Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 21/05/2021)

Wat zal je inspireren om een ​​treinreis te maken, meer dan het kijken naar spannende films met treinen? Neem een ​​kijkje op onze lijst van beste films Met Treinen, en tweet ons op @saveatrain en vertel ons welke je hebt gezien en als je ze zo geliefd zoals wij deden.

 

Op de top van onze pick to Films Met de Treinen – Harry Potter films 1 naar 8 (2001-2011)

Harry Potter film te zien in films Featuring Treinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op basis van de beroemde reeks boeken door J.K. Rowling, deze acht Films Met Treinen portretteren een magische fantasie over de jonge tovenaar, Harry Potter. Hij leert hij bezit magische krachten en woont Zweinstein, waar hij ondergedompeld in een nieuw leven gevuld met veel uitdagingen, schurken, en triomfen.

Maar waar komen de treinen komen in? Op de eerste dag van de school Harry's, hij moet aan boord van de Hogwarts Express, een trein op perron 9 ⅓. Het is alleen beschikbaar door rennen – snel- naar de muur tussen platforms 9 en 10. Eenmaal aan boord van de trein, hij ontmoet Ron Wemel en Hermelien Griffel, die uiteindelijk op een van zijn vrienden voor het leven.

Doorheen alle van de films, de Hogwarts Express-trein blijft het begin en het einde van elk schooljaar symboliseren en vormt het canvas voor een aantal behoorlijk spectaculaire verhaallijnen. Vooral die tijd Harry en Ron de trein gemist en had de vlieg een betoverde auto naar school!

Zorg ervoor dat u minstens één van deze films Met de bus naar uw telefoon of tablet voordat je boekt uw volgende treinreis.

Amsterdam naar Londen met de trein

Rotterdam naar Londen met de trein

Parijs naar Londen met de trein

Brussel naar Londen met de trein

 

The Darjeeling Limited (2007)

 

Bekijk deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sinefil (@ city.of.cinema)

Eigenzinnig en ontroerend, deze keuze van, Films met treinen, heeft alle kenmerken van zijn schrijver-regisseur, Wes Anderson. Na hun vader aan een overlijden door ongeval, drie broers reizen in India met de trein in een poging zich te binden.

Gespeeld door Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, elke broer lijdt aan depressie, en veel mokkend en gevechten volgen. Maar natuurlijk, zijnde een Wes Anderson-film – er zijn vele komische wendingen. Een van de broers heeft de zijne verlaten zwanger vrouw thuis en een ander is vervreemd van zijn vriendin en vindt romantiek met een van de treinpersoneel.

Er is ook een gifslang, een begrafenis, een meditatie, en goed, zullen we niet meer weg te geven. Laat deze cultklassieker je inspireren om er zelf een te bestellen treinavontuur.

Neurenberg naar Berlijn met de trein

Aken naar Berlijn met de trein

Hannover naar Berlijn met de trein

Hamburg naar Berlijn met de trein

 

Moord in de Oriënt-Express (2017)

 

Bekijk deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Steve (@grushkov)

Op basis van de beroemde roman van Agatha Christie, Dit moderne remake heeft een met sterren bezaaide cast waaronder Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Penelope Cruz, Johnny Depp, en Willem Dafoe. Kenneth Branagh is de hoofdrol van Hercule Poirot, en regisseerde hij de film en dit is een onderdeel van onze Films Met Treinen.

Afgezien van de introductie en een aantal flashbacks, het hele verhaal is ingesteld op een luxe trein. Poirot gaat aan boord van de Oriënt-Express voor een welverdiende vakantie. In de eersteklas luxe bar en een restauratiewagen, hij ontmoet een groep schijnbaar ongerelateerde passagiers. Een van hen beweert dat zijn leven in gevaar is en probeert te werven Poirot – een gewaardeerde detective – om hem veilig te houden.

Hij weigert, en de passagiers allemaal naar bed. De volgende ochtend, de passagier vermoord. Om dingen dramatischer te maken, de trein ontspoort in de sneeuw. Poirot wordt aangeworven om de misdaad op te lossen voordat de trein weer op de rails en de politie zich bewust worden van de moord.

In een prachtig verteld, dramatische mysterie thriller, het verhaal ontvouwt zich als Poirot elke passagier interviewt en ontdekt dat elk van hen heeft een geheim en niet alles is wat het lijkt.

Dit is een must-see onder, Films met treinen, niet alleen voor de briljante verhaallijn en de eerste klas acteren, maar ook prachtige landschappen en uitzicht op de trein zelf.

Brussel naar Amsterdam met de trein

Londen naar Amsterdam met de trein

Bonn naar Amsterdam met de trein

Parijs naar Amsterdam met de trein

 

De laatste op de lijst van films Met Treinen:

De kleine locomotief (2011)

Als je kleine avonturiers op reis met jou, krijgen ze enthousiast voor de reis met deze kindvriendelijke film. verhaal van de klassieke kinderen komt tot leven in een full-length film met een met sterren bezaaide cast. Celebs, onder andere over Jamie Lee Curtis en Whoopi Goldberg.

De film volgt de Little Engine – een speelgoedtrein – tijdens haar avonturen in DreamLand, zoals zij wisselwerking met andere trein personages en speelgoed. Er is een parallelle verhaallijn in de echte wereld, waar de hoofdpersoon is een kleine jongen genaamd Richard. Echter, deze twee werelden botsen toen Richard eindigt binnen DreamLand. Zijn aanwezigheid daar zorgt voor problemen, dus hij nodig heeft om terug te gaan. Avontuur en grappenmakerij volgen terwijl hij en het speelgoed proberen om hem terug te krijgen in de echte wereld.

Wat een geweldige manier om door films met treinen geïnspireerd te raken om met de trein te reizen!

Brussel naar Parijs met de trein

Londen naar Parijs met de trein

Marseille naar Parijs met de trein

Amsterdam naar Parijs met de trein

 

 

Klaar om uw eigen Films Met Treinen gerelateerd verhaal te schrijven? Op bezoek komen www.saveatrain.com en krijg de goedkoopste treintickets voor uw volgende trein avontuur.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-movies-featuring-trains%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)