Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 06/03/2021)

Jika ini adalah kali pertama anda perjalanan dengan kereta api, ada tidak syak lagi ia akan menjadi yang pertama daripada banyak. jujur, sesiapa sahaja yang diberi peluang untuk pergi dengan kereta api benar-benar tergila-gila! mengapa? Kerana ia adalah indah! Bertentangan dengan tunggangan pesawat bersifat peribadi, lawatan bas tidak selesa, atau perjalanan dengan kereta yang terlalu bertanggungjawab, perjalanan kereta api selamat, cepat tetapi sangat menarik dan romantis. Seseorang mungkin berpendapat bahawa perjalanan dengan kereta api adalah gabungan sebenar Virginia Woolf yang tidak hadir dan praktikal moden. Ah, anda akan melihat ia untuk diri sendiri sudah.

Kerana anda telah mendapat tiket anda bersedia - di sini adalah yang terbaik 4 taktik untuk mendapatkan yang terbaik daripada perjalanan kereta api anda:

 

Jauhi dari Laptop anda & telefon

Kami mengesyorkan anda mengelakkan merenung komputer riba anda keseluruhan perjalanan, kerana anda akan terlepas begitu banyak! sebaliknya, lihat sekeliling, melihat apa yang berlaku; menikmati pemandangan tingkap dan alam semula jadi yang menakjubkan luar. Perhatikan orang di sekeliling anda dan berfikir tentang perkara yang anda biasanya tidak mempunyai masa untuk melakukan. Ia adalah peluang terbaik untuk menyahtoksik off alat seharian anda dan memeluk kerumitan yang indah di Kereta Api Perjalanan ke – mana-mana sahaja.

Milan untuk Trains Venice

Padua untuk Trains Venice

Bologna untuk Trains Venice

Rom ke Kereta api Venice

 

perempuan duduk di kerusi beliau semasa dalam perjalanan kereta api

 

Nikmati Novelty daripada Train Journey

Kami tidak dapat menjamin anda akan mempunyai bahawa Ethan Hawke – keadaan Julie Delpy Train Journey pada pertama anda perjalanan dengan kereta api (Oh, datang pada, kita semua telah lihat dan swooned lebih Sebelum Trilogy, diam-diam, berharap kita akan mempunyai kisah cinta yang sama berlaku kepada kita.) Keluar daripada shell anda dan biarkan pengalaman berlaku. Berapa banyak bijak, menyeronokkan, dan perbualan menyeronokkan akan anda mempunyai? Pengalaman dan mendapat untuk berinteraksi dengan orang-orang dari budaya yang berbeza adalah satu perasaan yang hebat! Anda tidak pernah tahu berapa banyak yang indah Persahabatan anda akan membina, berapa banyak penghancuran yang anda akan ada, atau berapa banyak keperibadian yang menakjubkan yang akan anda temui. Jika anda tidak terlalu malu, menjadi yang pertama untuk memecahkan ais dan bercakap dengan orang yang anda dapati menarik.

Lyon untuk Trains Geneva

Zurich ke Kereta api Geneva

Paris untuk Trains Geneva

Bern untuk Trains Geneva

 

Perjalanan dalam Kumpulan

rentak apa-apa perjalanan di sekitar dan mengambil Journey Train untuk anda bandar kegemaran di Eropah dengan sekumpulan orang yang anda memuja. Ya, kita tahu apa yang anda fikirkan – Bagaimana saya akan berbilang tugas melalui kehendak semua orang, permintaan, sabar semua orang, dan destinasi pra-dirancang – dan kami agak dengan anda pada itu. tetapi, perkara itu adalah – jika anda menyusun dengan baik dan mempunyai ceramah jujur ​​sebelum anda memulakan perjalanan ini, keadaan akan menjadi lebih baik daripada yang anda boleh bayangkan.

Mengembara secara berkumpulan dan pada hari-hari istimewa merendahkan harga yang ketara untuk tiket kereta api (ya, anda sebenarnya boleh mendapatkan diskaun pada tiket anda untuk, berkata, Trenitalia jika anda pergi pada hujung minggu). Ini juga memberi anda seseorang untuk berkongsi pengalaman dan melihat sesuatu dari perspektif orang lain. yang, dan – mabuk di negara Eropah asing pasti lebih baik di kalangan orang yang anda tahu daripada melakukannya solo… adakah kita betul, atau adakah kita betul?

Luxembourg untuk Trains Brussels

Antwerp untuk Trains Brussels

Amsterdam untuk Trains Brussels

Paris untuk Trains Brussels

 

Mulakan Train Journey Journal & Ambil Gambar

Salah satu cara yang terbaik untuk menggunakan masa anda kereta api adalah untuk memulakan jurnal mendokumenkan anda pengalaman. Kita semua terlalu dibungkus dalam kajian kami, kehidupan pejabat, masalah sehari-hari yang kita biasanya lupa untuk melangkah keluar dari bingkai fikiran bermasalah dan bernafas untuk kali kedua. Penulisan jurnal akan memberikan anda beberapa perspektif kepada perkara-perkara, terutamanya apabila anda kembali kepadanya selepas beberapa ketika. Tambahan pula, ia akan menjadi satu memori yang sangat baik perjalanan anda, dan peringatan perkara yang anda mahu berasa / fikir / pengalaman lagi.

 

 

Nikmati kamu punya perjalanan kereta api, beri kebenaran untuk berehat, dan merangkumi semua perkara mengenai perjalanan kereta api anda! Tempat yang paling dipercayai untuk memesan tiket kereta api anda adalah saveatrain.com pasti, supaya – mendapatkan movin '!

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-journey-4-tactics%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)