Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 25/01/2021)

Of u nu een bierliefhebber bent uw hartstocht te nemen om op de weg of u al een reis naar Europa op de boeken, neem een ​​kijkje op de Bier Route met de trein – Best Beers in Europa Met de trein. U zult niet teleurgesteld worden! Nog beter, elk van onze suggesties is gemakkelijk te bereiken met de trein. Nee het rijden noodzakelijk, waardoor geen zorgen. Gewoon leuk!

 

Beer Route Met de trein – Best Beers in Europa: Op het treinstation!

Een ding dat je misschien niet beseft, is dat het een goed bier is Route met de trein kan gevonden worden in vele treinstations. De Sheffield Tap is een van de beste, featuring over 30 vaten en concepten - waarvan sommige benadrukken selecties van lokale en relatief obscure brouwerijen. Je zou kunnen krijgen op de trein en gaan bezoeken een aantal van hen ... of gewoon blijven zitten en meer tijd besteden aan het bemonsteren van hen. Hoe cool?!

 

The Sheffield beer Tap

Beer Route Met de trein – Best Beers in Europa: Delirium Village in Brussel, België

Pink Elephant Best Beers in Europe

Nu, Dit is er een die ik persoonlijk ook was geweest toen ik Brussel bezocht en mijn man was op een missie om het te vinden Best Beers in Europa. Tip: Volg de roze olifant!

Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en voelde een beetje heimwee bij een bezoek aan Brussel. Zo, Ik bestelde mezelf een kasteel Lite vanuit huis. Natuurlijk, ze hadden het in voorraad! Dit is geen verrassing als delirium Cafe is bekend om zijn lange bier lijst, zich bij 2,004 verschillende merken in januari 2004 zoals aangegeven in de Guinness Book of Records. In de aanbieding zijn bieren uit meer dan 60 landen!

De bar bevindt zich in het kleine steegje genaamd Impasse de la Fidelite / Getrouwheidsgang, slechts een paar honderd meter van de Grote Markt. De Jeanneke Pis standbeeld is aan de overkant van de ingang.

De bar naam komt van het bier delirium Tremens, waarvan de roze olifant symbool siert ook het café ingang.

Het treinstation is een 10 minuten lopen van het cafe, dus het is geen wonder dat het is op de Bier Route met de trein – Best Beers in Europa.

Luxemburg naar Brussel Treinen

Antwerpen naar Brussel Treinen

Amsterdam naar Brussel Treinen

Parijs naar Brussel Treinen

 

Beer Route Met de trein – Best Beers in Europa: Ye Olde Cheshire Kaas in Londen, Engeland

Ye Olde Cheshire Cheese place sign

 

We houden van de geschiedenis die wordt geleverd met deze drinking expeditie. Eerlijk, Deze pub heeft niet de grootste keuze in vergelijking met sommige van zijn buren. Maar wat er ontbreekt in hoeveelheid maakt het voor de kwaliteit ervan geschiedenis die eraan verbonden zijn. De legende wil dat de monniken gebrouwen op de site voordat het een pub werd. Samuel Johnson en Charles Dickens dronken hier, dus je zal het delen van een brouwsel met geschiedenis aan deze halte.

Het etablissement is momenteel in handen van Sam Smith Old Brewery. Hun pubs zijn een go-to voor mooie gebouwen, traditionele ales, en gezellige interieurs. Er zijn geen grote merken, gewoon briljant aanbiedingen van hun eigen brouwerij in Tadcaster, Yorkshire.

Amsterdam naar Londen Treinen

Rotterdam naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Beer Route Met de trein – Best Beers in Europa: Pilsner Urquell-brouwerij in Pilsen, Tsjechische Republiek

Drink the Best Beers in Europe with your friends

 

Hoewel de brouwerij gemoderniseerd sinds 1993, de mijl van veroudering kelders die blijven ondergronds maken deel uit van de tour. Een ondergrondse zwerftocht eindigt met een open houten gist en een paar van de enorme houten vaten van het type dat werd gebruikt om alle Pilsner Urquell te rijpen.

Het bier uit het veld gevoerde super barrel, eenvoudigweg, de beste pils we ooit hebben geproefd. En je moet het testen voor jezelf! De Pilsner Urquell Brewery nodigt u uit voor een unieke tour. Je zal ervaring avontuur en entertainment in de historische kelders, leren over het brouwproces en proef de uitstekende pils, natuurlijk!

Neurenberg naar Praag Treinen

München naar Praag Treinen

Berlijn naar Praag Treinen

Wenen naar Praag Treinen

 

Beer Route Met de trein – Best Beers in Europa: Duitsland (NIET München)

Mogen we u te laten op een geheim? Het beste bier in Duitsland niet in München. Duitsland heeft een enorme verscheidenheid van uitzonderlijke bieren. Zelfs veel van het land dagelijks brouwt zijn verbazingwekkend goed. Maar niet elke bier kan uitstekend, zelfs in het land waar bier een legende is. Als u op zoek bent naar afwisseling en je je bier met karakter en sissen, doe jezelf een plezier en plan een tour naar het Beierse achterland, waarbij bier van de lokale cultuur en wordt gebrouwen door echte mensen met verhalen te vertellen.

Keulen naar Frankfurt Treinen

München naar Frankfurt Treinen

Hannover naar Frankfurt Treinen

Hamburg naar Frankfurt Treinen

 

Neder Beieren – Neder-Beieren

Neder Beieren - Neder-Beieren

 

Dit stuk van het grondgebied ten oosten van München zich door de Beierse Woud de Oostenrijkse en Tsjechische grensgebied en is een van de minst reisde regio's van Duitsland. Dat alleen al maakt Neder Beieren een aantrekkelijk bestemming, maar de geschiedenis en de cultuur van bier maakt het nog aantrekkelijker.

Eenenzeventig kleine en middelgrote brouwerijen opereren in dit deel van Beieren. Sommigen van hen dateren uit de jaren 1400. Elf van hen waren of vastgesteld door de kerk, uitgevoerd door kloosters, of in eigendom van de adel. Drie zijn nog steeds bediend door de Duitse baronnen en één is de oudste abdij brouwerij ter wereld. Lager Beieren is een verborgen schat als het gaat om bier.

 

Wil je de Best Beers in Europa te krijgen? (Responsibly natuurlijk!) Boek dan uw reis met Red een trein Er zijn geen peaky verborgen kosten, Dit betekent meer geld voor bier!

 

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en gewoon geef ons krediet met een link naar deze blogpost, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-beers-route-europe%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)