Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 05/03/2021)

Membuat sebahagian besar musim sejuk dengan melawat Festival Best Winter di Eropah. Perayaan-perayaan melibatkan segala-galanya daripada bermain ski dan snowboarding kepada muzik, komedi, ukiran ais, dan perarakan karnival mempesonakan. Di bawah adalah bahagian kami 5 Roundup apa yang anda akan dapati berlaku di seluruh Eropah pada bulan Januari dan Februari.

 

Mari kita mulakan dengan Festival Musim Sejuk di Eropah, dan di luar kita pergi ke Scotland

Edinburgh Hogmanay adalah salah satu Perayaan Tahun Baru yang terbaik di dunia, satu peristiwa yang seluar benar-benar liar dan tdk jelas. Hogmanay adalah perkataan Scotland untuk Malam tahun baru dan Hogmanay festival Edinburgh telah menjadi salah satu perayaan terbesar Tahun Baru di dunia. Edinburgh Hogmanay adalah 3 hari festival penuh peristiwa itu termasuk perarakan lampu suluh, hidup konsert muzik, acara keluarga, pihak jalanan besar-besaran, tarian tradisional, bunga api, dan juga perarakan costumed yang berakhir dengan dip sejuk di dalam sungai!

 

Scotland Hogmanay adalah sangat unik di kalangan Winter Festival di Eropah

 

London

London Hyde Park Winter Wonderland pulangan kepada Hyde Park di 2018 dengan gelanggang ais berkilauan, pasar Krismas yang besar, dan perjalanan yang menyeronokkan. Pastikan anda mengambil wang tunai dan tiba awal untuk mengelakkan terlepas tunggangan yang menakjubkan yang boleh menjual keluar cepat! Winter Wonderland adalah terkenal popular, dan kita tidak boleh menyenaraikan Perayaan Winter Best kami di Eropah tanpa menyebut ia!

Amsterdam untuk Trains London

Lille untuk Trains London

Paris untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

hyde letak ajaib musim sejuk adalah salah satu Winter Festival di Eropah

Luxembourg

Menyalakan hari-hari gelap dan malam Bandar Luxembourg adalah Winterlights Luxembourg. Daripada banyak aktiviti dan peristiwa yang ditawarkan untuk seisi keluarga, yang pasaran Krismas tetap menjadi kegemaran firma! Anda boleh mengharapkan barangan buatan tangan, pakaian, mainan, aksesori, dan sudah tentu (kegemaran kami) banyak makanan lazat hanya menunggu untuk merasai! Dari tradisional “Kichelchen kentang” untuk rasa yang lebih eksotik dari destinasi terpencil, ada terikat untuk menjadi sesuatu untuk setiap orang.

Cologne untuk Trains Luxembourg

Trier untuk Trains Luxembourg

Metz untuk Trains Luxembourg

Paris untuk Trains Luxembourg

 

Venice

Venice semasa Karnival adalah cetusan warna dan fesyen kreativiti. Ini menjadikan satu perbezaan yang indah untuk salji putih cili. Karnival (atau "Karnival") adalah salah satu perayaan terbesar di Itali dan dari topeng Venetian menyamar bola, ada tempat adakah ia seperti Venice! Seperti idea melihat bandar pada paling perayaan dan berwarna-warni? Kemudian meletakkan ini dalam senarai anda Festival Best Winter di Eropah.

Milan untuk Trains Venice

Florence ke Venice Kereta api

Bologna untuk Trains Venice

Rom ke Kereta api Venice

 

Il Carnevale venice adalah salah satu Winter Festival di Eropah

 

pilihan terakhir kami untuk Perayaan Winter di Eropah: Amsterdam

Mencari sesuatu yang lebih berbudaya? Lepas itu tempah tiket anda untuk pameran terbuka yang dipanggil Amsterdam Festival Light. acara menarik yang terbaik artis cahaya kebangsaan dan antarabangsa untuk mempamerkan kerja mereka di pusat Amsterdam dan bersama-sama mereka terkenal terusan. Acara tahun ini berjalan dari 29 November 2018 sehingga 20 januari 2019. Setiap tahun, beratus-ratus permohonan dikemukakan oleh pereka, arkitek, dan artis dari seluruh dunia.

Cahaya pemasangan seni Light Festival Amsterdam pameran air menerangi setiap hari dari 5 petang hingga 11 petang. Amsterdam Light Festival di udara terbuka dan percuma untuk semua orang. Peluang besar untuk mengambil gambar yang menarik!

Cara terbaik untuk menikmati pilihan Winter Festivals di Eropah adalah dengan mengunjungi pameran air dengan bot. Syarikat pelayaran terusan menawarkan pelayaran berpandu khas bersama dengan karya seni. yang Amsterdam Light Festival Cruise mengambil 75 minit.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

 

Adakah anda ingin untuk melawat mana-mana Perayaan Winter di Eropah? Kemudian ada hanya satu cara dan satu tempat untuk melakukannya. SaveATrain, Tiada yuran tempahan, tidak mudah! Tempah sekarang!

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwinter-festivals-europe%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)