Leestijd: 7 notulen
(Laatst geupdate op: 30/05/2022)

Vuurtorens zijn ons leidende licht, verlichtende sterrennachten en de weg naar huis voor zeelieden voor vele eeuwen. Terwijl sommigen stopten met werken, je moet de tien beste vuurtorens neerzetten die je reizen door Europa op je reisschema zullen opfleuren.

  • Spoorvervoer is de meest milieuvriendelijke manier van reizen. Dit artikel is geschreven om informatie te geven over treinreizen en is gemaakt door Save A Train, De Goedkoopste treinkaartjes website In de wereld.

1. Beste vuurtorens in Europa: Vuurtoren van Neist Point

Met een licht gelijk aan 480,000 kaarsen, Vuurtoren van Neist Point heeft sindsdien de kusten van het prachtige Isle of Sky opgefleurd 1909. Het heldere licht schijnt tot een afstand van 24 mijlen, de weg wijzen naar kooplieden en zeelieden in de begindagen. Tegenwoordig wordt de oude vuurtoren van Schotland verlicht door de Northern Lighthouse Board in Edinburgh, en terwijl het is gemoderniseerd, de vuurtoren is goed bewaard gebleven.

Een ander groot voordeel van de vuurtoren van Nest Point is de fantastische locatie. Naast het schilderachtige landschap, je kunt dolfijnen zien, walvissen, en reuzenhaaien, bewoners van de wateren rond het eiland. Dus, De vuurtoren van Neist Point is een van de beste plaatsen om te bezoeken op het eiland Sky, vooral bij zonsondergang. daarom, zorg ervoor dat je je beste wandelschoenen aantrekt en plan tijd voor een wandeling van 1 uur naar de vuurtoren van Neist Point.

Amsterdam naar Londen met een trein

Parijs naar Londen met een trein

Berlijn naar Londen met de trein

Brussel naar Londen met een trein

 

Best Lighthouse in Scotland

 

2. Beste vuurtorens in Europa: Vuurtoren van Saint-Mathieu

Op het meest westelijke punt van Frankrijk, gelukkige reizigers kunnen de charmante vuurtoren van Saint-Mathieu vinden. De op één na beste vuurtoren van Europa staat in de prachtige regio Bretagne, naast de ruïnes van een abdij, wat vrij uniek is voor vuurtorens. Dus, tijdens een bezoek aan een van de beste vuurtorens om fleuren uw reizen in Europa op, u kunt genieten van de middeleeuwse overblijfselen van het klooster en Pointe Saint-Mathieu.

De steile kliffen, kust, en vuurtoren creëren het meest onvergetelijke landschap. verder, voor werkelijk opmerkelijke panoramische uitzichten op de kustlijn van Bretagne, je zou moeten klimmen 136 stappen. Om samen te vatten dingen, de mooie witte vuurtoren wacht op je in het prachtige Plougonvelin, waar het licht schijnt en je langs een van de mooiste kusten van Europa leidt.

Amsterdam naar Parijs met de trein

Parijs naar de Provence met een trein

Lyon naar de Provence met een trein

Marseille naar de Provence met een trein

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

3. Vuurtorens om uw reizen in Europa op te fleuren: De vuurtoren van Genua

Staande op 76 meter, de vuurtoren van Genua is de op een na hoogste klassieke vuurtoren gebouwd van metselwerk ter wereld. De oude vuurtoren dient als het symbool van Genua, en zijn vorm trekt veel bezoekers naar Genua uit Florence en andere steden. Gebouwd in twee vierkante delen, elke sector met een dakterras-achtig gedeelte en een lantaarn bekroont de hele structuur. De lantaarn schijnt tot op grote afstand, een rol spelen in de vluchtleiding rond het gebied.

De vuurtoren van Genua fleurt mooie nachten op in Genua, vooral de kust en de haven. Bovendien, de vuurtoren is overdag behoorlijk indrukwekkend?, op de achtergrond van de turquoise Middellandse Zee en kleurrijke huizen. Een bezoek aan de oude haven van Vuurtoren van Genua is een van de tien beste dingen om te doen in Genua.

Milaan naar Genua Treinen

Rome naar Genua Treinen

Florence naar Genua Treinen

Venetië naar Genua Treinen

 

 

4. Vuurtoren van Lindau, Duitsland

Bodenmeer verlichten sinds 1853, De vuurtoren van Lindau is magisch in de avondlichten en overdag. Vroeger, de vuurtoren werd bediend door een open olievuur, maar tegenwoordig kunnen schepen het beheren met behulp van radiosignalen. Het duurde drie jaar om de vuurtoren te bouwen die reizigers naar de haven van Lindau verwelkomt.

Hoewel dit een interessant feit is, De vuurtoren van Lindau trekt vooral bezoekers dankzij zijn prachtige Beierse architectuur, indrukwekkende klok op de gevel, en tegenover leeuw sculptuur. Bovendien, achter u kunt genieten van het uitzicht op de Alpen, die het schilderachtige ansichtkaartbeeld compleet maken.

Düsseldorf naar München met een trein

Dresden naar München met een trein

Neurenberg naar München met de trein

Bonn naar München met de trein

 

European Сity On The Water

 

5. Vuurtoren van Punta Penna, Italië

ten oosten van Rome, omgeven door de Adriatische kust en de Apennijnen, gelegen in de prachtige regio Abruzzen. Dit Zuid-Italiaanse juweeltje is De nieuwste hete bestemming van Italië, ook de thuisbasis van de op een na hoogste vuurtoren van Italië, de vuurtoren van Punta Penna.

De Italiaanse kust verlichten en schepen sindsdien naar huis begeleiden 1906, de vuurtoren van Punta Penna is open voor het publiek. behalve, bezoekers kunnen een wenteltrap met 307 treden naar de top van de vuurtoren beklimmen voor een fantastisch uitzicht op de natuur en, natuurlijk, de zandstranden.

Milaan naar Rome met een trein

Florence naar Rome met de trein

Venetië naar Rome met een trein

Napels naar Rome met een trein

 

6. Startpunt Vuurtoren Om uw reis op te fleuren

Op een van de meest opvallende locaties van Europa, reizigers kunnen de vuurtoren van Start Point vinden. Gelegen op een schiereiland in Zuid-Devon, Engeland, aan een kust die zich tot diep in de zee uitstrekt, het beeld is adembenemend. Dus, reizigers zullen niet verrast zijn om te horen dat de wandeling naar de vuurtoren een van de beste in de omgeving is.

Als je geluk hebt, u zult in staat zijn om boten langs het Engelse Kanaal te zien varen zoals ze dat al meer dan doen 150 jaar. Dit maakt ongetwijfeld het schilderachtige uitzicht op de kust en de vuurtoren aan het einde van de landtong compleet. verder, een andere wandeloptie is wandelen naar Beesands en Torcross voor dolfijnen en zeehonden kijken.

 

Magical Lighthouse During The Starfall

 

7. Vuurtoren Grote Toren, Anglesey

Aan het einde van een van de mooiste kustpaden van Europa, je kunt de mooie Twr Mawr-vuurtoren vinden. Gelegen aan het uiteinde van Llanddwyn Island, reizigers kunnen genieten van het adembenemende uitzicht op Snowdonia aan de horizon. De unieke naam betekent de Grote Toren. Het is wit gekleurd, en het is moeilijk om de vuurtoren op de groene heuveltop te missen.

Twr Mawr vuurtoren is aan het einde van Menai Strait, een 25 km lang getijdenwater dat het eiland Anglesey scheidt van het vasteland van Wales. In aanvulling op, reizigers naar Twr Mawr op Llanddwyn Island, Kleine Toren, zou eerder zijn gebouwd dan Twr Mawr. Concluderen, naast elkaar gelegen op kleine eilanden, De vuurtorens Twr Mawr en Twr Bach zullen uw reis naar het pittoreske Anglesey zeker opfleuren.

Londen naar Amsterdam met de trein

Berlijn naar Amsterdam met de trein

Berlijn naar Praag met een trein

Wenen naar Praag met een trein

 

Fascinating Lighthouse Landscape

 

8. St. Mary's vuurtoren, Bait Island

Toegang tot St. Mary's vuurtoren is lastig. De prachtige vuurtoren staat op het kleine Bait Island, ook bekend als St. Mary's Island. Reizigers die de charmante St . willen bewonderen. Mary's vuurtoren van dichtbij kan alleen worden bezocht tijdens eb, aangezien Bait Island een getijdeneiland is. Oorspronkelijk was de vuurtoren een kleine kapel, en de toren werd later omgevormd tot een vuurtoren, zeelieden waarschuwen van de rotsachtige kust.

Vandaag, St. Mary's vuurtoren werkt niet meer, maar is absoluut een reis waard?. Bijvoorbeeld, u kunt hier een tussenstop opnemen tijdens uw camperreis in Engeland, een unieke creatieve manier om door Europa te reizen. Tenslotte, u kunt genieten van een kopje koffie van de cafés in de buurt.

 

Lonely Lighthouse In England

 

9. Beste vuurtorens in Europa: Met vuurtorenprooi

Staand op de rotsachtige kust van Bretagne, de prachtige vuurtoren van Le Creac'h fleurt het pad op voor veel reizigers. Een van de onderscheidende kenmerken is de lantaarn die elke keer licht flitst 10 seconden, dus als je de kans krijgt om over de Franse Atlantische kust te zeilen, weet dat het licht van Le Creac'h er is om je er doorheen te leiden.

Terwijl het licht van de lantaarn erg krachtig is, uitgebreide screening eromheen om trekvogels te beschermen. daarom, de operatie van de glorieuze vuurtoren niet schade toebrengen aan het mariene ecosysteem in de omgeving. Inderdaad, als je een reis naar de prachtige Fransen plant? kustplaatsen, zorg ervoor dat je je reis naar Le Creach Lighthouse combineert met La Jument en Nividic lighthouse.

Parijs naar Amsterdam met de trein

Londen naar Parijs met een trein

Rotterdam naar Parijs met de trein

Brussel naar Parijs met de trein

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

10. Beste vuurtorens in Europa: Vuurtoren van Little Kitty

Gelegen op een rots voor een fort, de Kleine Minou-vuurtoren fleurt schepen op’ reis terug naar huis langs de Bretonse kust. Het fort werd in de 17e eeuw gebouwd om de Goulet de Brest te beschermen onder het fort van Markies de Vauban. Later, in de 19 eeuw, de vuurtoren werd gebouwd, en de boogbrug gaf toegang tot de vuurtoren en het geweldige uitzicht op de kustlijn.

In aanvulling op, deze charmante vuurtoren is beroemd dankzij het rode dak, die ook een rood sein heeft dat afgaat bij gevaar nabij het plateau van Les filettes. Terwijl Les Fillettes betekent: “de meisjes” in het Frans, in dit geval, het heeft betrekking op de rotsen in de Goulet de Brest. Bovendien, dankzij deze functie, zeilers herinneren eraan om op dit onderdeel te letten door het geheugensteuntje te gebruiken “The Kitty bloost als hij de meisjes bedekt” (“de Minou bloost als hij de meisjes bedekt”).

Nantes naar Bordeaux Treinen

Parijs naar Bordeaux Treinen

Lyon naar Bordeaux Treinen

Marseille naar Bordeaux Treinen

 

Fortress On The Sea

 

Hier bij Red een trein, we helpen je graag met het plannen van een onvergetelijke reis naar deze vuurtorens per trein.

 

 

Wil je onze blogpost "10 beste vuurtorens om je reizen in Europa op te fleuren" insluiten?” op je site? Je kunt onze foto's en tekst maken of ons de eer geven met een link naar deze blogpost. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnl%2Fbest-lighthouses-europe%2F – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)