Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 03/12/2021)

Zuid-Afrika is een land van opwinding, verscheidenheid, en de rijke culturele betekenis. Er wordt geschat dat in de buurt van 17 miljoen bezoekers reisde naar Zuid-Afrika alleen al vorig jaar, en dit is een nummer dat het meest waarschijnlijk zal groeien dit jaar. Het is een plek van een prachtig landschap, belangrijke geschiedenis, heerlijk eten, en een overvloed van dingen te zien en te doen als een toerist.

Als u op zoek bent voor een bezoek aan deze ongelooflijke land, u waarschijnlijk willen weten wat er te doen. Er zijn tal van dingen die een rol spelen in het hebben van de beste ervaring, vooral omdat er zo veel bruisende Toeristische attracties, maar het is soms leuk om ga buiten de gebaande paden track een beetje. Dit zijn vijf van de meest interessante plekken in Zuid-Afrika dat je niet bekend bent met misschien.

 

1. Tembe Elephant Park

De meeste mensen op weg naar Zuid-Afrika voor een safari avontuur zal waarschijnlijk op zoek te gaan naar Kruger Nationaal Park. En er is geen twijfel dat het een van de belangrijkste, mooie plaatsen in het hele land. Maar, Zuid-Afrika biedt zoveel unieke en adembenemende safari ervaringen, en op weg naar Tembe Elephant Park is een van de beste manieren om te zien olifanten van dichtbij en persoonlijk!

 

2. Route 72

Route 72 is gelegen aan de Oost-Kaap en is de kustweg die Port Elizabeth verbindt met East London. Het is een van de meest pittoreske het rijden routes in heel Zuid-Afrika, en zeker een plek waar je moet iets voor U. Er zijn een heleboel dingen te zien en te beleven op deze route - proberen om het allemaal te nemen in zo veel mogelijk. Zorg ervoor dat u uw camera met u mee, te!

 

3. Pretoria

Pretoria is een unieke, onderschatte stad in Zuid-Afrika provincie Gauteng. Er is hier genoeg te verkennen, zoals de vakbond gebouwen, Church Square, en Pretoria Dierentuin.

Echter, één van de meest indrukwekkende delen over Pretoria is de Pretoria naar Kaapstad treinreis. Het loopt voor 1,600 km en neemt 27 uur in beslag - en het beste deel is dat je om te rijden op de iconische Blue Train bedrijf. Met hun Cordon Bleu menu, het bedrijf biedt een aantal van de beste trein maaltijden wereldwijd. Dit is de ultieme buiten de gebaande (spoorweg) spoor ervaring die zal je helpen om Zuid-Afrika in een totaal nieuw licht.

 

4. Amatola Mountains

De Amatola Bergen nog steeds een van de mooiste plekjes in heel Zuid-Afrika. Er is zoveel natuurlijke schoonheid te nemen in dat deze kleine stad gelegen in de bergen is alsof je in een compleet nieuwe wereld.

Er zijn een heleboel dingen te doen hier, zoals wandel-en wandelpaden. Amatola Bos in Hogsback geclaimd inspiratie voor Demsterwold van J.R.R te zijn. geprezen voor kinderen Tolkiens fantasy klassieker The Hobbit! Dit is de perfecte ervaring voor individuele reizigers, koppels, en gezinnen. Wie wil er nu niet tocht door Mirkwood?

 

https://c1.staticflickr.com/4/3078/2417712865_8efff11b36_b.jpg

5. Sun City Resort

Sun City Resort staat bekend als het Koninkrijk van Pleasure regionaal en kan worden bereikt met een twee uur rijden van Joburg. Deze luxe Resort en Casino is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een beetje van weelde met hun Zuid-Afrikaanse avontuur. Er zijn een aantal prachtige hotels hier, evenals twee bekroonde golfbanen, en een 7.000 man sterke krokodil heiligdom.

Zoals je kunt zien, Er zijn tal van prachtige ervaringen om de hele Zuid-Afrika worden gehouden. Zoveel mensen een bezoek aan de beter bekende onderdelen, maar dit zijn enkele van de meest ongebruikelijk. Als je kunt denken aan een hebben we gemist, stuur ons een lijn in het opmerkingenveld.

 

Bezoek ons ​​op Saveatrain.com als je ooit treinkaartjes nodig hebt.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-spots-of-interest-you-may-not-know-about-in-south-africa%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)