Leestijd: 6 notulen
(Laatst geupdate op: 25/02/2022)

Zonnige stranden, luxe villa's, en het gezelschap van haar familie – Beth Ring had de perfecte manier gevonden om de kerstvakantie door te brengen. Een inwoner van Chicago, ze reisde met haar man en hun vijf kinderen naar Jamaica voor een achtdaags uitje in de pluche Mais Oui Villa. Ze genoten van de typische Caribische vakantie totdat Ring dagen voor hun terugvlucht naar Chicago een droge hoest en keelpijn kreeg. Om te zeggen dat het vanaf daar bergafwaarts ging, zou een understatement zijn. Dit zijn cruciale reisdingen die je moet weten in het nieuwe normaal.

 

Cruciale reisspullen in het nieuwe normaal: De quarantainenachtmerrie

De dag voor hun vertrek uit Jamaica, de familie nam thuis snelle antigeen COVID-tests. Volgens standaard luchtvaartprotocollen, een negatief rapport is verplicht voor het instappen van vluchten.

Tot hun grote teleurstelling, Ring en haar man testten positief op COVID-19. Niet in staat om aan boord te gaan van hun terugvlucht, de familie besloot in Jamaica in quarantaine te gaan totdat ze toestemming kregen om te vliegen.

Maar het vinden van een fatsoenlijke quarantainevoorziening in het eilandland was een hele beproeving.

Mais Oui Villa heeft wederzijdse afspraken met andere accommodaties om gasten te accepteren die positief testen op COVID-19. Maar als gevolg van een enorme toename van het toerisme als gevolg van de vakantieperiode, de meeste accommodatiefaciliteiten in Jamaica waren tot de nok toe gevuld.

Ring en haar familie hadden geen andere keuze dan te verhuizen naar een door de overheid gerunde quarantainevoorziening. Maar het gebrek aan basisvoorzieningen en hygiëne maakte hun verblijf uiterst moeilijk.

Dat is het moment waarop Ring contact zocht met een lucht ambulance service en begon het papierwerk in te vullen. Het was de enige manier voor haar familie om terug te keren naar Chicago zonder door de door de overheid opgelegde quarantaine van tien dagen te gaan.

De zilveren voering is dat Ring en haar familie erin geslaagd zijn om een ​​privéluchtambulance te boeken en ruim op tijd naar huis terugkeerden voor de nieuwjaarsvieringen. Ook, geen van haar familieleden ondervond complicaties als gevolg van COVID-19.

Maar Ring betaalde uiteindelijk maar liefst $35,000 om gebruik te maken van de luchtambulancedienst.

Amsterdam naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Crucial Travel Stuff In The New Normal: Air Ambulance

 

Cruciale reisspullen: Het nieuwe normaal van reizen

Beth Rings ervaring met quarantaine en evacuatie is geen uitzondering. Het wordt snel de realiteit voor toeristen die naar het buitenland willen reizen.

Vaccinatieacties hebben het veiliger gemaakt om naar buiten te gaan. Dat, op zijn beurt, heeft veel landen ertoe aangezet om reisbeperkingen verlichten. Maar het is belangrijk om te onthouden dat de pandemie niet is geëindigd.

Zolang mensen COVID-19 blijven oplopen, de dreiging van doorbraakinfecties en nieuwe varianten zal groot opdoemen. Hoewel dat je er niet van mag weerhouden om nieuwe bestemmingen te verkennen, je moet uiterst voorzichtig zijn bij het plannen van een reis. De inzet zal nog hoger zijn als je naar het buitenland reist.

Hier zijn een paar handige tips die u in gedachten moet houden voordat u op vakantie gaat:

 

1. Behandel de basis

Het spreekt voor zich dat u op de hoogte moet zijn van uw COVID-19-vaccinatie. Als boostershots beschikbaar zijn in je thuisland, zorg ervoor dat u uw dosis krijgt voordat u op reis gaat. Ook, download je vaccinatiebewijs en bewaar het op je telefoon.

Zodra u uw vluchten boekt, controleer bij de luchtvaartmaatschappij of u een negatief RT-PCR-rapport nodig heeft voordat u aan boord gaat. Vergeet ook niet de test- en quarantainevoorschriften op je bestemming te checken.

 

2. Controleer vervoersopties

luchthavens, busterminals, en treinstations kan u blootstellen aan een heleboel ziekteverwekkers, inclusief het nieuwe coronavirus. Daarom moet u uiterst voorzichtig zijn tijdens het transport.

Het goede nieuws is dat de meeste treinstations en luchthavens strenge decontaminatieprotocollen hebben geïmplementeerd voor de veiligheid van passagiers. Volg de richtlijnen voor maskering en sociale afstand die zijn uitgevaardigd door de autoriteiten.

Ook, als je met de trein reist, houd een zak met persoonlijke toiletartikelen bij de hand, samen met je handdesinfecterend middel. Zoek uit of u een negatief RT-PCR-rapport nodig heeft voordat u in de trein stapt.

Als het een nachtelijke reis wordt, draag een slaapzak en kussen om het risico op blootstelling te minimaliseren.

 

3. Een quarantaineplan schetsen

Als er één ding is dat je moet leren van de ervaring van Beth Ring, het is dat het nieuwe coronavirus alle voorzorgsmaatregelen kan omzeilen. Ondanks het maskeren en het vermijden van drukte? Toeristische attracties, je zou uiteindelijk besmet kunnen raken.

In de meeste gevallen, dat zou betekenen dat u pas naar uw thuisland kunt terugkeren als u negatief test.

Daarom is het verstandiger om aan het begin van je reis een quarantaineplan klaar te hebben. Begin met het controleren van de beschikbaarheid van quarantainevoorzieningen op uw bestemming. Ontdek of sommige privéhotels en -resorts COVID-19-positieve gasten toestaan ​​om in quarantaine te gaan.

Ook, neem contact op met je accommodatieverschaffer om erachter te komen of ze een aangewezen quarantainevloer hebben voor COVID-19-positieve gasten.

alternatief, je zou in contact kunnen komen met vrienden of kennissen die in de buurt van je vakantiebestemming wonen. Zoek uit of ze het prettig vinden om je een paar dagen te laten blijven als je positief test op COVID-19.

 

4. Neem contact op met een luchtambulancedienst

Het gebruik van traumahelikopters is niet langer beperkt tot ongevallen en noodsituaties in de gezondheidszorg. Vandaag, luchtambulances in de VS en over de hele wereld worden het favoriete vervoermiddel voor toeristen die geen gebruik kunnen maken van passagiersvluchten.

Als u in het buitenland positief test op COVID-19, medisch luchtvervoer is misschien de enige optie voor u om terug te keren naar de veiligheid en het comfort van uw huis. Een luchtambulance zou bijzonder belangrijk zijn als u zich ontwikkelt ernstige complicaties van de ziekte.

Daarom is het een goed idee om contact op te nemen met een betrouwbare en gereputeerde luchtambulanceoperator. Ontdek de transportkosten, evenals documentatie die nodig is voor een medische overdracht. Ook, controleer het soort voorzieningen en apparatuur dat aan boord beschikbaar is.

Praat met uw zorgverzekeraar om erachter te komen of uw huidige plan de kosten van medisch luchtvervoer en evacuatie dekt. Ook, zorg ervoor dat u investeert in een solide reisverzekering om medische kosten tijdens uw reis te dekken.

Milaan naar Napels Treinen

Florence naar Napels Treinen

Venetië naar Napels Treinen

Pisa naar Napels Treinen

 

 

Cruciale reisdingen die u moet weten in het nieuwe normaal: Laatste afhaalrestaurants

Er is niets meer de moeite waard dan de sensatie van het verkennen van nieuwe plaatsen, culturen, en keukens. Echter, reizen tijdens de pandemie vereist een nauwgezette planning en extra voorzorgsmaatregelen. Als u een reis naar het buitenland plant, vergeet niet om een ​​quarantaine- en evacuatieplan op te stellen voordat je eropuit gaat.

Dijon naar Provence Treinen

Parijs naar Provence Treinen

Lyon naar Provence Treinen

Marseille naar Provence Treinen

 

Crucial Travel Stuff In The New Normal - Evacuation plan

 

Hier bij Red een trein, we zijn blij om cruciale reisdingen met u te delen die u moet weten in het nieuwe normaal.

 

 

Wil je onze blogpost "Cruciale reisdingen die je moet weten in het nieuwe normaal" op je site insluiten?? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnl%2Fcrucial-travel-stuff-new-normal%2F – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)