Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 02/08/2021)

Satu lagi bahagian yang menarik ke luar di luar negara adalah ketidaktentuan pengalaman. Apabila anda melakukan perjalanan ke suatu negara asing, anda akan didedahkan dengan budaya yang berbeza, tetapan, dan pengalaman. Walaupun anda melakukan beberapa penyelidikan, anda pasti akan terkejut dengan sebahagian daripada apa yang anda mencari. malangnya, tidak semua kejutan yang anda hadapi mungkin orang-orang yang baik, dan hanya kerana anda semasa percutian tidak bermakna anda kebal untuk mencederakan.

Anda mungkin tidak mahu percaya bahawa musibah ini boleh berlaku kepada anda, tetapi anda perlu bersedia untuk kemungkinan bahawa anda, atau orang yang dikasihi, akan memerlukan perhatian perubatan ketika jauh dari rumah. Sama ada ia adalah semudah kerepek gigi anda, mengalami kecederaan pergelangan kaki anda, turun dengan demam, atau mengalami serangan jantung, menerima rawatan perubatan yang anda perlukan mungkin tidak begitu mudah kerana ia akan menjadi di Amerika Syarikat.

Itu adalah kerana pelan insurans kesihatan yang paling tradisional tidak melanjutkan perlindungan di luar apa yang berlaku di tanah Amerika. Ini bermakna anda boleh menjadi pada buku itu untuk beribu-ribu dolar dalam kos perubatan untuk rawatan yang anda terima di luar negara. Ini adalah mengapa tiada pengembara harus tanpa perjalanan insurans perubatan. Rancangan-rancangan khusus akan ke tempat perlindungan di rumah anda tidak akan, memastikan bahawa anda akan dapat menikmati percutian anda tanpa perlu bimbang tentang berlakunya yang tidak menentu.

Untuk lebih maklumat mengenai perjalanan insurans perubatan dan mengapa anda harus memikirkan untuk mendapatkannya, lihat panduan yang terkandung di bawah.

 

Mengapa Travel Medical Insurance A Idea Baik?

• Perjalanan ke satu negara asing boleh memperkenalkan banyak bahaya kesihatan. Sebagai contoh, kualiti air mungkin tidak sama, yang membawa kepada jangkitan serius. iklim yang berbeza boleh ketegangan keadaan sedia ada anda, seperti penyakit jantung atau alahan, meninggalkan anda sakit lengkap untuk menangani keadaan.

• Walaupun anda sudah mempunyai insurans kesihatan, ia mungkin tidak melindungi anda di luar Amerika Syarikat. Ini bermakna sebarang penyakit atau kecederaan anda pengalaman semasa melancong ke luar negara boleh menyebabkan bil-bil perubatan yang sangat tinggi.

• Jika anda melawat sebuah kawasan terpencil di dunia dan memerlukan perhatian perubatan dengan segera, anda mungkin perlu dipindahkan ke hospital. Tanpa perlindungan insurans yang betul, ini boleh kos puluhan ribu dolar di atas apa-apa perbelanjaan lain yang berkaitan.

• Dalam keadaan tertentu, anda mungkin dikehendaki untuk mempunyai insurans kesihatan perjalanan untuk tempoh perjalanan anda. Sebagai contoh, Pelawat yang datang ke Rusia, Cuba, dan negara-negara di Schengen Kawasan EU mesti membuktikan mereka mempunyai liputan.

• Walaupun liputan kesihatan perjalanan boleh menjadi sangat berharga, ia biasanya mencakupi kurang daripada 10 peratus dari semua produk insurans perjalanan dibeli oleh pengembara, pada masa yang agak murah.

 

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

Bagaimana Travel Insurans Perubatan Melindungi Anda


• Perjalanan insurans perubatan tidak sama dengan polisi insurans perjalanan standard terutamanya kerana ia tidak menyediakan perlindungan untuk kos yang berkaitan dengan pembatalan, kelewatan, atau gangguan.

• Dengan perjalanan insurans perubatan, anda boleh mempunyai perlindungan sekiranya berlaku kecemasan kesihatan yang tidak dijangka. Ini boleh terdiri daripada gigi yang patah atau keracunan makanan kepada kecederaan yang mengancam nyawa dan serangan jantung.

• Salah satu faedah utama dasar ini adalah bahawa mereka menyediakan anda dengan 24/7 sokongan berbilang bahasa untuk membantu anda menyelaras dengan kakitangan penjagaan kesihatan di negara asing.

• Dasar ini biasanya menyediakan liputan untuk apa umumnya dianggap utama perubatan perbelanjaan. Ini termasuk lawatan bilik kecemasan, perkhidmatan pemindahan, dan pengangkutan kos yang dikenakan untuk mencapai kemudahan perubatan yang sesuai.

• Pelan paling biasa meliputi satu perjalanan, tetapi mereka juga boleh dibeli untuk menutup tempoh selagi 12 bulan. perlindungan perubatan jangka panjang bagi mereka yang kerap berulang alik atau untuk tempoh yang lama juga boleh dibeli dalam kenaikan bulanan.

 

Kereta api Amsterdam To London

Paris untuk Trains London

Berlin untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

Bersedia untuk mula menyemak pilihan anda? Menempah tiket kereta api sekarang sementara cuaca panas berlangsung, dengan bantuan Simpan Kereta Api!

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “Yang Maha Universiti Spectacular Di Eropah” ke laman web anda? anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)

 

Muat turun di sini PDF untuk artikel ini yang telah disediakan untuk Simpan Train A oleh Perkhidmatan Kanan Illinois