Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 21/02/2021)

De EU heeft voorgesteld om meer dan 100 miljard euro in treinen te investeren om het reizen door Europa te stimuleren, Deze investering zal combineren met publieke en private financiering. Allemaal samen, de totale investering zal meer dan € 4,5 miljard bedragen. De investering zal komen door middel van een financiële groep genaamd Europa verbinden Faciliteit. In het kort, de financiering zal afkomstig zijn van enkele groepen. Deze groepen omvatten nationale, privaat, en investeringsbanken.

De financiering zal helpen een upgrade van de Europese reis spoorwegnet. Ook, de investering zal helpen bij het ontwikkelen alternatieve brandstof opties voor treinen. aanvullend, de financiering zal de weg voor effenen emissievrij vervoer.

 

Europese reisprojecten

De projecten zullen zich richten op de kern netwerk van Europese reis. € 719.500.000 is voor de Europese spoorwegnet. € 99.600.000 is voor het upgraden wegvervoer. Ook, € 78,9 miljoen is voor het ontwikkelen van havens. En € 44,7 miljoen is voor binnenwateren.

Kerninitiatieven dat de financiering zal betrekking hebben op onder meer;

  1. het verhogen van de snelheid van treinen tussen Denemarken en Duitsland.
  2. Het upgraden van spoorlijnen in Slovenië
  3. Spoortunnel tussen Italië en Frankrijk
  4. Toevoegen 340 laadstations door elektrische auto's
  5. Aanpassing van waterwegen te wijten aan vrachttransport

Keulen naar Kopenhagen Treinen

Dresden naar Kopenhagen Treinen

Neurenberg naar Kopenhagen Treinen

 

Extra EU trein financiering van € 37 miljard voor de Europese reis

Volgens sommigen bronnen, Europa heeft € 37 miljard extra geïnvesteerd in de treinindustrie. Dit bedrag zal meer mensen werk en inkomen te geven. Het Europese spoornetwerk is te danken aan een toename van capaciteit en duurzaamheid. Hier zijn enkele van de projecten waarvoor de € 37 miljard wordt gebruikt;

Dusseldorf naar Hamburg Treinen

Bonn naar Berlijn Treinen

Heidelberg naar München Treinen

 

 

1. Gotthard-basistunnel

Hoewel deze tunnel is 17 jaar oud, het is alleen geopend voor Europese reizen in 2016. Vanwege de Alpine bergen, het koste 2,400 werknemers te boren door middel van. De lengte van de tunnel is bijna 57 KM, is daarmee de grootste tunnel ter wereld. Vanwege de omvang van de tunnel, de kosten waren € 11 miljard.

Deze tunnel verbindt Noord-Italië met Zuid-Duitsland, die twee belangrijke landen in de Europese reizen ecosysteem. In de toekomst, 240 goederentreinen zal dit gebruiken tunnel. Door de tunnel, de vrachten zal vervangen op 2 miljoen truck ritten per jaar. Trucks moeten rijden de berg op en wacht in tol wachtrijen. Als gevolg, de vrachten, die reizen op een ononderbroken 160 KM per uur de voorkeur.

Trento naar het Gardameer Peschiera Treinen

Bolzano Bozen naar het Gardameer Peschiera Treinen

Bologna naar het Gardameer Peschiera Treinen

Venetië naar het Gardameer Peschiera Treinen

 

2. Fehmarnbelt Link

Deze vaste verbinding tunnel zal de langste afgezonken tunnel in de wereld. De tunnel zal Denemarken verbinden met het Duitse eiland Fehmarn. De totale kosten van deze verbindingstunnel bedragen € 7 miljard. Deze link zal snijd de treinreis tijd tussen Stockholm en Hamburg door 2 uur. De sector goederenvervoer tussen Duitsland, Denemarken, en Zweden hebben massaal opgedaan via deze link, dit zal het Europese reizen zeker verbeteren.

Stuttgart naar Hamburg Treinen

Antwerpen naar Hamburg Treinen

Leipzig naar Hamburg Treinen

Bonn naar Hamburg Treinen

 

3. European Travel Railway Network Connection Project VDE 8

VDE 8 is waarschijnlijk de grootste spoorweg bouwplaats in Duitsland. Het project verbetert het transport over Duitsland. Vanwege de omvang en technologie de VDE 8 tussen Berlijn en München kost € 10 miljard.

Dusseldorf naar München Treinen

Dresden naar München Treinen

Neurenberg naar München Treinen

Bonn naar München Treinen

 

Ticket-in 3 notulen

Het boeken van een treinticket voor reizen in Europa? Waarom niet nemen 3 vind minuten op onze site om de goedkoopste tickets voor uw routes. Log in op onze site nu aan boek treinen. Tickets kunnen worden betaald op verschillende manieren, waaronder iDeal en Creditcards.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feu-invest-1-billion-euros-european-travel%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)