Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 27/03/2021)

Lebih masa lalu 10 tahun, berjuta-juta telah digambarkan bagaimana bermanfaat ia adalah untuk mengambil kereta api! bidang kaya dengan kehijauan, garis pantai yang berkilauan, dan gunung yang masih asli terumbu tidak pernah disebut dalam brosur perjalanan atau blog. Mengambil kereta api yang menyeronokkan, senang, dan cara mesra dompet untuk sampai dari titik A ke titik B, jadi jangan berfikir dua kali, mengambil kereta api!

Perkara kedua yang hebat mengenai kereta api di Eropah dan secara umum adalah bagaimana anggaran mereka sesuai. Bukan sahaja terdapat begitu banyak destinasi murah untuk memilih daripada, tetapi juga banyak cara untuk mengurangkan perbelanjaan perjalanan umum. Jadi, jika anda kerinduan untuk memukul ketika kereta api itu tidak lama lagi, berikut adalah beberapa tips yang hebat untuk digunakan:

 

Ambil sedikit masa untuk Adakah Penyelidikan dan Perancangan sebelum anda mengambil kereta api

Dalam kebanyakan kes apabila anda mengambil kereta api, anda boleh membuat yang terbaik daripada tiket anda(s) dengan pencarian dalam talian pantas. Tempah tiket anda terlebih dahulu jika boleh. Semak apa masa tahun harga tiket yang rendah, dan pastikan anda berada pada mencari bagi mereka diskaun. biasanya, setiap negara akan mempunyai beberapa jenis pilihan yang lebih murah disediakan untuk pembelian tiket. jadi, melakukan penyelidikan anda! Membaca ini blog untuk menjadi lebih biasa dengan pilihan yang berbeza.

Montpellier untuk Trains Toulouse

Nice untuk Trains Toulouse

Paris untuk Trains Toulouse

Marseille untuk Trains Toulouse

 

mengambil kereta api dan bukannya kapal terbang, dan anda boleh menggunakan peranti mudah alih anda

Apabila Anda mengambil kereta api, Perjalanan dengan Malam

Sama ada anda seorang pelajar yang suka melancong atau pengembara biasa yang menaiki kereta api setiap hari, tidur di kereta yang berpotensi untuk mengurangkan wang yang dibelanjakan untuk penginapan hampir separuh. Ia merupakan satu cara terbaik untuk menjimatkan masa juga kerana anda tidur dalam satu bandar dan bangun dalam satu lagi. Telah berkata bahawa, ia adalah penting untuk memahami jenis penginapan keretapi malam.

Kereta api terbaik adalah yang mempunyai petak. Kerusi boleh ditarik bersama-sama apabila anda mengambil kereta api untuk membentuk katil bersama-sama dengan tirai untuk privasi. akan datang adalah pelamin, pilihan yang paling murah dan paling meluas. Bilik-bilik ini mempunyai 05:56 bunks dan unisex, jadi anda perlu mengorbankan privasi anda sedikit. Pilihan terakhir dan yang paling mahal adalah yg sedang tidur. Yang ini adalah jauh lebih selesa dan swasta, semua pilihan masih lebih murah daripada sebuah bilik hotel.

Vienna ke Kereta api Hanover

Copenhagen ke Kereta api Vienna

Venice ke Paris Kereta api

Vienna untuk Trains Zurich

 

Menjimatkan Makanan dan Minuman dan mengambil kereta api

Pembungkusan makanan anda sendiri adalah setakat ini cara yang paling murah untuk pergi mengenainya. Tidak seperti perjalanan biasa dengan bas atau kereta, apabila anda mengambil kereta api anda sebenarnya boleh makan dengan selesa. Kebanyakan kerusi mempunyai jadual tarik keluar atau jadual yang tetap di antara dua kerusi. Walau bagaimanapun, jika anda perlu membeli makanan anda dan minuman semasa lawatan anda, tak mengapa. Satu hidangan di kereta tidak terlalu mahal dan anda sering boleh memohon kad yang memberi diskaun.

Bordeaux untuk Trains Nantes

Paris untuk Trains Nantes

Lyon untuk Trains Nantes

Marseilles untuk Trains Nantes


Merancang untuk perjalanan anda dengan kereta api boleh membantu anda membuat yang terbaik daripada dana perjalanan anda! Mencari tempat sambungan yang baik selalunya boleh lebih murah daripada menangkap kapal terbang, dan lebih selesa daripada perjalanan dengan kereta. Naik kereta api untuk pengalaman yang unik yang pasti akan memperkayakan percutian keseluruhan anda!Ambil A Train untuk Save-A-Train, pilih destinasi anda, dan naik kereta api ke mana sahaja di Eropah dengan harga paling berpatutan di pasaran! dan, tahu tak? Apabila anda mendapat tiket kereta api anda dengan Save A Train, Proses tempahan dibuat dalam tempoh 3 minit, supaya pek beg anda dan menikmati segala-galanya yang berikut!

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftake-train-europe%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)