Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 04/11/2022)

zien en ervaring zo veel meer door het aanbreken van een Europese trein avontuur. Reizen met de trein in Europa is de ultieme methode voor Europa toeren en het is geen raadsel waarom. De spoorwegnet is zeer ontwikkeld, zodat reizigers kunnen veroveren meerdere landen en culturen in een epische reis. Zoals bij elke vorm van reizen, is het goed om jezelf voor te bereiden om ervoor te zorgen dat u de gemakkelijkste en meest plezierige reis mogelijk. Hier zijn onze 5 tips voor reizen met de trein in Europa.

 

Als U Een Reis Boven 14 dagen – Onderzoek de verschillende treinpassen

Als u van plan bent om te zien tal van landen tijdens het reizen met de trein in Europa kan het verstandig zijn om te overwegen te investeren in een InterRail Pass, of wat niet-EU-burgers bellen met de Eurail. Een InterRail Pass zal uw reizen per trein gemakkelijker. Echter, als je op een krapper budget, individuele tickets kunnen trainen goedkoper (vooral als je voornamelijk op reis bent ten oosten van Duitsland). Denk aan uw budget en doe wat onderzoek voordat u uw Rail Pass. Onze website saveatrain.com is de perfecte plek om te beginnen om te helpen bij het plannen van uw reis in heel Europa.

Frankfurt naar Keulen Treinen

Treinen van Brussel naar Keulen

Wenen naar Keulen Treinen

Hannover naar Keulen Treinen

 

reizen met de trein in Europa

Probeer om uw plaatsen te reserveren

Treinkaartjes en zitplaatsreserveringen zijn twee verschillende dingen. Een kaartje kunt u een trein aan boord, en een reservering garandeert u een stoel op een bepaalde trein. Voor je reis zorg ervoor dat u begrijpen of uw trein vereist, beveelt, of accepteert geen zitplaatsreserveringen.

Als dat mogelijk is, proberen om uw plaats te reserveren, vooral als je op reis bent in uber populaire landen zoals Frankrijk, Italië, of Spanje. Voor de meeste reizen per trein in Europa, u bent niet verplicht om uw plaats te reserveren, echter, boord van de trein en hopen op het beste is geen goed idee. Je zou kunnen worden verteld uit uw stoel midden te krijgen reis wanneer iemand anders deze heeft geboekt. Door het reserveren van uw plaats, kunt u kiezen of u wilt een gangpad of stoel bij het raam. U kunt achterover leunen en genieten van de Trein rit Wetende dat je niet zal worden onderbroken om te verhuizen.

Milaan naar Rome Treinen

Florence naar Rome Treinen

Bologna naar Rome Treinen

Napels naar Rome Treinen


Houd uw spullen veilig

Reizen met de trein in Europa staat bekend als één van de veiligste manieren om te reizen. Echter, is het belangrijk om in de gaten te houden voor pickpocketers, in het bijzonder met treinen die stoppen in de grote steden. Laat uw bagage onbewaakt in de trein of bij de station. Op nachttreinen, Als u van plan bent om te slapen, zorg ervoor om bagage vast te zetten aan het rek met een kleine fietsslot. Om gemoedsrust, draag een taille pak onder je kleding om je paspoort te houden, telefoon, en alle belangrijke documenten beschermd tegen eventuele dieven.

Luxemburg naar Brussel Treinen

Antwerpen naar Brussel Treinen

Amsterdam naar Brussel Treinen

Parijs naar Brussel Treinen

 

reizen met de trein in Europa

Minder is meer – tips voor reizen met de trein in Europa

Ga van land tot land of stad naar stad is een leuke en spannende reis. Echter, de reis kan vermoeiend als je dragen van een zware last. Verpak de essentie en vertrek alle items of producten die niet nodig zijn achter.

Afhankelijk van de trein u reist op, kan er beperkte opslagruimte in meer dan zetel rekken en rekken bij het reizen met de trein in Europa. In plaats van met een grote en zware koffer, een kwaliteit lichtgewicht rugzak is een andere manier om je last te verlichten.

Interlaken naar Zurich Treinen

Luzern naar Zürich Treinen

Bern naar Zürich Treinen

Genève naar Zürich Treinen

 

Verpak de juiste benodigdheden voor de reis voor het reizen met de trein in Europa

Reizen met de trein in Europa biedt sensationeel uitzicht; echter, is het een goed idee om een ​​paar belangrijke zaken mee te brengen om u te helpen de tijd vooral als je begint aan een reis van meer dan passeren 2 uur. Lees een boek, kijken naar een film op uw tablet, schrijven in uw tijdschrift of staking van een gesprek met een andere passagier en voor je het weet ben je op je volgende bestemming.

Brussel naar Antwerpen Treinen

Amsterdam naar Antwerpen Treinen

Lille naar Antwerpen Treinen

Parijs naar Antwerpen Treinen

 

 

De meeste treinen hebben ofwel een restaurant, café rijtuigen, of snackkarren die broodjes komen verkopen, frisdranken en nog veel meer. Maar als je op een krap reizende budget of u specifieke dieetwensen, is het verstandig om wat snacks mee te nemen op uw reis.

 

Denken aan reizen met de trein in Europa? Ga naar Bewaar een trein online om al onze exclusieve tarieven te bekijken en uw volgende avontuur te plannen!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-tips-for-traveling-by-train-in-europe%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)