Waktu membaca: 6 minit
(Lepas Kemaskini: 04/11/2022)

Tidak kira panjang perjalanan - sama ada hujung minggu percutian pantai atau trek Himalaya tiga minggu - anda perlu mengemas beg dengan saiz apa pun, dan anda ingin tahu bagaimana mengaturnya, dalam blog ini kami akan memfokuskan pada beg tangan anda. Terdapat banyak untuk mempertimbangkan apabila menentukan apa yang membawa: jenis dan tempoh percutian anda, jadual anda, cuaca, saiz bagasi anda, dan apa-apa had berat yang dikenakan oleh anda mod pengangkutan. Dan dengan begitu banyak faktor di bermain, ia adalah mudah untuk overpack atau di bawah pek, terutamanya jika anda menunggu sehingga saat-saat akhir. mengelakkan overpacking, menggali beg anda, dan kesulitan lain apabila menaiki kereta api anda dengan ini 10 tip bagaimana untuk menyusun bagasi tangan anda.

 

Bagaimana Anjur Bagasi Tangan Anda Tip 1: Ikuti Dokumen Perjalanan anda Pisahkan

Ini adalah salah satu perkara yang paling penting untuk dipertimbangkan semasa anda membuat keputusan untuk mengatur beg tangan anda. Menyimpan dokumen perjalanan anda berasingan. Ini bukan sahaja perkara yang mudah dilakukan tetapi juga perkara yang selamat untuk dilakukan. Memasukkannya ke dalam beg kecil yang mudah untuk keluarkan dari bagasi tangan anda. Dengan cara itu anda tidak perlu menggali setiap kali anda perlu pasport anda, tiket, atau wang.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

How To Organize Your Hand Luggage and Travel Documents

 

Menyusun Bagasi Tangan Anda Tip 2: Membuat Senarai Pembungkusan

pasport? Semak. berus gigi? Semak. pelindung matahari? Untuk ketenangan fikiran bahawa anda telah mendapat keperluan yang dilindungi, buat diri anda senarai semak perjalanan beberapa hari sebelum kegembiraan perjalanan bermula!

Amsterdam untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Rotterdam untuk Trains Paris

Brussels untuk Trains Paris

List of How To Organize Your Hand Luggage

 

Menyusun Bagasi Tangan Anda Tip 3: mengelakkan Stains

Tidak ada yang lebih menjengkelkan daripada mengambil begitu banyak masa untuk memilih pakaian yang anda akan mengambil hanya untuk mendapati anda tidak dapat menggunakannya! Tidak pernah mempunyai masalah ini lagi. Pertama anda perlu sentiasa memastikan pakaian berwarna terangmu dibungkus dalam ke luar, dan kedua, berpegang kepada hotel boleh guna topi mandi dan gunakan untuk menutup bahagian bawah kasut anda.

Cologne untuk Trains Mainz

Frankfurt ke Kereta api Mainz

Berlin untuk Trains Mainz

Brussels untuk Trains Mainz

Avoid Clothing with Stains

 

Petua 4: Roll Dan Vacuum Pack

Untuk menjimatkan ruang dan berhenti Kusut, roll pakaian anda dan bukannya lipatan mereka, kemudian meletakkan mereka di dalam beg mampatan vakum. Untuk menggunakan beg ini, meletakkan pakaian anda dalam, meterai beg, kemudian memerah udara keluar. Ini akan meninggalkan anda dengan banyak lagi ruang di dalam beg pakaian anda dan akan mengelakkan lipatan.

Zurich ke Kereta api Chur

Geneva ke Kereta api Chur

Milan untuk Trains Tirano

Bergamo untuk Trains Tirano

Roll And Vacuum Pack

 

Petua 5: bagasi Keselamatan

Mengunci beg anda dan menjaga mereka dikunci. Mengambil mereka dengan anda apabila anda menggunakan tandas. Jika ini tidak dapat dilakukan dan anda berjalan bersendirian, bawa semua barang berharga anda bersama anda. Jangan sekali-kali meninggalkan kamera, wang, elektronik atau dokumen perjalanan lengah.

Menjaga petak anda dikunci semasa anda tidur, jika boleh. Tidak mempercayai orang yang tidak dikenali. Walaupun berpakaian dengan baik orang asing boleh berubah menjadi pencuri. Jika anda sedang tidur di dalam petak dengan pelancong anda tidak tahu, pastikan untuk tidur di atas tali pinggang wang anda supaya anda akan notis jika seseorang cuba untuk mengambil ia daripada anda.
Organize Your Hand Luggage in Safety

Petua 6: Gunakan Kiub Pembungkusan

” Tidak banyak yang membuatkan saya berasa seperti manusia yang teratur sebanyak membahagikan barang-barang saya ke dalam kiub warna berkod. Ia begitu indah untuk tahu di mana semua yang anda datangkan itu, itulah sebaik sahaja anda unzip beg pakaian anda. Tambahan pula, anda boleh dengan mudah memasukkan kiub pembungkus anda ke dalam laci almari hotel anda dan dengan serta-merta dilakukan pembongkaran dan siap untuk pergi.” - Richelle Szypulski, Editor Senior Associate

Luxembourg untuk Trains Brussels

Antwerp untuk Trains Brussels

Amsterdam untuk Trains Brussels

Paris untuk Trains Brussels

Organize Your Hand Luggage in Packing Cubes

Petua 7: Saiz Sekatan Untuk Bagasi Tangan

Sama dengan kapal terbang, banyak kereta api mempunyai sekatan ke atas jumlah dan saiz beg yang anda dibenarkan untuk menjalankan. Secara umum, anda akan dapat untuk menjalankan segala bagasi anda, tetapi pengangkut kereta api anda mungkin memerlukan anda menyemak lebihan bagasi anda sekiranya ia melebihi had saiz atau berat bawaan. Bagi kebanyakan kereta api, anda boleh menjalankan dua beg di atas kapal kereta api, selagi setiap beg tidak melebihi 50 LBS atau lebih besar daripada 28 X 22 X 14 inci. barang-barang kecil dan peribadi seperti peralatan perubatan dan ubat-ubatan, bantal, selimut, penyejuk, dan dompet atau beg kurang daripada 12 X 12 X 12 inci tidak akan dikira ke arah carry pada had bagasi.

 

Petua 8: Alat Dalam Bagasi Tangan

Bagaimana anda biasanya menyusun semua elektronik anda, kabel, dan perkara-perkara fiddly yang membawa anda berzaman untuk mencungkil keselamatan? Barang-barang mereka dalam seperti yang lain daripada kita? baik, jika anda ingin menyusun bagasi tangan anda kemudian mendapatkan diri kumis beg ziplock. Pengecas telefon, pengecas kamera, penyesuai, fon kepala - mengambil beg plastik tambahan (orang-orang yang sama yang akan anda gunakan untuk tangan cecair bagasi) dan menggunakannya untuk menyimpan barang-barang elektrik, perkara-perkara untuk perjalanan pulang (kunci rumah, tiket letak kereta, dan kunci kereta), ubat-ubatan dan aksesori longgar yang lain.

Venice ke Kereta api Bologna

Florence ke Kereta api Bologna

Rom ke Kereta api Bologna

Milan ke Kereta api Bologna

Gadgets In Hand Luggage

 

Petua 9: How To Pek Buku. Jangan!

Sama ada ia adalah berwap yang percintaan novel, mendebarkan sci-fi, atau anjing bang panduan perjalanan, muat turun sebelum perjalanan anda. Bahkan jika di rumah anda adalah sebuah kertas sampai aku mati jenis, menjimatkan ruang dan berat untuk bagasi tangan anda, dan jangan bergantung kepada WiFi untuk melompat kembali ke dalam cerita dari kerusi pantai anda pada kedudukan yang sempurna, hanya memastikan ia adalah di tahan air yang dilindungi peranti.

Berlin untuk Trains Rostock

Hamburg untuk Trains Rostock

Schwerin untuk Trains Rostock

Wismar untuk Trains Rostock

kindle

 

Petua 10: Letakkan Semuanya

Saya super kemas. Saya akui ia. dan tidak teratur! Tetapi apa yang membantu saya untuk mendapatkan kepala saya terus walaupun saya pek pada saat-saat yang terakhir, Aku mengambil masa untuk meletakkan segala-galanya di hadapan mana-mana item yang masuk ke dalam beg saya. Perkumpulan perkara bersama-sama di atas katil saya membantu saya cepat melihat apa barangan jangan tarik berat badan mereka. Sepasang seluar yang hanya boleh dipakai dengan satu atas, atau yang memerlukan kasut saya belum merancang untuk membungkus? Kembali dalam laci, kamu pergi! Melihat semuanya dengan jelas sebelum memulakan juga membantu saya memasukkan barang ke dalam beg saya dengan cara yang logik. Untuk saya, ini bermakna bermula dengan barangan bulkiest saya, kemudian ceri memilih barangan ringan untuk memasukkannya ke dalam jurang di sekeliling mereka untuk membentuk lapisan asas yang kukuh untuk membina dari.

Dusseldorf untuk Trains Munich

Dresden ke Kereta api Munich

Nuremburg ke Kereta api Munich

Bonn untuk Trains Munich

jeans, shoes, watch and more

 

Ada tips ini membantu anda memikirkan bagaimana untuk menyusun bagasi tangan anda? Kami akan senang untuk tahu! Menempah tiket kereta api melalui Simpan Kereta Api dan snap picks bagasi tangan anda selepas menggunakan tips ini!

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “10 Tips Bagaimana Anjur Bagasi Tangan Anda” ke laman web anda? anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-organize-hand-luggage%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)