Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 21/02/2021)

kereta api Swiss adalah yang terbaik di Eropah mengikut Kumpulan Perunding Boston. Pertama sekali, Switzerland mencapai penilaian yang tinggi walaupun menjatuhkan kualiti. Switzerland mencapai 7.2 Kedudukan keseluruhan daripada 10. manakala Denmark, Finland, dan Jerman semua mencapai 6+ Kedudukan. Antara penilaian, sangat relevan untuk menyebut bahawa Bulgaria mencapai peringkat rendah 1.9. Switzerland mencapai penarafan yang tinggi kerana ia mendapat markah penuh mengenai intensiti penggunaan.

 

Kereta api Swiss
pemandangan yang menakjubkan di atas kapal kereta api Swiss.

Butir-butir laporan

Di samping mencapai peringkat tinggi, Kereta api Switzerland juga dianggap bernilai baik untuk wang. Penarafan indeks adalah seperti berikut;

Peringkat 1

Switzerland (7.2)

Denmark (6.8)

Finland (6.6)

Jerman dan Austria (6.1)

Sweden dan Perancis (6.0)

————————————————————————-

Interlaken untuk Trains Zurich

Lucerne untuk Trains Zurich

Bern untuk Trains Zurich

Geneva untuk Trains Zurich

 

Peringkat 2

Britain dan juga Belanda (5.3)

Sepanyol (5.0)

Belgium (4.6)

Itali (4.5)

————————————————————————-

Lyon untuk Trains Geneva

Zurich ke Kereta api Geneva

Paris untuk Trains Geneva

Kejiranan untuk Geneva Kereta api

 

Peringkat 3

Romania dan Bulgaria (1.9)

————————————————————————-

Munich untuk Trains Basel

Zurich ke Kereta api Basel

Bern untuk Trains Basel

Geneva untuk Trains Basel

 

Apa yang membuat kereta api Swiss yang terbaik di Eropah?

Pertama, terdapat beberapa faktor yang membuat kereta api Swiss terbang dengan yang terbaik di Eropah. Bukan sahaja kereta api Swiss menyediakan kebolehpercayaan yang terbaik dan menepati masa di Eropah tetapi juga mereka dianggap sebagai sangat selamat dengan perkhidmatan berkualiti. Orang Switzerland adalah pelancong kereta api yang paling kerap di Eropah dengan lebih 10,000 kereta api berjalan setiap hari di 3000 rangkaian rel km. rangkaian kereta api Swiss mempunyai penggunaan kapasiti yang tertinggi di Eropah.

Basel untuk Kereta api Interlaken

Bern ke Kereta api Interlaken

Lucerne untuk Kereta api Interlaken

Zurich ke Kereta api Interlaken

 

https://www.youtube.com/watch?v = D2wPhSjx09I

 

Kecil adalah lebih baik

Ada sebab mengapa kereta api Swiss telah menduduki 1 sejak 2012. Negara dengan rangkaian kereta api kecil (di bawah 6,000 km) semua telah melihat penilaian mereka memperbaiki pada masa ini. Ini termasuk Switzerland, Denmark, Finland, Norway, Belanda, dan Luxembourg. Negara-negara ini menyediakan ketepatan yang lebih tinggi, peratusan kereta api berkelajuan tinggi dan menawarkan kos yang lebih rendah per km untuk perkhidmatan mereka. Sama penting, negara ini kereta api mempunyai kurang kemalangan dan kematian yang meningkatkan skor keselamatan keseluruhan mereka.

Zurich ke Kereta api St Moritz

Zermatt untuk Kereta api St Moritz

Lyon ke Kereta api St Moritz

Basel untuk Kereta api St Moritz

 

Tempat terbaik untuk dilawati di Switzerland dengan kereta api Switzerland

Terdapat banyak destinasi indah untuk dilawati di Switzerland walaupun saiz kecil. Alpen dan glasier adalah tarikan utama tetapi pelancong juga menikmati purba istana, jelas tasik biru, dan kawasan desa bucolic. Bila-bila masa tahun anda boleh menikmati mendaki, luncur ais, perayaan dan karnival di Switzerland. tambahan, terdapat kadar jenayah yang sangat rendah di Switzerland yang menjadikannya tempat yang lebih selamat untuk pelancong. Tempat yang mesti dilihat di Switzerland merangkumi Matterhorn, Zermatt yang merupakan gunung paling banyak difoto di dunia. sama-sama, Istana Chillon, Montreux adalah mesti melihat pelancong. Ini kubu air kuno yang terdiri daripada 25 bangunan dan tiga halaman adalah salah satu bangunan bersejarah yang paling dikunjungi di dunia.

 

Tempah kereta api Swiss dengan Save Train a

Kesimpulannya, terdapat banyak sebab-sebab untuk perjalanan kereta api Swiss. stesen kereta api di Switzerland adalah yang paling stesen kereta api yang indah di Eropah. Sekiranya anda mencari percutian romantis atau jambatan yang menakjubkan, Switzerland adalah tempat untuk pergi. mengambil 3 minit sekarang untuk menempah tiket kereta api Swiss pada kita mudah-untuk-menggunakan kereta api tapak. Tiket boleh dibeli menggunakan kad kredit, dan banyak pembayaran alternatif.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami di laman anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fswiss-trains-ranked-best-europe%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)