Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 24/12/2021)

Dancing draken, eenhoorns, en vliegende varkens. Ja, varkens! Vier het Jaar van het Varken, Chinees Nieuwjaar te vieren in Europa!

Chinees Nieuwjaar, ook bekend als De lente Festival of Lunar New Year, is de belangrijkste gebeurtenis in de Chinese kalender. Het is een speciale gelegenheid gekenmerkt door familie bijeenkomsten, food rituelen, aanbod bij tempels, en - uiteraard - vuurwerk. Er is iets speciaals om het Chinese Nieuwjaar in Europa te vieren. Het is een unieke kans om deel te nemen aan een oude Chinese traditie, daterend 4000 jaar. Mis het niet op het wanneer je de kans hebt!

 

Celebrate Chinese New Year in Europe, 2019

 

No.1 voor Vier Chinees Nieuwjaar in Europa | Madrid, Spanje

Het aantal Chinezen wonen in Spanje is de laatste jaren sterk gegroeid, en deze stijging tot uitdrukking is gekomen door het niveau van het Chinese Nieuwjaar vieringen in het land. in 2019, verwacht niets anders.

Voor het derde jaar op rij, de Spaanse hoofdstad is de plek om te vieren Chinees Nieuwjaar in Europa in Spanje, met een cultureel en feestelijk programma georganiseerd door de Chinese ambassade. concerten, workshops, straatparades, en gastronomische routes zal allemaal deel uitmaken van de festiviteiten gehouden in het district Usera - thuisbasis van Chinatown Madrid.

 

Parijs, Frankrijk

Parijs is niet de eerste stad waar je aan denkt als na te denken over een plaats Te vieren Chinees Nieuwjaar in Europa. Maar deze magische romantisch stad verandert in een stad van de Chinese feest tijdens de festiviteiten.

Parijs gaat niet alleen over flitsende parades en uitgebreide decoraties hoewel. Het best bewaarde geheim in deze periode is twee boeddhistische tempels gelegen in het 13e district. Hier families uit China, Vietnam, en Cambodja komen om hun eer te bewijzen en welkom in het Nieuwjaar. Geniet van demonstraties van de Chinese kunst en kunstnijverheid, Koken, en traditionele dans en muziek-. Zie de lichtstad echt zijn naam eer aan deze tijd van het jaar. En het beste is dat je het kunt reizen per trein van Parijs naar Amsterdam en vieren in beide steden!

Brussel naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Marseille naar Parijs Treinen

Amsterdam naar Parijs Treinen

 

Chinees Nieuwjaar te vieren in Europa, Parijs

 

Amsterdam, Nederland

Leuk weetje: Amsterdam beruchte Red-Light District is de thuisbasis van een echte boeddhistische tempel. Elk jaar, U kunt het Chinese Nieuwjaar vieren in Europa in Amsterdam en rond The Fo Guang Shan He Hua met een speciaal programma.

Dit deel van de stad is ook geweldig als je een verlangen naar authentieke Chinese gerechten. Pak jezelf een maaltijd in het beroemde See Palace (eerste drijvende Chinese restaurant van Europa) of op een van de vele Chinese restaurants aan de Geldersekade.

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

Chinees Nieuwjaar te vieren in Europa, Den Haag

 

De laatste Vier Chinees Nieuwjaar in Europa | Engeland

Londen Engeland is trots op opscheppen dat het bezit van de 's werelds grootste manier om Chinees Nieuwjaar te vieren in Europa, buiten Azië. Zo, natuurlijk, dit is een hit wanneer je Chinees Nieuwjaar viert in Europa.

Deze stad heeft een eendaagse festival smokkelweg vol met activiteiten, waaronder traditionele gerechten, een jaarlijkse parade, optredens, en traditionele ambachten. (U had ons op traditionele gerechten!) Count ons in!

Er zijn drie hoofdgebieden in Engeland waar deze festiviteiten plaatsvinden; Trafalgar Square, Chinatown, en Shaftesbury Avenue. Elk is uniek in de specifieke activiteiten en gebeurtenissen die ze bieden; bezoekers zullen een harde tijd het kiezen van die te maken hebben.

Chinatown biedt het beste van het beste op het gebied van traditionele gerechten. Zorg ervoor dat je boek vroeg om veilig een tafel bij een van de vele fantastische restaurants. Chinatown krijgt uitgedost in de meest fantastische decoraties met geluk rode lantaarns en banners. Chinese dansgroepen en artiesten kunnen worden gevonden reeks op de vele podia in heel. Londen kan een nieuwkomer om het Chinese Nieuwjaar scene maar elk jaar wordt steeds groter en beter en we kunnen niet wachten om te zien wat er gebeurt in 2019!

Amsterdam naar Londen Treinen

Rotterdam naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Wat is de beste manier om Chinees Nieuwjaar in Europa te vieren en naar een van deze steden te gaan?? Met de trein, natuurlijk! Gebruik SaveAtrain te boeken de beste deal in een paar minuten!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons een krediet met een koppeling op deze blog post, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrate-chinese-new-year-europe%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)