Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 25/01/2021)

Hou je van reizen met de trein? Hou je van het zien van verbazingwekkende kastelen in landen als Frankrijk? Als dat het geval is, dan heb je de juiste plaats bereikt. Dat komt omdat dit artikel “10 Charmante kastelen in Frankrijk Met de trein” krijgt u een definitieve lijst van de tien meest charmante kastelen in Frankrijk te geven. Wat nog meer, we zullen u vertellen hoe ze te bereiken met de trein!

 

1. Kasteel van Chenonceau

Kasteel van Chenonceau is een unieke one omdat ze gebouwd op de fundamenten van een molen in de 16th eeuw. U kunt eenvoudig bereiken via een trein zoals het kasteel is zeer dicht bij een station. U kunt naar het van Tours, een grote stad redelijk dicht bij het kasteel.

Nantes naar Tours Treinen

Lille naar Tours Treinen

 

 

2. Chateau de Chantilly

Gelegen in de Chantilly Estate, Dit kasteel is zeker een bezoek waard als je eenmaal ziet hoe het eruit ziet. Het is dicht bij het centrum van Parijs dat maakt het reizen naar het een koud kunstje.

Dijon naar Parijs Treinen

Reims naar Parijs Treinen

Lille naar Parijs Treinen

Tours naar Parijs Treinen

 

3. Paleis van Fontainebleau

Ja, het technisch een paleis, maar wie maakt het uit, het is adembenemend! Zij bouwden Fontainebleau terug in de 12th eeuw, en het ziet er nog steeds indrukwekkend en goed onderhouden. Het is ook gemakkelijk te bezoeken. U kunt het bereiken van Parijs in minder dan een uur met Transilien lijn R.

Brussel naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Marseille naar Parijs Treinen

Amsterdam naar Parijs Treinen

 

4. Chateau de Breteuil

 Chateau de Breteuil

U kunt deze prachtige kasteel in het vinden nationaal natuurpark dat is juist buiten Parijs. Echter, een bezoek aan dit prachtige kasteel met de trein is een beetje lastig aangezien er slechts een shuttle die direct gaat om het. Tenminste kunt u nog genieten van een trein rit naar Parijs!

Straatsburg naar Parijs Treinen

Zürich naar Parijs Treinen

Frankfurt naar Parijs Treinen

Genève naar Parijs Treinen

 

5. Kasteel van Chambord

Kasteel van Chambord is een echt fascinerend en imposante kasteel dat is een bezoek waard. Om er te komen, je een taxi of shuttle van de stad Blois nodig. Echter, het bereiken van Blois is toegankelijk vanuit veel steden in Frankrijk. U kunt krijgen om het in minder dan een uur en een half bij het reizen van Parijs.

 

6. Chateau d'Amboise

Het kasteel van Amboise is een van de meest charmante kastelen in Frankrijk. Het is een echte parel van architectuur uit de Renaissance. U kunt het kasteel gemakkelijk te bereiken met de trein vanuit verschillende steden in Frankrijk via een TGV of Intercity treinen.

 

 

7. Het beroemde kasteel Chateau de Monte-Cristo

We raden deze leuke, klein kasteel als de beroemde Alexandre Dumas gebouwd! U bereikt de Monte Cristo Kasteel gemakkelijk met een lokale trein lijn als het goed is in Parijs! Met dat in gedachten, u kunt elke trein te nemen als je vanuit een andere plaats.

 

8. The Amazing Kasteel Chateau d'Azay-le-Rideau

Charmant Kastelen in Frankrijk - Chateau d'Azay-le-Rideau

Het is een werkelijk prachtig klein kasteel gebouwd direct op een eiland in een meertje! Het kan niet mooier dan dit. U kunt gemakkelijk naar het kasteel door het nemen van een half uur met de trein van de stad Tours. Dan zul je alleen nodig hebt om een ​​20 minuten lopen maken naar het kasteel.

 

9. Chateau du Haut-Koenigsbourg

Het is misschien niet een van de meest charmante kastelen in Frankrijk, maar we hadden op te nemen. Het kasteel is rijk aan geschiedenis, en het is echt adembenemend, niet alleen in zijn charmante manier! Het dichtstbijzijnde treinstation naar het kasteel is in Sélestat, en je kunt het bereiken van Straatsburg of een aantal andere steden in de buurt.

Parijs naar Straatsburg Treinen

Luxemburg naar Straatsburg Treinen

Nancy naar Straatsburg Treinen

Bazel naar Straatsburg Treinen

 

 

10. Chateau de Pierrefonds

De Chateau de Pierrefonds is ongetwijfeld de meest verdienstelijke van het zijn op een lijst van de meest charmante kastelen in Frankrijk. U kunt alleen het kasteel te bereiken door het nemen van de trein naar Compiegne, vervolgens het nemen van een bus aan de zuidkant van de stad.

 

Als u meer informatie over het reizen per trein nodig 10 Charmante kastelen in Frankrijk Met de trein, jij kan contact met ons op via onze site.

 

 

Wilt u onze blog post op uw site insluiten, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en gewoon geef ons krediet met een link naar deze blogpost, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcharming-castles-france%2F%3Flang%3Dnl- (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)