(Paling Keri Dianyari On: 19/09/2020)

Apa sing pacangan saka njobo gedhe? Kita lagi ngomong alas, lakes, flora lan fauna. Hiking, biking, lan umum kaluhuran fresh. Banjur nemokake paling taman nasional ayu ing Eropah, lan carane njaluk ana dening Sepur.

Lali akeh, lali pesisir, lali kutha lan shopping, lan teka kanggo ngendhokke ing paling taman nasional ing Eropah.

Sanadyan ngunjungi alam wisata minangka alas kuwi bisa Komplek ing lelampahan Sepur, kuwi ora ana alesan kanggo ngilangi. Iki wisata alam kurban kontras sampurna kanggo sibuk cities, lan karo mung sing dicokot saka riset sampeyan bakal nemokake lagi kaget trep kanggo nggayuh karo bantuan saka Simpen A Train.

 

Taman Nasional ing Eropah: Jerman lan Swiss

Birds eye view of Saxon Switzerland which is part of National Parks in Europe

 

Ing éwadéné jeneng bingung sawijining, Saxon Swiss National Park banget akeh ing Jerman. Iku wilayah alam jembar sing wewatesan karo Segara Czech Republic. Iku mung taman nasional rock negara kang, nanging iku uga dijamin ing alas pinunjul. Akeh sirah kanggo propinsi kanggo ndharat, nanging ana uga sing Sajarah narik kanggo njelajah, kalebu Benteng Konigstein.

Carane njaluk Saxon Swiss Sepur:

Ing kutha gedhe cedhak kanggo taman iku Dresden, kang gampang kanggo nggayuh sepur saka akeh Jerman. saka ing kono, sepur S-Bahn nyambung menyang Saxon Swiss saben 30 menit.

Nalika sampeyan lagi ing Jerman, kita suggest uga visit Black Forest. Mbok tengah alas paling misuwur Eropah, iki ora siji kantun. wilayah pegunungan nggumunke ing Jerman kidul-kulon wis dadi kabeh - alas ijo, serem gunung, lan desa kuna ingkang. Iku ngarep kanggo jam Cuckoo gendakan bali menyang 1700s, lan akeh desa rumangsa eerily macet ing wektu sing adoh. ing atmosfer dongeng-dongeng ngutangi dhewe sampurna kanggo escapism lengkap saka donya nyata, yen sing apa sing lagi looking for!

Carane njaluk The Black Forest dening Sepur:

Salah siji cara sing paling apik kanggo pengalaman Black Forest dening Sepur. Ing baris Black Forest nganggo antarane Offenburg lan Konstanz. Nawakake views luar biasa saka wilayah lan mandheg ing sawetara kutha-kutha ing sadawane dalan.

Offenburg kanggo Trains Konstanz

Stuttgart kanggo Trains Offenburg

Leipzig kanggo Trains Dresden

Nuremberg menyang Sepur Stuttgart

 

Belgium

Hallerbos Forest aka The Blue Forest

 

Hallerbos Forest, utawa "biru Forest", is nggumunke sampurna kanggo dawa apik hikes. Karpet-akèhé saka bluebells kang pop munggah ing agêng-April saben taun menehi ayu alas jeneng iku. Ana uga wit Sequoia buta sing nggawe riko kanggo babagan iki ayu saka tanah pengalaman rejuvenating.

Elinga yen wektu paling apik kanggo ngunjungi Hallerbos kanggo nyekel bluebells beda saben taun lan gumantung cuaca. Cepet suhu mundhak, cepet kembang mekar. Saiki bakal wektu gedhe kanggo pindhah, kaya misale jek wis nandang gerah rodok anget dicokot luwih saka agêng April taun. Nanging lomba marang wektu minangka anget cuaca uga ateges wit njaluk godhong sing bali, depriving bluebells cahya srengéngé, kang ndadekake wong nguripake klawu. Ora apik kanggo Instagram pics!

Punika Tip a:

Nalika bluebell ing mangsa nyedhaki, website saka Hallerbos postingan saben nganyari (sak minggu) bab kawontenan ing bluebells. Sing cara tukang lan pengunjung liyane ngerti apa iku isih banget awal kanggo pindhah, utawa apa padha kudu cepet-cepet munggah.

Carane njaluk Hallerbos Ritz Sepur:

Ana biasa sepur Brussels kanggo Halle sing njupuk mung 16 menit. saka ing kono, nyekel nomer bis TEC 114 kanggo njaluk menyang ngleboke alas.

Siap kanggo njaluk alam ing? Banjur pesen tiket kasebut menyang sing hebat njobo karo bantuan saka Simpen A Train. Ora Fees didhelikake. travel mung gedhe!

Brussels kanggo Trains Halle

Antwerp kanggo Trains Halle

Brugge kanggo Trains Halle

Ghent kanggo Trains Halle

 

HARDANGERVIDDA NATIONAL PARK, Norwegia

Taman nasional paling gedhé ing Norway iku swarga lan njobo-wong kang. The expansive plateau, siji saka dhataran eroded paling gedhé ing Eropah ing 2,500 kothak mil, dijamin dening moorlands scrubby lan akeh tlaga, kali, lan lepen. Tanggung ndhuwur treeline ing, sampeyan bisa ndeleng miles ing saben arah, nggawe hotspot gedhe kanggo hiking.

Yen sampeyan lagi planning Trek long, dadi manawa kanggo Pack walesan: Waters kene sing teeming karo iwak. Fans of reindeer will find that Hardangervidda is among the best national parks for them, minangka sapi iku sawetara sing paling gedhé ing donya. Ana apa-apa cukup kaya nonton ewu reindeerkuva pamindhahan ing harmoni antarane dataran; iku ngarsane everyone kudu ndeleng ing sawetara titik ing gesang.

Sawise sampeyan lagi ing Oslo, sampeyan perlu kanggo njaluk bantuan kanggo Hardangervidda dening Sepur Sampeyan bisa njupuk Sepur saka Oslo kanggo Bo ing Telemark. Saka ing kono sampeyan bisa nyekel “Haukeliekspressen” kanggo Rauland. Sampeyan uga bisa njupuk Bergen Railway saka Oslo kanggo sawetara panggonan sing TCTerms wiwitan gedhe kanggo Njelajah Hardangervidda - Myrdal, Finnish, Haugastol, Ustaoset lan Geiloobraz.

Saka Bergen kanggo Hardangervidda dening Sepur The Bergen Railway stops at number of places that are great starting points for exploring Hardangervidda – Myrdal, Finnish, Haugastol, Ustaoset lan Geiloobraz. Sampeyan uga bisa njupuk Sepur kanggo Voss lan bis saka Voss kanggo Eidfjord.

 

 

Siap kanggo nambah sawetara saka Taman Nasional paling apik ing Eropah kanggo dhaftar ember Panjenengan? Ayo Simpen A Train mbantu ana cepet, lan tanpa ditambahaké, biaya didhelikake.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/national-parks-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)