(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/03/2020)

Anjeun lover tina ker hébat? Simkuring nuju ngawangkong leuweung, situ, flora jeung fauna. hiking, biking, sarta umum aduh hawa seger. Lajeng manggihan nu paling taman nasional geulis di Éropa, jeung kumaha carana meunang aya ku karéta.

Poho panongton, poho pantai, poho kota jeung balanja, sarta datang ka bersantai di nu pangalusna taman nasional di Éropa.

Padahal ngadatangan alam atraksi sakumaha leuweung misalna tiasa kompléks dina lalampahan karéta, éta euweuh alesan ngaluarkeun aranjeunna. Ieu atraksi alam nawarkeun jelas sampurna kana sibuk kota, tur kalawan ngan saeutik panalungtikan anjeun nimu aranjeunna keur heran merenah pikeun ngahontal kalayan bantuan Simpen A Train.

 

Parks Nasional di Éropa: Jérman sarta Swiss

Birds eye view of Saxon Switzerland which is part of National Parks in Europe

 

Dina spite ngaran ngabingungkeun na, Saxon Swiss Taman Nasional nyaeta pisan di Jérman. Ieu wewengkon alam vast nu wawatesan jeung barat laut Céko. Ieu ukur taman nasional batu nagara urang, tapi urang ogé katutupan di leuweung beredar. Loba sirah kana wilayah pikeun leumpang, Tapi aya ogé anu sajarah matak ngajajah, kaasup Bénténg Konigstein.

Kumaha carana meunang ka Saxon Swiss ku karéta:

Kota badag pangcaketna ka taman éta téh Dresden, nu gampang pikeun ngahontal ku rail ti loba Jerman. ti dinya, karéta S-Bahn nyambung ka Saxon Swiss unggal 30 menit.

Bari anjeun di Jerman, kami nyarankeun Anjeun ogé nganjang ka hideung Leuweung. Sugan sentral leuweung kawentar Éropa urang, ieu teu salah kantun. Wewengkon pagunungan stunning Ieu di Jerman kidul-kulon boga eta kabeh - leuweung padet evergreen, dramatis gunung, jeung desa quaint. Ieu imah jam cuckoo bobogohan deui ka 1700s, sarta loba desa ngarasa eerily nyangkut dina waktos jauh. The Suasana jurig-dongéng lends sorangan sampurna mun escapism pinuh ti dunya nyata, lamun éta naon nu ditéang!

Kumaha carana meunang mun The Hideung Leuweung ku karéta:

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun pangalaman Hideung Leuweung téh ku karéta. Garis Hideung Leuweung ngalir antara Offenburg na Konstanz. Ieu nawiskeun pintonan luar biasa wewengkon jeung eureun di sababaraha kota sapanjang jalan.

Offenburg kana Kareta Konstanz

Stuttgart kana Kareta Offenburg

Leipzig kana Kareta Dresden

Nuremberg kana Kareta Stuttgart

 

Bélgia

Hallerbos Forest aka The Blue Forest

 

Hallerbos Leuweung, atawa "The Blue Leuweung", mangrupa leuweung stunning sampurna pikeun panjang endah hikes. The Carpets vast bluebells nu pangeusina nepi di pertengahan April unggal taun mere geulis leuweung ngaran eta. Aya ogé tangkal Sequoia buta nu ngadamel nganjang ka manteng ieu geulis taneuh mangrupa pangalaman rejuvenating.

Catet yén wayah pangalusna pikeun didatangan Hallerbos nyekel éta bluebells mah béda unggal taun sarta gumantung kana cuaca. The sooner suhu naék, nu sooner kembang mekar. Ayeuna bakal janten waktos hébat kana buka, sakumaha eta sigana geus gotten warmer bit engké ti pertengahan April taun. Tapi mangrupa lomba ngalawan waktu saperti cuaca warmer ogé ngandung harti yén tangkal meunang daun maranéhanana balik, depriving nu bluebells cahya panonpoé, nu ngajadikeun éta giliran grayish. Taya alus keur anjeun Instagram pics!

Di dieu Éta Tip a:

Nalika bluebell nu usum deukeut, website ti Hallerbos tulisan apdet poean (salila saminggu) ngeunaan kaayaan di bluebells. Nu cara photographers sarta datang séjén nyaho naha éta kénéh teuing mimiti indit, atawa naha maranéhanana kudu puguh asa.

Kumaha carana meunang ka Hallerbos Leuweung ku karéta:

Aya nu biasa karéta ti Brussel mun Halle nu nyandak ngan 16 menit. ti dinya, nyekel angka beus TEC 114 mun meunang ka lawang leuweung.

Siap meunang alam anjeun dina? Lajeng buku nu tikét ka hébat di tempat kabuka kalayan bantuan Simpen A Train. Taya waragad disumputkeun, euweuh fuss. perjalanan ngan hébat!

Brussel kana Kareta Halle

Antwerp kana Kareta Halle

Brugge kana Kareta Halle

Ghent kana Kareta Halle

 

HARDANGERVIDDA Taman Nasional, Norwégia

Taman nasional panggedena di Norwégia nyaeta paradise hiji ker-lalaki urang. The expansive dataran, salah sahiji dataran eroded panglobana di Éropa dina 2,500 mil pasagi, katutupan ku moorlands scrubby sarta sababaraha situ, walungan, jeung aliran. Sagemblengna luhur treeline nu, Anjeun bisa ningali keur mil dina saban arah, sahingga a hotspot gede pikeun hiking.

Mun anjeun rarancang a Trek panjang, pastikeun pak a jeujeur: perairan di dieu téh teeming kalawan lauk. Fans reindeer baris manggihan yén Hardangervidda is among the best national parks for them, sakumaha herds na aya sababaraha panggedena di dunya. Aya nanaon rada kawas ningali rébuan reindeer move rukun sakuliah dataran; téh mangrupa tetempoan dulur kedah tingali di sawatara titik di kahirupan maranéhanana.

Sakali anjeun di Oslo, anjeun peryogi nepi ka Hardangervidda ku karéta Anjeun tiasa nyandak éta karéta ti Oslo ka Bo di Telemark. Ti dinya bisa nyekel “Haukeliekspressen” mun Rauland. Anjeun oge bisa nyokot Bergen Railway ti Oslo ka sajumlah tempat anu titik awal gede pikeun Ngalanglang Hardangervidda - Myrdal, Finlandia, Haugastol, Ustaoset na Geilo.

Ti Bergen mun Hardangervidda ku karéta The Bergen Railway stops at number of places that are great starting points for exploring Hardangervidda – Myrdal, Finlandia, Haugastol, Ustaoset na Geilo. Anjeun oge bisa nyokot karéta keur Voss na beus ti Voss mun Eidfjord.

 

 

Siap pikeun nambahkeun sababaraha Parks Nasional pangalusna di Éropa nepi ka daftar LIPI Anjeun? ngantepkeun Simpen A Train mantuan anjeun meunang aya gancang, na tanpa ditambahkeun, waragad disumputkeun.

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/national-parks-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)