Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 07/06/2020)

Apabila merancang percutian untuk keluarga, pasangan atau sekumpulan rakan-rakan, ia sering sukar untuk mendapatkan semua orang untuk bersetuju. Satu perkara yang ia akan menjadi mudah untuk bersetuju dengan, bagaimanapun, adalah sama ada untuk menyewa kereta atau pergi dengan kereta api. Berikut adalah mengapa tersandung kereta api adalah lebih baik daripada tersandung jalan.

 

Tiada siapa yang mempunyai untuk memandu

Apabila mengambil perjalanan jalan raya, seseorang yang sentiasa mempunyai untuk menjadi pemacu. Ini bermakna sekurang-kurangnya satu orang mempunyai untuk tiba di setiap kaki destinasi letih. Menambah tekanan navigasi dan kemungkinan sesat, dan anda akan tempahan tiket kereta api anda mana-mana hari sekarang, supaya membaca mengapa tersandung kereta api adalah cara untuk perjalanan.

Amsterdam ke London dengan kereta api

Rotterdam ke London dengan kereta api

Paris ke London dengan kereta api

Brussels ke London dengan kereta api

 

video dari kabin manakala tersandung kereta api adalah sifat

Keselesaan dan pemandangan

Jika anda pernah pergi dalam zaman kanak-kanak perjalanan jalan raya, anda akan tahu mengenai perjuangan untuk tempat duduk tingkap, kerana tiada siapa mahu dapat dihapuskan di tengah-tengah tempat duduk belakang. Menaiki kereta api tersandung, semua tempat duduk sama-sama selesa dan mempunyai pandangan yang baik. Kerusi pada yang baru kereta api Trenitalia terutamanya selesa, jadi pastikan untuk menempah perjalanan di Frecciarossa kereta api laju.

Bersambung ke Zurich dengan kereta api

Lucerne ke Zurich dengan kereta api

Bern ke Zurich dengan kereta api

Geneva ke Zurich dengan kereta api

 

Kereta api Tripping dan tidur di kereta

dalam kereta, hanya penumpang boleh tidur dan itupun, ia bukan di katil yang selesa. kereta api semalaman adalah cara yang bijak untuk mendapatkan ke destinasi seterusnya berpuasa, sedang juga penjimatan penginapan untuk malam ini.

London ke Brussels dengan kereta api

Brussels ke Cologne dengan kereta api

Cologne ke Vienna dengan kereta api

Cologne ke Innsbruck dengan kereta api

 

 

Tempat letak kereta vs Keretapi Tripping

Dalam perjalanan jalan raya, anda perlu mencari tempat untuk meletak kereta anda selamat semalaman. Apa yang lebih sukar walaupun, adalah mencari tempat-tempat untuk meletak kereta di kawasan metropolitan dan terutamanya di kawasan-kawasan pelancongan seperti Colosseum dalam Rom atau Duomo Florence di Florence. Kerana ruang adalah pada premium sekitar dari laman-laman, Tempat letak kenderaan dikenakan bayaran premium yang terlalu.

Brussels ke Amsterdam dengan kereta api

London ke Amsterdam dengan kereta api

Berlin ke Amsterdam dengan kereta api

Paris ke Amsterdam dengan kereta api

 

manakala kereta api tersandung anda memukul kereta api dan hanya berehat
jalan kereta api

Alam sekitar

perjalanan Road terkenal dengan pelepasan karbon yang tinggi, dan kereta bateri dikendalikan sukar dan mahal untuk sewa. nasib baik – ada cara yang lebih baik. kereta api tersandung – terutama pada kereta api baru – mempunyai banyak kesan yang lebih rendah di bumi ibu, supaya anda boleh menikmati anda bercuti bersalah bebas.

 

Bersedia untuk menempah pengembaraan tersandung kereta api anda? lawatan Simpan Kereta Api dan mendapatkan tiket kereta api paling murah.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, kemudian klik sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-train-tripping-is-better-than-road-tripping%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)