Waktu membaca: 8 minit
(Lepas Kemaskini: 11/06/2021)

Privasi, 5-kemudahan hotel bintang, pemandangan yang menakjubkan, dan lokasi, perkara seterusnya 10 bintik-bintik telah mendapat semuanya. ini 10 tempat-tempat sewa percutian yang hebat di Eropah dikelilingi oleh alam yang menakjubkan dan dilengkapi dengan faedah istimewa.

 

1. Tempat Sewa Percutian yang Hebat Di Perancis: Provence

Pondok batu, vila Perancis kuno, pergunungan Dentelles de Montmirail yang indah, Provence salah satu 10 tempat penyewaan percutian paling hebat di Eropah.

Pertama, bangun dengan aroma lavender dan memetik ceri dari pokok adalah salah satu perkara terbaik untuk dilakukan di Provence. Kedua, mengagumi Mont Ventoux yang indah dari tingkap rumah negara anda akan melebihi impian yang pernah anda lalui untuk percutian yang sempurna.

Jenis Penginapan:

Di Provence, anda mempunyai banyak pilihan tempat penginapan sewa percutian: Rumah ladang, vila, dan kotej yang menawan. Semua sewa percutian dilengkapi sepenuhnya untuk menampung keluarga dengan anak-anak, atau kumpulan rakan.

Julat harga:

daripada $136 Untuk 2 pangsapuri bilik tidur ke $350 untuk sebuah vila, satu malam.

Dijon ke Provence Dengan Kereta Api

Paris ke Provence Dengan Kereta Api

Lyon ke Provence Dengan Kereta Api

Marseilles ke Provence Dengan Kereta Api

 

Tempat Sewa Percutian Hebat di puncak bukit Di Perancis: Provence

 

2. Tempat Sewa Percutian Terbaik Di Eropah Di Itali: Tuscany

Lembah anggur Tuscan adalah tempat penyewaan percutian yang indah di Itali. Bukit sutera adalah suasana yang indah untuk percutian yang santai. misalnya, pulau Giglio yang menakjubkan, atau biara Franciscan di La Verna, adalah aktiviti santai di kawasan Tuscan yang indah.

tambahan, bangun pada waktu pagi, melangkah keluar dari rumah ladang negara ke pemandangan Tuscany yang indah – tidak ternilai harganya. di sini, anda boleh memilih dari bersantai di kolam renang peribadi dengan segelas wain, atau pergi melawat wain.

Jenis Penginapan:

Vila, pangsapuri, dan pondok.

Julat harga:

$68 kepada $200 satu malam.

Aktiviti untuk Kanak-kanak: Pasti! Sementara orang dewasa memanjakan diri, kanak-kanak mengalami letupan di kebun binatang Pistoia atau Cavallino Matto taman hiburan in Livorno.

Florence ke Grosseto Dengan Keretapi

Perugia ke Grosseto Dengan Keretapi

Viterbo ke Grosseto Dengan Keretapi

Rom ke Grosseto Dengan Kereta Api

 

Rumah Tuscan di lembah anggur

 

3. Tempat Sewa Percutian Terbaik Di UK: Inggeris Barat

Garis pantai yang menakjubkan, pondok batu, matahari terbenam yang indah, dan ketenangan, menjadikan South West England sebagai tempat penyewaan percutian yang ideal di kawasan luar bandar Inggeris. Sebagai tambahan, yang bandar-bandar pesisir yang menawan Devon dan Dorset telah mengekalkan daya tarikan mereka selama bertahun-tahun dan berdiri berani di tangan masa dan angin masin.

Berjalan di sepanjang pantai keemasan, mengagumi batu Simon Old Harry, atau Pantai Jurassic, pukul bandar pecah pada bila-bila masa. Semasa tinggal di sini, anda akan merasakan perjalanan anda pada masa yang lalu dari zaman prasejarah ke 17th abad. Pemandangan dengan bercerita mengenai masa dan perjalanan alam di bahagian England ini, sementara pondok batu jerami atau tradisional akan memberitahu anda tentang kehidupan dan budaya di England Barat.

jadi, jika anda berminat dengan budaya Inggeris, taman-taman, seni bina, dan kisah – maka anda akan mendapati bahawa England Barat mempunyai beberapa tempat percutian percutian yang hebat di Eropah.

Julat harga:

$70- 320 satu malam

Garis Pantai Inggeris Barat

 

4. Tempat Sewa Percutian Hebat Di Switzerland: Swiss Alps

dengan lebih 10,000 hotel, yang Swiss Alps adalah tempat penyewaan percutian yang hebat di Eropah. Pegunungan Alpen Switzerland yang menakjubkan, menawarkan pemandangan terbaik, landskap, Denai, pemandangan, harta sewa percutian serba boleh, yang akan membuat rahang anda jatuh.

Salah satu perkara terbaik mengenai penyewaan percutian di Pegunungan Alpen Swiss adalah bahawa terdapat kediaman untuk setiap selera dan kumpulan. Untuk keluarga, kumpulan rakan, dengan tab mandi panas luaran, chalet, pemandangan gunung atau lembah - Pegunungan Alpen Swiss sangat pelbagai sehingga menjadi tempat percutian percutian yang ideal untuk sesiapa sahaja.

jadi, sekarang anda hanya perlu memilih antara tempat di luar jalan seperti Lucerne, atau lembah air terjun, tasik Maggiore atau pemandangan gunung dalam perjalanan anda ke percutian paling tidak dapat dilupakan yang pernah ada.

Jenis Penginapan:

Chalet, kabin kayu, rumah, atau pangsapuri.

Julat harga:

daripada $92 untuk sebuah pangsapuri ke $265 semalam untuk chalet atau rumah persendirian dengan pemandangan tasik.

Zurich ke Wengen Dengan Keretapi

Geneva ke Wengen Dengan Keretapi

Bern ke Wengen Dengan Keretapi

Basel ke Wengen Dengan Keretapi

 

Tempat sewa percutian yang mengagumkan di Pegunungan Alpen Swiss

 

5. Tempat Sewa Percutian yang Hebat Di Perancis

Perancis adalah destinasi sewa percutian yang luar biasa di Eropah. Dengan begitu banyak tempat yang indah dan serba boleh, kami merasa sukar untuk memilih hanya satu tempat percutian percutian yang hebat untuk percutian Perancis anda yang seterusnya.

Sebagai contoh, Biarritz mempunyai pantai yang paling menakjubkan, sementara lembah Dordogne menawarkan pemandangan gunung dan sungai yang menakjubkan.

Sama ada tempat percutian percutian yang anda pilih, sewaan percutian anda yang luar biasa akan lengkap, dengan taman yang indah, dan di kawasan paling cantik di Perancis.

Jenis Penginapan:

Di Brittany, anda akan menemui istana untuk penyewaan percutian, atau pondok dengan jejak peribadi ke persisiran pantai yang indah.

Julat harga:

$75 – $145 satu malam

Nantes untuk Melancong Dengan Keretapi

Lille ke Lawatan Dengan Kereta Api

Lille ke Paris Dengan Keretapi

Lawatan ke Paris Dengan Keretapi

 

 

6. Tempat Sewa Percutian yang Hebat Di Republik Czech: Bohemia

Bohemia Switzerland adalah salah satu kawasan yang indah di Eropah. Terima kasih kepada pergunungan batu pasir yang menakjubkan dan pemandangan sungai Elbe, Switzerland Switzerland adalah syurga percutian. Oleh itu, ia adalah tempat penyewaan percutian yang hebat di Eropah.

Tempat ini menawarkan pemandangan epik, banyak laluan mendaki, keluarga tempat berkelah, dan sungai untuk berenang.

Jenis Penginapan:

Rumah moden berdekatan dengan alam liar, dan kehidupan 100 juta tahun. Bandar Decin adalah tempat yang indah untuk menyewa rumah anda jauh dari rumah.

Julat harga:

$90 – $150 satu malam

Nuremberg ke Prague Dengan Keretapi

Munich ke Prague Dengan Keretapi

Berlin ke Prague Dengan Keretapi

Vienna ke Prague Dengan Keretapi

 

Tempat Sewa Percutian Di Republik Czech: Bohemia

 

7. Tempat Sewa Percutian Hebat Di Austria: Styria

Terletak di Austria tenggara, landskap Styrian Alpine adalah salah satu yang paling indah di Austria. Oleh itu, Styria adalah tempat percutian percutian yang hebat di Eropah: pemandangan, glasier, padang rumput hijau, dan alam semula jadi yang indah.

Selain pemandangan yang indah dan laluan mendaki, di Styria, anda akan benar-benar berehat selepas lawatan ke mata air terma semula jadi. Sebagai alternatif, terima kasih kepada banyak pokok epal dan kebun anggur, anda boleh meletakkan kepala anda, atau menikmati berkelah yang lazat.

Jenis Penginapan:

kabin kayu, vila dengan kolam renang, chalet.

Julat harga:

$65 – $200 satu malam

Salzburg ke Vienna Dengan Keretapi

Munich ke Vienna Dengan Keretapi

Graz ke Vienna Dengan Keretapi

Prague ke Vienna dengan Keretapi

 

Tempat Sewa Percutian Di lanskap Styrian Alpine

 

8. Tempat Sewa Percutian Hebat: London

London adalah salah satu tempat percutian percutian yang paling hebat di Eropah kerana ia adalah bandar pilihan yang tidak berkesudahan. Di sini anda akan menjumpai kawasan kejiranan yang unik dan indah, dengan seni bina yang berbeza, budaya, dan getaran. Notting Hill melamun, Hampstead Heath adalah tradisional dan mekar, dan Kensington mewah dan bergaya. Ini hanya beberapa contoh tempat menarik untuk membuat tempahan percutian percutian anda yang seterusnya dari rumah.

lebih-lebih lagi, London menawarkan banyak pemandangan, pasaran, muzium, dan taman untuk sebarang jenis citarasa dan percutian. Oleh itu, London akan menjadi kemenangan mutlak untuk percutian keluarga di Eropah bersama anak-anak: Taman hiburan, kedai pastri terbaik, dan Harry Potter tentu saja.

Jenis Penginapan:

Penyewaan pangsapuri di pusat bandar London, dan kediaman di luar London, depending on the zone.

Julat harga:

$70- 320 satu malam

Amsterdam Ke London Dengan Keretapi

Paris ke London Dengan Keretapi

Berlin ke London Dengan Keretapi

Brussels ke London Dengan Keretapi

 

Tempat Sewa Percutian: London

 

9. Tempat Sewa Percutian Hebat Di Jerman: Bavaria

Bavaria adalah salah satu kawasan paling indah di Jerman, terutamanya pada musim bunga. Dari Alps ke sungai Danube, muzik, dan makanan istimewa Bavaria, dengan banyak perkara yang perlu dilakukan, yang 10-lawatan sehari di Bavaria mungkin tidak mencukupi untuk menikmati semua yang ditawarkan tempat yang menakjubkan ini.

Oleh itu, anda harus merancang lebih awal untuk percutian anda di Bavaria. Oleh kerana Bavaria adalah salah satu destinasi percutian kegemaran di Jerman, untuk penduduk tempatan dan pelancong, sewa percutian cenderung ditempah beberapa bulan sebelumnya. Selain tempahan penginapan, untuk memanfaatkan percutian Bavaria anda dengan sebaik-baiknya, selidik dan buat senarai tempat menarik dan aktiviti yang mesti anda lakukan, dan mempunyai jadual perjalanan umum.

Jenis Penginapan:

Vila, pangsapuri, dan rumah.

Julat harga:

$80- $350 satu malam

Dusseldorf ke Munich Dengan Keretapi

Dresden ke Munich Dengan Keretapi

Nuremberg ke Munich Dengan Keretapi

Bonn ke Munich Dengan Kereta Api

Tempat Sewa Percutian di Bavaria yang indah

 

10. Tempat Sewa Percutian Hebat Di Itali: Lake Como

Lake Como adalah salah satu destinasi percutian paling popular di Itali. Walaupun pada kenyataannya ia boleh menjadi sangat ramai pada musim panas, pemandangan tasik dan gunung yang menakjubkan, dengan suasana yang tenang, masukkan Lake Como di 10 tempat penyewaan percutian paling hebat di Eropah.

Masa terbaik untuk percutian di Tasik Como adalah antara bulan Mac hingga November, ketika bulan Julai-Ogos adalah bulan yang paling panas dan sibuk. jadi, sangat penting anda membuat kajian terlebih dahulu. Oleh itu, perkara yang paling penting ialah memeriksa tempat tinggal dan kebaikan dan keburukan untuk membuat tempahan percutian percutian di tasik, untuk mana-mana bahagian tahun ini.

Jenis Penginapan:

Vila Mewah, pangsapuri, chalet, dan pondok.

Julat harga:

$40 sehari ke $500 seminggu

Florence ke Como Dengan Keretapi

Milan ke Como Dengan Keretapi

Turin ke Como Dengan Keretapi

Genoa ke Como Dengan Keretapi

 

Tempat Sewa Percutian di Tasik Como

 

di sini, di Save A Train, kami akan dengan senang hati membantu merancang perjalanan ke 10 tempat penyewaan percutian paling hebat di Eropah. Perjalanan dengan kereta api ke destinasi dan rumah yang indah dari rumah adalah cara perjalanan yang paling cepat dan berpatutan.

 

 

Adakah anda mahu memasukkan catatan blog kami “1o Tempat Sewa Percutian Hebat Di Eropah” ke laman web anda? Kau bisa mengambil foto kami dan teks dan memberikan kami kredit dengan link ke pos blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fms%2Fvacation-rental-places-europe%2F- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)