Leestijd: 3 notulen
(Laatst geupdate op: 14/01/2022)

Er is iets ongelooflijk vervullen over zwijgend starend uit een treinvenster, denk je niet? Zo, vergeet intieme veiligheid frisks, duidelijke Ziplock zakken voor vloeistoffen, nul privacy, en toiletloze bussen. Er is geen betere manier om Europa te verkennen dan met de trein in december. Hier zijn onze redenen waarom!

 

1. Ontdek Europa met de trein in december en je zult zien – minder toeristen

Veel mensen trekken naar populaire bestemmingen in de zomer wanneer ze willen naar Europa te verkennen. Echter, het zonnige weer doet met zich meebrengen, mensen. Veel en veel mensen! Wij houden ervan om Europa te verkennen met de trein in december omdat er simpelweg minder toeristen. meer landschap, kalmte, en ruimte voor u!

Brussel naar Amsterdam Treinen

Londen naar Amsterdam Trains

Berlijn naar Amsterdam Treinen

Parijs naar Amsterdam Treinen

 

Ontdek Europa met de trein, lege trein station

 

2. Ontdek Europa met de trein in de winter middelen – goedkopere tarieven

De reden waarom wij hebben goedkopere tarieven is gewoon dat van de rede 1! Minder mensen gelijk goedkoper alles! We praten goedkoper hotels en treinkaartjes op de grond (hoewel waarschijnlijk niet rond Kerstmis /Nieuwjaar).

Een fooi: Kortingen kunnen worden gevonden meer in kleinere steden erg afhankelijk van het toerisme. Natuurlijk, grotere steden hoeven niet te proberen zo hard in de klanten te krijgen, zo van plan wijselijk als je op een budget!

Brussel naar Parijs Treinen

Londen naar Parijs Treinen

Marseille naar Parijs Treinen

Amsterdam naar Parijs Treinen

 

 

3. Markten en festivals

Bekijk onze geweldige post op De Beste Winter Festivals in Europa als je wil meer informatie over onze top picks. Straat markt, specifiek zijn absoluut overal in december. Eigenlijk, het is een traditie december al sinds 1400's! Omdat het op een trein betekent flexibiliteit, dus moet je besluit dat je gewoon moet langer op een verblijf je merkt dat je echt liefde, dan kunt u! Dat is het mooie van het reizen per trein. Dat is waarom er geen betere manier om Europa te verkennen dan met de trein in december.

Amsterdam Naar Londen Treinen

Parijs naar Londen Treinen

Berlijn naar Londen Treinen

Brussel naar Londen Treinen

 

Ontdek Europa met de trein, lege trein station, winterfestivals

 

4. Atmosfeer

Als je ooit hebt gezien een kerst film, Er is zeker worden een magisch beeld dat van de atmosfeer. Foto licht vallende sneeuwvlokken, kinderen sneeuwballen gooien, ijspegels, het gedempte crunch wandelen door dikke sneeuw. En uiteraard, de lichten en decoraties! Er zijn andere plaatsen die wedijveren met de display kunt in de meeste delen van Europa vindt.

Florence naar Rome Treinen

Napels naar Rome Treinen

Florence naar Pisa Treinen

Rome naar Venetië Treinen

 

 

5. Met de trein Europa verkennen in december = Winterkeuken

Wat is een betere manier om te ontdekken wat verschillende voedsellanden te bieden hebben?? Ontdek Europa met de trein in december, en hebben de kans om meerdere steden te bezoeken in één dag. Uitchecken een lokale markt en zorgen voor wat snacks weer op de trein! Je had kunnen hebben ontbijt, Lunch, en Avondmaal in 3 verschillende steden!

München naar Zürich Treinen

Berlijn naar Zurich Treinen

Bazel naar Zürich Treinen

Wenen naar Zurich Treinen

 

Ontdek Europa met de trein, Zwitserland

 

Tip: In Zwitserland en delen van Frankrijk, proberen raclette en fondue, beide zijn gebaseerd rond verwarmd cheese. Duitsers willen om uit te breken het hert als het koud wordt, en geroosterde kastanjes zijn een leverancier nietje in kerstmarkten. Vergeet niet om een ​​kant van Overwogen bestellen wijn!

 

Klaar om die trein reis van uw leven te boeken? Super goed! Ga verder naar SaveAtrain en geniet van gedoe en boekingsvrij treinreizen!

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons een krediet met een link naar deze blogpost, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexplore-europe-train-december%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)