Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 11/04/2022)

Perjalanan di Eropah yang mempunyai bajet yang merupakan satu cabaran! Walau bagaimanapun, ia mungkin selagi anda melakukan penyelidikan anda untuk menguruskan percutian anda dengan bijak. Ia mungkin akan mengejutkan anda berapa banyak anda boleh berjimat dengan mengambil mod kanan pengangkutan atau memilih destinasi yang lebih murah. Percayalah kami; terdapat alternatif yang mesra bajet untuk segala-galanya bersama-sama percutian anda - dari tarikan untuk pengangkutan ke makanan untuk penginapan.

Ingat, pelancong pada anggaran tidak "miskin:"Mereka celik! Jadi sebelum anda pergi perasaan maaf untuk diri sendiri, fikirkan tentang semua wang yang anda akan simpan semasa diam mencipta kenangan yang menakjubkan. bajet anda terhad dan berharga; Oleh itu, anda perlu mengendalikan dengan penjagaan. Berikut adalah tip-tip utama untuk perjalanan di Eropah pada anggaran:

 

Plot Route anda

Membina jadual perjalanan anda sebelum apa-apa lagi. Tanpa ragu ragu, anda telah mendapat senarai -Mesti melawat destinasi Eropah. realistik, anda tidak boleh melawat mereka semua apabila perjalanan di Eropah pada anggaran, terutamanya jika masa anda adalah seperti yang terhad kerana bajet anda. Jadi, daripada menolak untuk melihat mereka semua, mengambil bahagian anda dua atau tiga. Kini menyemak peta untuk melihat jika bandar anda berada mempertimbangkan adalah mudah untuk menyambung ke, dan apa yang bandar-bandar lain di sepanjang laluan yang.

Sebagai contoh, anda mungkin berminat untuk melawat Paris dan Amsterdam. Semak laluan, dan anda akan melihat bahawa Brussels adalah sebuah bandar yang terletak antara kedua-dua! dengan memilih bandar-bandar yang menghubungkan, atau yang antara dua destinasi impian, anda boleh mendapatkan lebih banyak bang untuk pelaburan anda.

Amsterdam untuk Trains Paris

Paris untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Brussels

Brussels untuk Trains Paris

 

Pilih Accommodations Bijak apabila perjalanan di Eropah pada anggaran

Anda akan mendapat harga yang terbaik apabila anda menempah anda hotel atau bilik asrama terlebih dahulu. yang lebih awal, lebih baik. Pilih penginapan anda dengan bijak.

Manakala suite di hotel 5-bintang ini bermakna keselesaan lengkap dan mewah, mereka tidak pilihan yang bijak ketika berhadapan dengan bajet yang ketat. tambahan pula, tinggal dalam bilik hotel mahal akan menjadi satu pembaziran wang anda, terutamanya jika jadual anda melibatkan berjalan-jalan dan meneroka Bandar. Ini bermakna anda hanya akan menggunakan bilik untuk merempuh masuk dan menghabiskan sebahagian besar hari anda keluar dan keluar.

Jika anda mahu menyimpan, anda boleh tinggal dengan tempatan secara percuma dengan melawat bursa hospitaliti. penginapan murah lain termasuk asrama bahawa kemudahan gaya asrama-tawaran. sewa bilik di pasaran dalam talian seperti Airbnb juga sesuai untuk perjalanan di Eropah pada anggaran.

 

Makan Seperti Orang Tempatan apabila perjalanan di Eropah pada anggaran

think like a local when traveling in Europe on a budget

 

hidangan gastronomi di mana-mana di Eropah. Tetapi jika anda hendak pergi berjalan di Eropah pada anggaran, perkara yang bijak untuk dilakukan adalah mengelakkan makan di tempat-tempat pelancongan yang mahal. Jangan biarkan bil restoran memecahkan bajet makanan anda.

sebaliknya, makan seperti orang tempatan dan mendapatkan budaya sebenar pengalaman. gerai-gerai makanan dan makanan jalanan adalah seluruh bandar-bandar Eropah, dan mereka hotspot tepat untuk membeli masakan asli. Dan bahagian yang terbaik adalah bahawa mereka hanya akan kos beberapa euro. Jika anda ingin menjimatkan makanan, melanda kedai runcit. Jika anda tinggal di sebuah bilik yang mempunyai cara-cara untuk memasak, membeli bahan-bahan untuk hidangan anda boleh dengan mudah membuat.

Paris untuk Trains Lille

Rom ke Kereta api Milan

Hamburg untuk Trains Berlin

Geneva untuk Trains Paris

 

 

Tidur Keretapi

Tidur di kereta antara destinasi mungkin salah satu tips kegemaran kami untuk mereka yang membuat perjalanan di Eropah pada anggaran. Daripada membuang waktu siang berharga dalam transit, memilih untuk pergi di kereta semalaman. Ia mungkin akan mengejutkan anda berapa banyak lebih murah ia adalah daripada tempahan sebuah hotel untuk malam. pasti, anda akan ketinggalan pemandangan, tetapi anda akan bangun baik berehat di bandar baru!

 

Bersedia untuk memulakan perjalanan di Eropah pada anggaran dan menempah kereta api? tiket kereta api buku awal dan mendapatkan tawaran terbaik untuk kerusi!

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberi kita kredit dengan pautan untuk post blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-europe-budget%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)