Leestijd: 6 notulen
(Laatst geupdate op: 30/04/2021)

Napels is een prachtige, typische Italiaanse stad. Het is gevuld met heuvels, oude gebouwen, en andere kleine en leuke wonderen. Het is in wezen de perfecte Italiaanse stad voor iedereen die wil de authentieke Italiaanse geest en de beste dagtochten vanuit Napels ervaren.

Echter, dat is niet alles. Je moet ga naar Napels voor de prachtige pizza's zij maken. De pizza's zijn niet de alledaagse soort kun je overal vinden in de wereld. De Napoli pizza is iets uniek en heeft een smaak die niet kan worden geëvenaard.

Maar wij dwalen. Als je merkt dat je in Napels, moet je niet al je tijd het bewonderen van de schoonheid van de stad en het eten van hun heerlijke pizza. Je moet ook om de omgeving te bezoeken. Dat komt omdat Napels beschikt over enkele van de meest prachtige omgeving in heel Italië. Van de enorme ruïnes van Pompeii aan het pittoreske en begrijpelijk beroemde Amalfikust - kun je veel zien.

Met dat in gedachten, we dachten dat we zouden je te helpen door het geven u de ultieme lijst van de zeven beste dagtochten vanuit Napels, Italië. Laten we beginnen:

 

1. Een van de beste dagtochten vanuit Napels: De ruïnes van Herculaneum

We wilden niet beginnen met de voor de hand liggende, maar de minder voor de hand liggende. Herculaneum is de minder bekende neef van Pompeii. De inmiddels beroemde 79 AD uitbarsting van de Vesuvius vernietigde zowel Pompei en de naburige Herculaneum.

Echter, vandaag, alle eer gaat naar Pompeii. Bijna elke persoon in de wereld weet wat Pompeii is, maar zeer weinigen weten over Herculaneum. Dit is een grote schande als je het ons vraagt.

Allereerst, Herculaneum is bewaard gebleven. Wanneer je daar bent, u het grootste deel van de huizen en andere monumenten bijna intact vinden.

Tweede, Herculaneum is zelden druk. Zoals we al hebben gezegd, deze ruïnes zijn minder bekend en worden bezocht in kleinere aantallen. Het is ook kleiner en gemakkelijker te zien in meer detail.

Een bezoek aan Herculaneum is zeer eenvoudig, zoals treinen gaan om het uit Napels elk uur of zo. Je hoeft niet eens zorgen te maken over de tijd als je genoeg moet van het aan deze ruïnes te zien.

Milaan naar Napels Treinen

Florence naar Napels Treinen

Venetië naar Napels Treinen

Pisa naar Napels Treinen

 

The Ruins Of Herculaneum

 

2. Pompei

Hoewel Herculaneum is mooier, naar onze mening, kunt u Pompeii niet missen. Goed, de beste dagtochten vanuit Napels altijd op te nemen zowel Pompeii en Herculaneum.

De hele stad Napels leeft in de schaduw van de machtige Vesuvius. Echter, alleen Pompeii kan echt zeggen dat het weet dat de macht van de Vesuvius. U kunt de berg zien wanneer in Pompei, en je kunt echt begrijpen de kracht van de enige actieve vulkaan in Europa.

Als je naar Pompeii, je nodig hebt om klaar te zijn. De plaats is zwaarder dan de meeste mensen denken, dus je moet er zo vroeg als je kunt gaan. Daarbovenop, als je in de zomer, het is erg heet, dus je zal moeten brengen veel water.

Echter, om naar Pompeii is het gemakkelijkste deel. U kunt snel bereiken vanuit Napels met de trein, die gaat er de hele dag door.

Napels naar Pompei Treinen

Torre Del Griekse treinen naar Pompeii

Pompeii Nocera Lower Treinen

Treinen naar Salerno Nocera Inferiore

 

Pompeii Best Day Trips from Naples

 

3. Een van de beste dagtochten vanuit Napels: Vesuvius

Van nature, geen bezoek aan Napels kan compleet zijn zonder het zien van de Vesuvius zijn. Je kunt letterlijk niet gaan zonder het zien van het vanwege de enorme omvang die kan worden gezien van bijna overal in Napels.

Echter, kunt u het beste ervaren het niet uit de verte, maar bij zich ertegen. De berg is erg lang, maar je kunt nog steeds een georganiseerde tour en wandelen in een uur of minder. U vindt het een uitdaging, maar de ervaring die je aan de top te krijgen is helemaal de moeite waard.

Om de Vesuvius te bereiken, alles wat je nodig hebt is een snelle trein van Napels die u meeneemt in de buurt van de bodem naar de Ercolano Scavi station neemt. Dan moet je een van de te nemen Vesuvio Express bussen die naar het startpunt van de matig uitdagende hike.

Treinen naar Salerno Mercato San Severino

Pescara naar Napels Treinen

Bracciano Manziana Treinen

Santa Marinella Bracciano Treinen

 

Mount Vesuvius

 

4. Positano op de Amalfi kust

De hele Amalfikust is gewoon bedelen om gezien te worden. Zodra je er naartoe te gaan, besef je al snel waarom. De enorme rotsen zijn inspirerende, en de schoonheid van de zee is niet te beschrijven.

Je moet Neem een ​​trein rijden om ofwel Sorrento of Salerno. Dan kunt u een bus nemen of een auto huren om te gaan over de kleine wegen die de kust van Amalfi doorkruisen.

Positano is juist in het midden van de kust en is het meest mooie stad ben ermee bezig. Als je ooit zag geen foto's van steden aan de kust van Amalfi, heb je de meeste kans gezien Positano. De roem die de stad omringt wordt verdiend, als het landschap is adembenemend.

Bari naar Napels Treinen

Aandrijflijnen naar Napels

Salerno naar Napels Treinen

Taranto naar Napels Treinen

 

 

5. Een van de beste dagtochten vanuit Napels: Sorrento

Sorento is een klein stadje dat ligt aan de andere kant van de kust van Amalfi. Het is dus dichter bij Napels, en u kunt ook heel gemakkelijk te bereiken via lokale trein lijnen.

De stad heeft een paar opvallende stranden en een prachtige oude stad. De meeste mensen ga naar Sorrento, niet voor de zee en de angstaanjagende kliffen, maar voor de geschiedenis. Sorrento is echt een typische oude Italiaanse stad. Het is veel kleiner dan Napels en heeft die echte oude Italiaanse geest slechts kleine Italiaanse steden van het zuiden kan hebben.

Daarbovenop, je zou moeten Sorrento zeker naar op een van uw beste dagtochten vanuit Napels als gevolg van Capri. Het eiland Capri is dichtbij en is veruit een van de mooiste kleine eilandjes die je ooit zult zien.

Foggia naar Napels Treinen

Tivoli naar Napels Treinen

Temoli naar Napels Treinen

Lecce naar Napels Treinen

 

Sorrento Best Day Trips from Naples

 

6. Het eiland Ischia

Verschillende prachtige eilanden surround Napels. Echter, veruit het mooiste is Ischia, en hier is de reden waarom:

  • Ischia is het grootste eiland in de baai van Napels
  • Ischia heeft het allemaal: stranden, thermaal water, restaurants, en prachtige gebouwen

Het is de beste plek voor ontspanning in Napels. U kunt ook naar het snel door het nemen van een boot van het centrum van Napels.

Salerno naar Maratea Treinen

Bari naar Maratea Treinen

Napels naar Maratea Treinen

Aandrijflijnen naar Maratea

 

Island Of Ischia

 

7. Koninklijk Paleis van Caserta: De Italiaanse Versailles

Ze doen niets af aan deze massale 1200 kamer paleis van de Italiaanse Versailles voor niets. Het paleis is en monumentale trappen en een UNESCO werelderfgoed. U vindt er ook weelderige koninklijke appartementen en een verzameling van presepi - kerststallen van Napels.

Globaal genomen, kun je niet fout gaan door een bezoek aan deze enorme paleis. U kunt de trein nemen vanaf het centraal station in Napels en stap uit bij het Caserta station. Het paleis is slechts een korte wandeling daarna.

Napels naar Caserta Treinen

Salerno naar Caserta Treinen

Power to Caserta Treinen

Bari naar Caserta Treinen

 

Versailles Best Day Trips from Naples

 

Zo, daar heb je ze, de zeven beste dagtochten vanuit Napels. Wilt u echt de ervaring van de schoonheid van Napels, je nodig hebt om te gaan op al deze reizen. Ook, Als u meer wilt weten, voel je vrij om contact op te nemen Red een trein.

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog “7 Best dagtochten vanuit Napels in Italië” op uw site? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-naples/?lang=nl Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)