Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 30/01/2021)

Nieuwe high-speed, grensoverschrijdende treinen blijven lijnen over de hele wereld te openen. verder, ze bijna altijd te verslaan vliegreizen met betrekking tot het comfort, winstgevendheid, en de snelheid van reizen. Op dit punt, er zijn meer en meer trein netwerken over de hele wereld! Iedereen die in grensoverschrijdende treinen houdt ervan!

Op reis door Europa op een trein is meer over vertraging dan snelheid. Als je voorbij prachtige landschappen op weg naar de eindbestemming, je voelt serene en prachtige. Als gevolg, gaande grensoverschrijdende treinen wordt een tijd om te ontspannen, wat tijd op uw eigen en zelfs mediteren.

Zo, Laten we eens kijken enkele van de beste grensoverschrijdende treinen in Europa samen:

 

Eurostar grensoverschrijdende treinen

Het aansluiten van Londen met Amsterdam, Avignon, Brussel, Klein, Lyon, Marseille, Parijs, en Rotterdam, Eurostar is waarschijnlijk de meest populaire high-speed spoorweg dienst in Europa. Ook, Getlink afzonderlijk actief is en de treinen. Ze doorkruisen de Kanaaltunnel tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Het lopen op een netwerk van hoge snelheid lijnen, Eurostar-treinen tellen achttien auto Class 373/1 treinen en zestien-car klasse 374 treinen. Ze draaien bij 186 mph (300 kilometers per uur). verder, Eurostar vervoert meer passagiers dan alle maatschappijen gecombineerd. Dit is het maken van Eurostar de dominante rail operator op de routes die het werkt.

Eurostar grens kruis treinen neemt u mee door het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, en Nederland. Plus, het zal u toelaten om te genieten van het prachtige landschap van deze routes langs de weg.

Hannover naar Rotterdam Treinen

Londen naar Rotterdam Trains

Hamburg naar Rotterdam Treinen

Keulen naar Rotterdam Treinen

 

Cross Border Treinen vanuit Spanje naar Frankrijk

Thalys grensoverschrijdende treinen (Frans: [zoals])

In eerste instantie gebouwd rond de LGV Nord hogesnelheidslijn tussen Parijs en Brussel, Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstrein operator. Eurostar-trein auto's delen deze baan, waardoor ze een van de beste grensoverschrijdende treinen. Thalys rijdt vanaf Parijs, Brussel of Amsterdam Londen via Lille en de Kanaaltunnel en met Franse binnenlandse TGV treinen. Plus, Thalys bedient Amsterdam en Keulen, te! Dit is fantastisch nieuws voor iedereen die het leuk vindt om veel opties hebben voor hun reis. Thalys Internationaal, NMBS / SNCB, en Duitse spoorwegen het beheer van zijn systeem, terwijl THI Factory en NMBS / SNCB bedienen. Als gevolg – met Thalys – trein reizen in Europa is zeker fantastisch!

Amsterdam naar Keulen Treinen

Treinen van Brussel naar Keulen

Keulen naar Antwerpen Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

 

NS Internationaal

Voorheen bekend als NS Hispeed, NS International is de rail operator in Nederland voor iedereen met een scherp oog voor een geweldige reiservaring. NS Internationaal opereert internationaal inter-city en high-speed Cross Border Treinen met verbindingen naar:

– België (Intercity Direct)

– Duitsland en Zwitserland (Intercity-Express)

– Frankrijk (Thalys)

Bovenal, NS Internationaal exploiteert momenteel zowel high-speed en niet-high-speed services en is onderdeel van de Nederlandse Spoorwegen. evenzo, NS Internationaal mogen invoeren semi-high-speed en high-speed diensten ergens in de nabije toekomst.

Brussel naar Leiden Treinen

Antwerpen naar Leiden Treinen

Berlijn naar Haarlem Treinen

Parijs naar Haarlem Treinen

 

Cross Border Treinen – de TGV (Frans: Een High Speed ​​Train)

SNCF exploiteert de TGV die Frankrijk intercity high-speed rail service en de beste staatsbedrijf nationale spoorwegmaatschappij. Hoewel in eerste instantie gericht op Parijs, het netwerk, door de jaren heen, uitgebreid. Het verbindt nu de belangrijkste steden in Frankrijk (Marseille, Klein, Bordeaux, Straatsburg, Rennes) met omringende landen. Er zijn ongeveer 110 miljoen passagiers per jaar in Frankrijk rijden met TGV. Volgens de gegevens van april 2007, TGV is de snelste wielen trein op, bereiken 574.8 km / h (357.2 mph). U zult genieten van de beste internationale verbindingen naar Brussel in België en Luxemburg in het noorden met TGV, zeker.

De internationale TGV in het oosten neemt u mee naar Frankfurt en München. evenzo, jouw zuiden reizen brengt u rechtstreeks naar Milaan in Italië en Barcelona in Spanje. Maak geen reisfout, TGV is één van de meest comfortabele grensoverschrijdende treinen! verder, het neemt je mee op de meest prachtige romantische reis van Parijs naar de oevers van de Middellandse Zee. Of, naar de prachtige Bordeaux, Lyon en Marseille en de wereldberoemde Cannes. daarom, als je wilt naar Frankrijk te bereiken en / of Zwitserland door trein, kun je dat doen door het rijden in grensoverschrijdende treinen van TGV Lyria.

Zürich naar Parijs Treinen

Parijs naar Frankfurt Treinen

Genève naar Parijs Treinen

Parijs naar Keulen Treinen

 

Om het beste te halen train ervaring in jouw leven, tegen fantastische prijzen ontheven van onaangename reserveringskosten, gebruik Red een trein

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcross-border-trains-europe%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)