Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 31/03/2021)

Kekecewaan dan elemen membuang masa dalam barisan daftar masuk dan kesesakan lalu lintas ke lapangan terbang sangat terkenal pelancong perniagaan. Tidak kira sama ada anda akan dalam yang singkat perjalanan perniagaan dengan kereta api atau salah satu yang lebih panjang yang akan mengambil masa beberapa jam atau hari, perjalanan kereta api Perniagaan sering lebih murah dan lebih cepat daripada lain-lain bentuk perjalanan. tetapi kelajuan dan kos tidak adalah satu-satunya kelebihan perjalanan kereta api. Lihat semua kelebihan di bawah.

 

Wanita tersenyum ketika melakukan Keretapi Perjalanan Perniagaan

Jimat wang:

Kajian menunjukkan bahawa yang paling popular perniagaan yang berkaitan Cara perjalanan adalah dengan kereta api, terhadap udara dan sewa kereta perjalanan. kereta api tujuan perniagaan adalah mod terpantas pengangkutan selama lebih separuh daripada perjalanan (sekali waktu daftar masuk dan ketibaan udara telah diambil kira) dan kos hampir satu perlima daripada harga untuk terbang dan satu pertiga daripada memandu ke destinasi anda.

pelancong perniagaan dan pembeli perjalanan korporat mempunyai peluang untuk mengurangkan kos perjalanan lebih jauh dan menempah tiket dengan cara yang menjadikan perjalanan semudah mungkin untuk penumpang. cuba tempahan tiket kereta api Online dengan SaveATrain dan perancangan awal adalah cara yang terbaik untuk mendapat tawaran yang menakjubkan!

Rimini ke Kereta api Milan

Rom ke Kereta api Milan

Turin untuk Trains Milan

Venice untuk Trains Milan

 

Memaksimumkan Masa Anda Semasa Melatih Perjalanan Perniagaan:

Bila awak perjalanan dengan kereta api anda akan mempunyai pilihan untuk menempah kerusi meja terlebih dahulu yang bermakna bahawa anda boleh terus bekerja semasa anda dalam perjalanan, memaksimumkan masa anda di luar pejabat!

Brussels untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Marseille untuk Trains Paris

Amsterdam untuk Trains Paris

 

kelewatan:

Semak terkini anda maklumat perjalanan dalam talian atau mendaftar untuk pemberitahuan SMS. Anda akan dimaklumkan mengenai sebarang kelewatan atau masalah dalam penerbangan sebelum berlepas ke stesen.

Salerno untuk Trains Florence

Lecce untuk Trains Florence

Bari untuk Kereta api Rome

Genoa untuk Trains Florence

 

Kereta api Travel Lounge:

Sesetengah stesen kereta api menawarkan lounge kelas perniagaan di mana pelanggan keutamaan boleh berehat dan ruang akses WiFi dan boleh digunakan. Tiba untuk percutian anda di agak awal? Mengambil kesempatan daripada mereka ruang untuk menyiapkan kerja anda sementara anda menunggu.

Cologne untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

 

WIFI:

Perjalanan kereta api dapat menawarkan banyak kelebihan berdasarkan kemudahan untuknya pelancong perniagaan. Satu contoh ini boleh termasuk dalam stesen dan dalam kereta api Wi-Fi. Ini membolehkan penumpang untuk terus berhubung semasa bergerak. Sesuatu yang tidak mungkin jika perjalanan dengan kereta.

Schiphol untuk Trains London

Rotterdam ke Kereta api London

Paris untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

Salah satu cara terbaik untuk memulakan hak tujuan perniagaan kereta api anda adalah dengan membeli tiket kereta api anda dalam talian dengan menggunakan Save-A-Train !

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami di laman anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-business-travel%2F%0A%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)