereta api.

Menunggang dengan anak-anak dalam perjalanan kereta api bertepatan dengan masa tidur anak anda, jadi pastikan anda bersedia. Membawa barang-barang keselesaan seperti bantal atau blankie kegemaran.

Lyon ke Kereta api Nice

Paris ke Kereta api Nice

Avignon ke Kereta api Nice

Marseilles untuk Trains Nice

 

Hiburan.

Bahagian yang paling penting dalam perancangan anda untuk perjalanan kereta api (terutamanya jika ia panjang) harus bagaimana anda akan menjaga anak-anak dilayan.

Pilihan yang jelas bagi kebanyakan ibu bapa akan membeli beberapa mainan atau membawa kegemaran mereka dari rumah. Paint kuku gadis-gadis ', membaca buku, bermain Uno, membawa warna dalam buku-buku, dan mendengar buku audio.

lain tip yang besar untuk Menunggang dengan kanak-kanak di dalam kereta api adalah untuk memuat turun wayang pada peranti anda apabila anda berada di rumah dan mempunyai akses WIFI.

Disana ada tiada keperluan tempat duduk kereta atau pasang tanda tali pinggang keledar, agar kanak-kanak bebas untuk bergerak kereta api seperti yang dikehendaki! Meneroka kereta api dengan anak-anak adalah cara yang baik untuk memastikan mereka diduduki.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

 

Dapatkan selesa!

Tidak ada yang lebih buruk daripada yang dalam perjalanan dan dihalang dalam apa jua cara dengan pakaian anda. Pakaian untuk keselesaan! Kami mengesyorkan bernafas, pakaian elastik dan kasut yang selesa untuk menikmati pengalaman anda di dalam kereta api. pelumba berpengalaman mengesyorkan membawa beberapa keselesaan kecil dari rumah terlalu, seperti selimut atau membuang dan bantal.

Yang tinggal lakukan adalah duduk, berehat dan menikmati Menunggang dengan anak-anak pada pengalaman kereta api. Kerana mendapat terdapat setengah keseronokan!

 

Maklumkan kepada kami dengan menghantar tweet kepada kami di @SaveATrain! , Anda boleh mencari saluran sosial kami yang lain di bahagian bawah Saveatrain

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Friding-with-kids-on-a-train%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)