Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 31/03/2021)

 

Met de trein reizen in Boedapest treinstation

Boedapest zeker is de spil van Hongarije. Het is een centraal punt als het gaat om reizen met de trein in Boedapest zijn er veel treinen stoppen. Terwijl Reizen per trein in Boedapest en in het algemeen is spannend en vaak een nieuwe ervaring voor veel mensen, het kan ook een beetje zenuwslopend bij tijden, vooral in een nieuwe en vreemde stad. Zet uw gedachten op hun gemak en neem een ​​kijkje op de 10 dingen die je moet weten over het reizen per trein in Boedapest.

 

Treinstations

Er zijn drie grote treinstations die u kunt reizen met de trein in Boedapest met en ze zijn:

  • oosten: Gelegen in het oosten. Dit is de belangrijkste internationale en intercity station in Boedapest.
  • westen: Gelegen in het Westen.
  • Deli: Gelegen in het zuiden

 

 

 

Reizen: Airport Transfers

Het dichtstbijzijnde treinstation naar Budapest Airport Terminal 2 is Ferihegy, met treinen die van en naar het station Nguyati Boedapest.

 

Reizen met bagage

Als u op reis rond de stad met enige rugzakken, handtassen of andere handbagage Zorg dat u deze op te slaan op de vloer tussen je benen tijdens het reizen in de trein te zijn op de veilige kant.

 

Veiligheid voor de vrouw

Vrouwen kunnen op hun gemak voelen bij het reizen met de trein in Boedapest. Het centrum van de stad is heel veilig voor een grote stad en zolang reizigers gebruik maken van hun gezond verstand en niet het onnodig risico te nemen, alleen maar omdat ze op vakantie zijn dan kunnen ze er zeker van zijn dat er geen schade aan hen zal komen.

 

Het vermijden van Pickpocketing

Toeristen zijn het meest waarschijnlijk pick-gepot in te krijgen druk vervoer gebieden publiek, zoals treinstations, waar andere diefstal optreden. Hoewel dit niet een oorzaak van grote zorg bezoekers worden geadviseerd om bewust te zijn en blijf waakzaam.

 

Verplaatsingen – Reizen met de trein in Boedapest

Er zijn een aantal verschillende spoorlijnen in Boedapest en reizen per trein vormt een groot deel van hun openbaar vervoer wat betekent dat je zowat overal met de trein. Zorg ervoor dat u de tijden en verschillende lijnen te controleren u moet nemen om uw bestemming te bereiken. U kunt dit vinden reisinformatie online of op het treinstation. Je kan ook koop kaartjes op de stations.

 

Krijg je een Budapest Card te reizen met de trein in Boedapest

Als je eenmaal in Boedapest een dag of twee zijn geweest en heb je te oriënteren gekregen, zorg ervoor dat een Budapest Card krijgen. De kaart biedt een aantal extra's, zoals gratis toegang tot een aantal musea, gratis bus/trein / tram / water reizen, en water cruise.

 

Reizen per trein in Boedapest Day Trips

Er zijn een aantal fantastische dagtochten over te nemen door te doen Reizen per trein in Boedapest. Zij zullen u naar enkele ongelooflijke bestemmingen en tonen u de spectaculair landschap onderweg. Zorg ervoor dat u uw onderzoek te doen voordat je gaat. Zorg ervoor dat u het meeste uit uw tijd te krijgen in deze stad.

 

mooie Stations

Boedapest heeft een aantal van de oudste en meest mooi treinstations in Hongarije. Zorg ervoor dat u de Eastern Railway Station te bezoeken (East Railway Station) en de Western Railway Station (West Railway Station) en je moet om ze te krijgen door Reizen per trein in Boedapest, terwijl u daar bent en omarmen de geschiedenis en de spectaculaire architectuur dat Budapest te bieden heeft.

 

De geschiedenis van de Railway Lines

Lijn M1 Boedapest is de tweede oudste ondergrondse spoorweg lijn in de wereld. Het is in gebruik sinds 1894 en wordt zelfs genoemd als een UNESCO Werelderfgoed. Er is zo veel geschiedenis in deze stad en de treinen in gebruik zijn geweest voor leeftijden en nog steeds efficiënt verlopen.

Budapest heeft echt het allemaal en is een populaire toeristische bestemming. Waarom niet als de lokale bevolking en maak gebruik van de treinen als een vorm van openbaar vervoer? U zult niet teleurgesteld worden!

 

Het boeken van een treinkaartje voor reizen in Europa? Waarom niet nemen 3 vind minuten op onze site om de goedkoopste tickets voor uw routes. Meld u aan om onze Save A Train website nu. Tickets kunnen worden betaald op verschillende manieren, alles om uw ervaring zo eenvoudig mogelijk.

 

Wilt u onze blog post op uw site insluiten, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-things-know-travel-by-train-in-budapest%2F%3Flang%3Dnl - (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)