Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 12/11/2021)

Terdapat lebih daripada satu cara untuk sampai ke Amsterdam dari Paris. Dan ketika mereka semua datang dengan pro dan keburukan mereka, perjalanan dari Paris ke Amsterdam dengan kereta api masih pilihan terbaik apabila anda membuat perbandingan. Kami memberikan anda semua sebab-sebab mengapa perjalanan kereta api harus menjadi pilihan pertama anda, terutamanya jika anda mahu untuk tiba di Amsterdam dari Paris dengan selamat dan dalam gaya dan keselesaan.

 

Paris ke Amsterdam oleh Keretapi vs. Mod lain Pelancongan

Perjalanan dengan kereta dari Paris ke Amsterdam tidak diragukan lagi indah memandu. Walau bagaimanapun, ia hanya masuk akal jika anda mampu masa dan cukup yakin untuk mengemudi jalan antara kedua-dua bandar-bandar.

Tidak kira di mana laluan yang anda ambil anda perjalanan kereta dari Paris ke Amsterdam, terdapat lebuh raya, tol, dan penggunaan bahan api untuk berfikir tentang. pemacu boleh mengambil masa sehingga 6 Jam, pada tahap terbaik; jadi anda perlu merancang untuk berhenti rehat anda. juga, mempertimbangkan sebarang servis dan bahan api yang diperlukan di sepanjang jalan, serta rehat tengah hari. Semua perbelanjaan mereka boleh dan akan menambah.

Anda boleh mempertimbangkan untuk mengambil bas kerana anda pernah mendengar seperti cara paling murah untuk perjalanan ke Amsterdam dari Paris. Walaupun ini adalah benar, perjalanan akan mengambil masa hampir 7 Jam. Itulah masa yang lama untuk berada di jalan raya. Ia akan berasa lebih lama kerana anda sempit di bas dengan ruang yang terhad untuk bergerak.

Terdapat juga pilihan untuk terbang dari Paris ke Amsterdam. Tetapi manakala penerbangan hanya akan mengambil masa satu jam 15 minit, ia tidak menawarkan faedah yang sama dengan perjalanan melalui darat. Melainkan jika anda berada dalam Kelas Pertama, anda akan mendapati diri asakan kerusi pesawat tidak selesa.

Tidak ada yang indah pemandangan Eropah untuk menikmati apabila anda perjalanan dengan kapal terbang. Anda kebanyakannya akan mempunyai awan di luar untuk melihat jika anda berlaku untuk duduk di tempat duduk tingkap; jika tidak,, anda boleh bergantung pada an-penerbangan dalam filem untuk membuat anda dilayan. Dan jangan lupa manakala perjalanan dengan kapal terbang secara teorinya cara yang paling cepat untuk mendapatkan ke Amsterdam dari Paris, anda masih perlu untuk mengambil kira masa dan wang yang diperlukan untuk sampai ke lapangan terbang.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

 

Keselesaan dan Kemudahan dari Paris ke Amsterdam dengan Keretapi

Ketika datang dalam perjalanan dari Paris ke Amsterdam, perjalanan kereta api dengan kereta api Thalys menawarkan yang terbaik dari semua dunia. Ia boleh dikatakan cara yang paling selesa dan mudah untuk perjalanan terima kasih kepada melatih kelajuan tinggi. Anda boleh bergerak di sekitar kereta api dengan mudah tanpa menyedari ia bergerak.

Anda juga akan merasa lebih selamat dalam perjalanan dengan kereta api, setelah mengetahui bahawa anda tidak berkongsi jalan raya dan lebuh raya dengan pemandu melulu. Dan pada kelajuan 300 km sejam, anda mencapai anda destinasi pada separuh masa yang ia akan mengambil masa dengan kereta atau bas. kereta api berkelajuan tinggi boleh membawa anda ke Amsterdam dari Paris pada 3 jam dan 19 minit. Dan tidak seperti perjalanan dengan kapal terbang, anda akan mempunyai kawasan luar Eropah yang menakjubkan untuk menikmati.

Brussels untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Marseille untuk Trains Paris

Amsterdam untuk Trains Paris

 

Family Train Travel from Paris to Amsterdam

 

Menempah tiket kereta api anda terlebih dahulu, dan anda boleh menikmati kadar termurah, membuat perjalanan dengan melatih pilihan lebih menjimatkan jika anda merancang.

Dengan melancong bersama Thalys kereta api, anda boleh membeli tiket sehingga 90 hari sebelum tarikh perjalanan anda dan menjimatkan sehingga 75% pada tiket kereta api jika anda Tempahan tempat duduk anda awal.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan pautan untuk post blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-paris-amsterdam-train%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)