Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 09/07/2021)

Europa produceert en consumeert een ondoorgrondelijke hoeveelheid koffie, het heeft de beste koffie winkels en cafés in Europa. Het is het mekka van een koffieliefhebber en eerlijk gezegd, veel meer dan alleen dat. Cafe cultuur is een venster op de wereld. We zoeken naar coffeeshops meer dan we bezoeken interessante musea, monumenten, tempels, en kerken! Wat zou Paris, Wenen, en Italië zijn zonder hun benijdenswaardige cafe cultuur?

Hier zijn de 10 Beste cafés voor de beste koffie in Europa!

Koffie en cafés verbinden ons. We drinken en reuk, aangrijpen interessante locals of dierbaren, en ontkoppel van de commotie van het moderne leven. Het is het elixer van de productiviteit.

Er zijn honderden van de beste koffie winkels in Europa een bezoek waard, deze zijn een selectie van wat wij geloven zijn de 10 Beste cafés voor de beste koffie in Europa:

 

1. Barcelona: Satan Coffee Corner

Deze coffeeshop zet de heup in hipster. Het is eigendom van een 25 jaar oud die verliefd is op de koffieboon. Hij heeft zorgvuldig beheerst de kunst van het brouwen zijn blends. Ze veranderen met het seizoen dus zorg ervoor om hem te vragen wat de huidige mix is.

Om deze sublieme bieren te vullen, een verscheidenheid aan zelfgemaakte snacks zijn te koop. Trek een stoel, genieten van de grote ramen die een stroom van licht binnen te laten en kijken naar de wereld gaat door. Dit is zeker een van de beste coffeeshops in Europa. Barcelona: Satans Coffee Corner

 

2. Zurich: Cafe Odeon

Het Art Deco is de prachtige stijl van Cafe Odeon in Zurich. Deze klassieker Bohemian opende zijn deuren in 1910 en staat bekend als de spoken van schrijvers, dichters, musici, en intellectuelen. Enkele van de meest beroemde bezoekers zijn onder andere Albert Einstein en Picasso.

Dit is old-school Europese elegantie met een hoog plafond, brasserie fittings, gespiegelde muren, en formeel geklede obers.

München naar Zürich Treinen

Berlijn naar Zurich Treinen

Bazel naar Zürich Treinen

Wenen naar Zurich Treinen

 

Beste cafés voor de beste koffie in Europa

 

3. Parijs: O Coffeeshop

A-surf geïnspireerde coffeeshop in Parijs is wat je krijgt als een Aussie en Frenchie het starten van een coffeeshop, in een van de beroemdste door cultuur geobsedeerde steden ter wereld. Het maakt het hoog op de lijst van onze beste coffeeshops in Europa.

O Coffeeshop stelt niet teleur met een aantal favorieten, waaronder noisettes, caps, en plat wit. Eggs Benedict is een showstopper, dus zorg ervoor om het te bestellen!

Amsterdam naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Rotterdam naar Parijs Treinen

Brussel naar Parijs Treinen

 

Parijs: O Coffeeshop

 

4. Wenen: Cafe Schwarzenberg

Wenen heeft een rijke koffie cultuur historie; mensen samenkomen en bespreken van de politiek, religie, en wetenschap. Schrijvers en denkers nippen de perfecte brouwsel in diepe filosofische gesprek. Niet veel is veranderd van vroeger tot vandaag en het is een van onze favoriete beste koffie shops in Europa.

Cafe Schwarzenberg is de ideale coffeeshop in Wenen. Het is traditioneel, prachtig, en perfect fotogeniek voor je volgende grote Instagram foto, #koffie.

Salzburg naar Wenen Treinen

München naar Wenen Treinen

Graz naar Wenen Treinen

Praag naar Wenen Treinen

 

Wenen: Cafe Schwarzenberg

 

5. Brussel: Mok

Met dank aan instellingen zoals Mok, Brussel verdient zijn plek op de beste coffeeshops op de kaart van Europa.

Ze roosteren hun koffiebonen zelf, wat betekent dat ze van de hoogste kwaliteit zijn?.

Het eten geserveerd in Mok is alles vegetarische gerechten, terwijl je drinkt een heerlijke platte witte, U kunt smullen van zoete pap met nootjes, grapefruit, granaatappel, en veganistische yoghurt.

Luxemburg naar Brussel Treinen

Antwerpen naar Brussel Treinen

Amsterdam naar Brussel Treinen

Parijs naar Brussel Treinen

 

Brussel: Mok is op de lijst van beste cafés voor de beste koffie in Europa

 

6. Italië: Milano Roastery

Starbucks in Italië? Het voelt verkeerd en toch, het is zo rechts. Espresso is het geschenk van Milaan gaf de wereld en Milano Roastery een hommage aan dat ingenieuze creatie.

Het is wel de theater koffie. Het heeft zeker een plaats op onze beste koffie shops in Europa lijst. Deze ruimte is een viering van koffie tradities en heeft een proeflokaal met een state-of-the-art Roastery. Denk Willy Wonka voldoet koffie.

Genoa naar Milaan Treinen

Rome naar Milaan Treinen

Bologna naar Milaan Treinen

Florence naar Milaan Treinen

 

 

7. Lissabon: Copenhagen Coffee Lab

De Copenhagen Coffee Lab is een kleine keten en een operatie die is het maken van grote golven in de koffie-industrie. Het is hard op weg een van de beste coffeeshops in Europa. De Copenhagen Coffee Lab is een vaste gelovige in de derde golf koffiecultuur. Dit betekent dat ze koffie waarderen als een ambachtsman of ambachtelijke drank en duidelijk dat het verschil maakt.

Lissabon: Copenhagen Coffee Lab

 

8. Londen: kaffeine

De eigenaren van Kaffeine reisde naar Australië en Nieuw-Zeeland en vonden hun inspiratie voor een koffieshop dat ze in Londen kon openen. Hun droom werd gerealiseerd en ze opende een van de beste coffeeshops in Europa.

Zoals met de meeste coffeeshops in Europa, eten is een onderdeel van de ervaring en Kaffeine is geen uitzondering. Salads, sandwiches, en alles wat warm is uit de oven staat op het menu.

Amsterdam Naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Kaffeine Londen op de lijst van beste cafés voor de beste koffie in Europa

 

9. Edinburgh: Brew Lab

in Edinburgh, the Brew Lab is trendy en behoort tot de beste coffeeshops van Europa.

Het unieke van Brew Lab zorgt ervoor dat mensen op hun deur bonzen voor meer. Hun koffie menu is een bewijs van hun passie.

Het beschikt over vier roterende single-oorsprong koffie. Twee werden gebrouwen op hun brouwsel bar en de andere twee op hun espressobar. Koffie paren heerlijk met cake of gebak, waarbij de brouwerij Lab heeft geen tekort aan.

Edinburgh: Brew Lab

 

10. Praag: gemengd

Modern, helder, en levendig, Misto is een must.

De naam is Tsjechisch voor, De plaats. Hun specialiteit is rijk koffie drankjes en heerlijk eten.

Ongeacht de tijd, ontbijt, lunch, of diner, Misto verwelkomen u graag in echte stijl en zorg ervoor dat u uw cafeïne fix.

Neurenberg naar Praag Treinen

München naar Praag Treinen

Berlijn naar Praag Treinen

Wenen naar Praag Treinen

 

Praag: Misto Coffee Shop

 

Genoten van ons artikel “10 Beste cafés voor de beste koffie in Europa”? boek met Save A Train en start uw koffie cafe cultuur reis!

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “10 Beste cafés voor de beste koffie in Europa” op uw site? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/?lang=nl Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)