(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 28/12/2019)

A garis karéta anyar geus dibuka, ngawengku Azerbaijan, kalkun, jeung Géorgia. jalur nyertakeun leuwih 820 Kilométer sarta accommodates freights salian karéta panumpang. firstly, jalur bakal kahiji pikeun nyambungkeun Éropah jeung Cina whilst bypassing Rusia. The train will operate from Azerbaijan’s capital Baku and the Georgian capital Tbilisi to the city of Kars in Turley. Saterusna, Bakal ngurangan waktos lalampahan antara Éropa jeung Cina. The presidents Azerbaijan, kalkun, jeung Géorgia, kitu ogé wawakil Uni Éropa, dihadiran bubuka garis karéta anyar.

 

Wincik karéta

firstly, garis karéta asalna rencanana pikeun ngjalankeun di 2010 teras salajengna 2012. Sanajan, alatan jalur moal ngaliwatan Arménia, duanana AS jeung EU teu finansial nyumbangkeun na ieu disababkeun reureuh a. Salaku tambahan, jalur mana ngaliwatan nagara anu saacanna kungsi maranéhanana wates ditutup keur silih (bobogohan deui ka Uni Soviét).

Bréh, the line which is named the 'Eurasia Sasak', baris nyambungkeun economies nagara eta ngaliwatan. Cina barang anu diangkut ti Cina ka Éropa dina garis ieu salaku saeutik salaku 12 poé. Saterusna, éta karéta moal ngangkut 5 juta ton kargo per taun kalawan jumlah ieu diperkirakeun luncat kana 17 juta leuwih waktos. Sajaba, ieu bakal nyieun port of alat di Azerbaijan panggedena di Laut Kaspia daerah.

 

bird's eye view of the new port in Alat which will benefit from the new train link

Azerbaijan teu diungkabkeun biaya pinuh ku garis nu sanajan kitu dipikanyaho yén maranéhna saum Géorgia $775 pikeun ngabiayaan éta bagian Georgian sahiji jalur.

 

Kazakhstan

Kazakhstan ayeuna geus ngadegkeun sorangan salaku anyar 'Jalan Sutra’ mibanda aktivitas angkutan barang na ningkat antara Éropa jeung Cina. Dina sajarahna Kazakhstan dilayanan salaku kaayaan kumaha nyambungkeun keur Éropa, Asia, jeung India. Alesan aya geus resurgence tina aktivitas angkutan barang Kazakhstan téh nya éta potongan jarak Éropa Asia ku 10,000 kilométer. Saterusna, Kazakhstan geus spent leuwih $3 milyar dina garis kareta na. ieu ngawengku $250 million spent on the Khorgos gateway. gateway Hal ieu ngamungkinkeun karéta Cina nransper barang -na pikeun karéta Éropa Ngahindarkeun kaperluan pikeun ngarobah garis.

 

Cina ayeuna owns 49% tina Khorgos gateway nu mangrupa bagian tina link karéta anyar

 

Quotes regarding the new train line

firstly, Presiden Azerbaijan urang commented on karéta nu

The Baku-Tbilisi-Kars kareta teh shortest na paling dipercaya link antara Asia jeung Éropa

Sajaba, Uni Éropa commented

Bubuka tina kareta api Baku-Tbilisi-Kars mangrupakeun hambalan utama di interconnections angkutan linking Uni Éropa, kalkun, Géorgia, Azerbaijan, jeung Asia Tengah ... sapanjang kuna Jalan Sutra,

 

Meuli tiket karéta

Kusabab anjeun geus didieu, naha henteu nyandak 3 menit pikeun manggihan nu pangalusna tikét karéta keur lalampahan anjeun salajengna? Dimana wae anjeun perencanaan diperlukeun keur indit di Éropa bisa ngabantu anjeun manggihan tiket. Naha Anjeun keur pilari ningali Alps tina Swiss jeung Itali or perhaps visit countries like Bélgia jeung Hungaria urang saena anjeun katutupan. Buku tiket karéta Anjeun ayeuna. Mayar tiket ngagunakeun sagala metode pamayaran paling dipikawanoh

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/new-train-links-asia-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)