Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 02/08/2021)

Groot-Brittannië gezegend door een overvloedige spoorwegnet die haar maatschappelijke heeft beïnvloed geschiedenis en economische ontwikkeling voor de generaties.

En als je een spoorweg liefhebber, een Britse rail vakantie faciliteert fascinerende activiteiten op locaties helemaal uit Aberdeen naar Penzance.

Dus als set van uw hart bij het zien van Groot-Brittannië met de trein, hier zijn zeven op en off-track tips.

 

  1. Centraal Station van Glasgow

Een bezoek aan het Centraal Station van Glasgow is een must - niet alleen zal het u verbinding maakt met Schotland schilderachtige plekken, maar het heeft ook een 91 procent goedkeuring tarief van waakhond Transport Focus, station meester Paul Lyons loopt vier tours per dag en het sterren in zijn eigen BBC TV-serie.

Amsterdam naar Londen Treinen

Rotterdam naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

  1. Birmingham New Street

Birmingham New Street is een ander station met een hoge klanttevredenheid. West Midlands spoorhub werd volledig gerenoveerd in 2015 en biedt een keuze uit koele restaurants, inclusief een in-house Five Guys hamburgertent — perfect voor een pitstop.

Lille naar Londen Treinen

Keulen naar Londen Treinen

Lyon naar Londen Treinen

Luxemburg naar Londen Treinen

 

  1. Station Kings Cross

Geen echte spoorweg liefhebber zou Groot-Brittannië verlaten zonder grondig verkennen Cross Station Londense King's. Het is naast het King's Cross St Pancras Metrostation, dicht bij Regent's Park en The British Library, en de thuisbasis van mystiek platform 9 ¾, het vertrekpunt voor de Zweinstein Express - genoeg gezegd.

Antwerpen naar London Trains

Den Haag naar Londen Treinen

Bordeaux naar Londen Treinen

Genève naar London Trains

 

4. Raildar

Trein app Raildar is voorzien van een live-kaart van elke trein op de Britse spoorwegnet - de dynamische versie toont zelfs treinen bewegen. Deze trein lover's fantasie app bevat ook railconfiguraties en knooppunt kaarten - wat een geweldig idee!

Londen naar Brussel Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Londen naar Lyon Trains

Londen naar Amsterdam Trains

 

5. ontspanningslectuur

Als je na klinken spoorgebonden lezen, Parallel Lines ziet auteur Ian Marchant neem een ​​wrange blik op 175 jarenlange obsessie van Groot-Brittannië met treinen. Opgesloten met passie en humor, het is een inspirerend inzicht in de Britse karakter en cultuur.

 

6. Lezen voor echte liefhebbers

In de late 19e en vroeg 20e eeuwen, George Bradshaw spoor gidsen waren de apps van de dag en zorgde voor de meest recente informatie over treinroutes in Groot-Brittannië en op het Europese vasteland. De april 1910 gids is geschreven op de onovertroffen piek van het Britse spoorwegnet en is een bijbel geworden voor spoorwegfans - vind herdrukte edities online op Amazon.

 

7. Online leren

Gratis of redelijk geprijsde internettoegang is direct beschikbaar op veel Britse treinroutes en stadscentra, dus als je reis is onderdeel van een langere vertoeven, studeren voor een online graad met de wil van Anglia Ruskin afstandsonderwijs kan ononderbroken verder. En er is iets leven-bevestigend over chatten met klasgenoten in verschillende landen, terwijl je rond rollen kusten en over clifftops.

 

Volg deze zeven on en off-track tips voor een Britse rail accommodatie voor uw reis te vinden - zie je op het station.

 

Heeft u tips voor het reizen per trein? Deel ze in het opmerkingenveld en als je hebben behoefte aan een trein – Save Een trein.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, kunt u ofwel nemen onze foto's en tekst en geef ons een krediet met een link op deze blog post, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbritain-by-train-8-on-and-off-track-tips%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)