Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 04/06/2021)

Europese landen de liefde vieren hun nationale feestdagen — vooral degenen die veel van te zien toeristen. Bent u van plan om een van deze landen in hun nationale feestdagen? Als, er zijn vele manieren om doe mee aan de festiviteiten!

Je hebt ook een uitstekende gelegenheid om te leren een beetje meer over dat land geschiedenis. Ervaren lokale trots zou kunnen leiden tot het waarderen van dat land en de mensen nog meer. Laten we eens een kijkje op de 5 beste nationale feestdagen in Europa:

 

Queen ' s Officiële Verjaardag, Verenigd Koninkrijk

Koning George II was de heerser die de traditie van het vieren van de monarch ' s verjaardag in 1748. Sindsdien, het Verenigd Koninkrijk heeft gevierd op de verjaardag van de vorst. Echter, ze hebben de datum gewijzigd een paar keer. Nu vieren ze Queen's Officiële verjaardag op de tweede zaterdag van juni. Als je in Engeland in die tijd, u ziet de Optocht op koninginnedag. De ceremonie is ook gekend als de Andere Kleur.

EENamsterdam Naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

* De foto in de Blog-functie beeld is voor de Koningin’s Officiële Verjaardag

 

Dag Van De Republiek, Italië

De italianen vieren hun dag van de Republiek op 2 juni, dat is een traditie begon in 1946. De stemming in het voordeel van de afschaffing van de monarchie, Italianen baanden de weg voor hun republiek. Echter, ze verplaatste de viering datum op de eerste zaterdag in juni in 1977. Ze waren bezorgd dat de oorspronkelijke datum weerspiegeld negatief op hun economie. Zij alleen herinvoering van de oude datum in 2001. Er zijn volop feesten om getuige te zijn van heel Italië op de Dag van de Republiek. Het meest spectaculaire zicht is het viaduct bij de Italiaanse luchtmacht.

Florence naar Rome Treinen

Napels naar Rome Treinen

Florence naar Pisa Treinen

Rome naar Venetië Treinen

 

 

Nationale Feestdag, Zweden

Sweden has a place in 5 Best National Holidays in Europe

 

De Zweden vieren hun Nationale feestdag op 6 juni. Het is een vreugdevolle gebeurtenis voor het hele land. Zij vestigden hun Flag Day viering in 1916, en nu is het een dag van plezier en ontspanning. Er zijn muziekconcerten, festivals, en verschillende activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Het is ook de dag waarop de nieuwe Zweden officieel hun burgerschap. Zweden zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt op Vlaggetjesdag!

 

Bastille Dag, Frankrijk

Bastille Day in France celebrations

 

Als het gaat om de franse, de dag van de nationale trots is op 14 juli. Het markeert de verjaardag van de bestorming van de Bastille. Dat was een belangrijke gebeurtenis in de franse Revolutie in 1789. Er is een militaire parade om te vieren dat het bijna elk jaar sinds 1880. Het’s een geweldig gezicht om te zien! Echter, er zijn tal van andere feesten zo goed te zien. Bastille Day is een goede tijd om in Frankrijk, en bij voorkeur in het Parijs.

Amsterdam naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Rotterdam naar Parijs Treinen

Brussel naar Parijs Treinen

 

Nationale Feestdag, Zwitserland

De zwitserse Nationale feestdag is 1 augustus. Het viert de dag waarop de drie oprichtende kantons van Zwitserland verenigd in 1291. De Zwitserse hun Nationale Dag serieus. Een van de belangrijkste gebeurtenissen een speech van de chancellor of andere hoge functionarissen. Er’s ook een parade in Zürich. U kunt deelnemen aan festiviteiten in andere steden en steden. Bijvoorbeeld, de Zwitserse liefde hun platteland vakantie retraites. Skigebieden zijn nog een eersteklas plek om te zijn tijdens de Nationale Dag.

De nationale feestdagen in Europa zijn een geweldige gelegenheid om meer te leren over de geschiedenis van het land dat u bezoekt. Het is ook altijd een dag gevuld met leuke activiteiten en parades.

München naar Zürich Treinen

Berlijn naar Zurich Treinen

Bazel naar Zürich Treinen

Wenen naar Zurich Treinen

 

 

De Planning van een Vakantie in Europa op één van deze Nationale Feestdagen? Boek Uw Treintickets en geniet!

 

 

Doen u wilt insluiten in onze blog 5 Beste Nationale Feestdagen in Europa ook op uw site? U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blogpost. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-national-holidays-europe%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)