Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 02/05/2020)

Paasfeest in Europa variëren van land tot land en van stad tot stad. Het is een van de belangrijkste en oudste festivals van de De Christelijke Kerk. Pasen is het feest van de opstanding van Jezus Christus uit het graf.

De datum voor de viering van Pasen verandert elk jaar. Het wordt meestal gevierd op de eerste zondag na de volle maan na de lente-equinox. Het komt op verschillende tijdstippen per jaar, variërend van late maart te laat april.

in het christendom, Heilige Week is de week voor Pasen en omvat Palmzondag, witte donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag. In Europa, veel landen vieren Pasen door het aansteken van grote branden die soms Judas branden worden genoemd. eerste, deze vreugdevuren bedoeld om de komst van de lente te vieren. Hier is een snelle blik op hoe sommige van uw favoriete Europese landen vieren Pasen.

 

Vanaf Pasen in Nederland

In Holland, voorbereidingen voor Pasen beginnen een dag voor de vastentijd. Deze dag staat bekend als “vastenavond” of Fast Eve. Gedurende deze periode, De Nederland beschikt over de meest significante stijging van de buitenlandse toeristen die willen deelnemen aan hun festiviteiten.

Mensen naar de kerk voor Pasen diensten die vaak volgen met een feestelijk maaltijd. Kinderen gaan op ei jaagt op zoek naar licht ingerichte gekookte eieren of chocolade-eieren. eigenaar Tikken is een favoriete Pasen spel waarin mensen eieren kloppen samen. Het doel van het spel is om eieren van de andere persoon te kraken zonder te breken jouwe.

Antwerpen naar Amsterdam Treinen

Antwerpen naar Breda Treinen

Brussel naar Amsterdam Treinen

Antwerpen naar Utrecht Treinen

 

dutch flag

 

Pasen Feest in Frankrijk

De Fransen vieren Pasen door het bijwonen van een speciale kerkdienst, een feestelijke maaltijd, en een Easter Egg Hunt. U vindt winkels en bakkerijen met chocolade konijnen te zien, klokken, en tekenen van de lente.

De Fransen houden ook van chocolade-eieren, het gebruik ervan op grote schaal voor de kinderen Paaseijachten. De Fransen hebben ook een ei-rolling concurrentie die gaat rollen rauwe eieren naar beneden een helling. Er is ook een kinderbad spel dat gaat gooien verse eieren in de lucht. De eerste die een ei te breken wordt bepaald de loser die een deel van hun snoep aan een ander kind zal geven.

Een interessante Pasen traditie in Frankrijk is de stolpen volantes of “vliegende klokken.” Er zijn geen kerkklokken ring tussen vrijdag en Pasen zondagochtend. Het is pas na de paaszondag kerkdienst dat de klokken luiden, het vieren van de opstanding van Jezus. Frankrijk is ook bekend om zijn kruisiging reenactments.

Dijon naar Parijs Treinen

Reims naar Parijs Treinen

Lille naar Parijs Treinen

Tours naar Parijs Treinen

 

 

Paasfeest in Italië

Pasen in Italië wordt aangeduid met de Italianen als La Pasqua. In tegenstelling tot de andere Europese landen, zie je niet de Pasen konijn of Paaseijachten in Italië. Dit vrolijke viering is alles over geliefde tradities.

Religieuze processies worden gehouden in Italiaanse steden en steden op vrijdag en zaterdag voor Pasen. Op Paaszondag, verwachten dat het voedsel een belangrijke rol in de viering spelen. Het is de traditie dat de festiviteiten artisjokken en Angelino of een geroosterd lammetje bevatten en voor de kieskeurige geiten staat ook op het menu. En mensen geven duif-vormige of kroon-vormige brood als cadeau.

In Rome, er wordt een wake gehouden in St. Peter's Basilica op Paaszaterdag. Het begint om 9 uur en gaat door tot middernacht als het brengt in het begin van de ochtend van Pasen. Op Paaszondag, de meest verwachte massa begint met de paus het leveren van een zegen op de veranda.

Omwille van de paus en het Vaticaan, Rome is een bestemming voor Pasen festiviteiten in Europa. Mensen komen van over de hele wereld om deel te nemen aan de vieringen en wonen de Vaticaan Palmzondag massa. Omdat het gratis, kan het behoorlijk krijgen druk.

Milaan naar Rome Treinen

Bologna naar Rome Treinen

Siena naar Rome Treinen

Lucca naar Rome Treinen

Easter Festivities in Italy

 

 

Als u van plan bent om de massa van Pasen in Rome bij te wonen, is het best te boek je tickets vroeg. Boek uw plaatsen van tevoren aan de beste tarieven genieten. Vanwege de populariteit van het paasfeest in steden als Rome, Parijs, en Amsterdam, het is altijd verstandig om te plannen.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, kunt u ofwel nemen onze foto's en tekst en geef ons een krediet met een link op deze blog post, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feaster-festivities-europe%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)