Leestijd: 5 notulen
(Laatst geupdate op: 24/04/2020)

De suizend geluid van een trein tekening in een station, en de mogelijkheid van het krijgen van, en nog ergens geheel onverwacht. Kunt u denken aan iets beter dan de beroemde en historische treinroutes?

Treinen zijn een herinnering aan de Gouden Eeuw van reizen. Toen mensen gingen op reis voor maanden aan een stuk en paarden waren mogelijk betrokken. Travel ging niet over instant bevrediging en alleen op zoek naar de plaats van bestemming.

Nee, reizen betekende genieten van de reis. Verpakken in stammen, en eventueel een kompas en een aantal goede kaarten. Travel betekende gaan naar een plek waar je niemand wist, waar zelfs de lucht voelde vreemd en uw brief huis zou pas na uw terugkeer aankomt.

Als eerbetoon aan de meest bevredigende wijze van vervoer, Save A Train brengt u een lijst van beroemde en historische treinroutes je moet nemen in 2019!

 

Famous and Historical Train Routes

 

Londen naar Venetië op de Orient Express – The Longest beroemde en historische treinroutes

Dit zal zeker verdubbelen als een historische datum! Dit is misschien wel de meest beroemde en historische treinroutes en een romantisch trein route in de wereld. Het vertrekt van Parijs op weg naar de Byzantijnse stad Istanbul. Je kon een standaard ticket van By SaveAtrain om deze route te reizen, of kiezen voor de meer glamoureuze optie en hop op de Orient Express. De intrige van dit luxe trein werd beroemd geïnspireerd Agatha Christie. Deze dagen is het niet meer operationeel in zijn oorspronkelijke vorm nog de geest leeft voort in Belmond's Venice-Simplon Orient Express. Er zijn twee treinen, eigenlijk, een met rijtuigen die dateren uit de jaren 1920 en '30 en de andere is een historische Britse Pullman trein.

De nieuwe route slingert zich een weg uit Londen naar Venetië, bij gelegenheid met inbegrip van andere bestemmingen in Europa, en het eenmaal per jaar originele Parijs-Istanbul reis in augustus.

Treintickets Milaan - Venetië

Treintickets van Florence naar Venetië

Treintickets van Bologna naar Venetië

Treintickets van Rome naar Venetië

 

Hamburg naar Kopenhagen

Je zou moeten reizen in de trein dat kan worden vervoerd op een veerboot. Dit is zeker een van de beroemde en historische trein routes die u moet nemen in 2019!

Zo, Wat gebeurt er als je naar de veerboot? gelukkig treinreizigers in staat zijn om een ​​keer uit de trein en genieten van het landschap aan boord van de ferry. U zult steekt de Oostzee in 45 notulen. De hele treinreis duurt 4 uur en 45 notulen. Kopenhagen met zijn open-faced rogge boterhammen en ongelooflijke esthetische vormgeving is een redelijke treinkaartje afstand van de bruisende Hamburg, Duitsland dat je kunt natuurlijk van, aankoop bij ons, vind je een toets aan het eind van deze blog post.

Hamburg naar Kopenhagen Treinen

Hannover naar Kopenhagen Treinen

Berlijn naar Kopenhagen Treinen

 

Glacier Express - Zwitserland

Het aansluiten van twee van Zwitserland's mooiste berg- vakantieoorden, Zermatt en St. Moritz, de Glacier Express is de meest ontspannen manier om genieten van het prachtige landschap van de Zwitserse Alpen. Waarom hebben deze gekozen als een van de meest beroemde en historische trein routes die u moet nemen in 2019?

Reist u naar het oosten van Zermatt, de dag-lange reis covers 91 tunnels en 291 bruggen als het rolt langs het zuiden van Zwitserland alpenweiden, ongerept bergmeren, en picture-perfect gehuchten. Hoogtepunten van de reis omvatten Oberalppas, het hoogste punt van de rit bij 6706 voeten. Een ander voorbeeld is de beroemde Landwasserviaduct - een prachtig zes boogstructuur status 200 voeten en storten in een tunnel snijd recht in de berg.

Zurich naar Zermatt Treinen

Genève naar Zermatt Treinen

Interlaken naar Zermatt Treinen

Treintickets van Luzern naar Zermatt

 

 

West Highland Line, Glasgow naar Mallaig - Schotland

We zijn nu verslaafd aan de tv-serie buitenlander, die zich richt op old-school Scotland Hooglanders. Dus er is geen wonder dat deze is op de lijst van beroemde en historische treinroutes. De West Highland Line is een uitstekende manier om de wilde het land te ervaren, westkust. Zodra de trein vertrekt Glasgow - de grootste stad van Schotland - het stedelijke landschap bezwijkt snel valleien en rustige meren groene. Ik ben op weg naar het noorden, de West Highland Line gaat door de afgelegen wildernis van Rannoch Moor. Vervolgens gaat de torenhoge Ben Nevis, wat betreft neer in Fort William. Schakelrichting en bewegen westen, de trein doorkruist het Glenfinnan Viaduct (te zien in de Harry Potter-film serie) alvorens op de drukke haven van Mallaig.

Treintickets Amsterdam - Londen

Treintickets van Lyon naar Londen

Treintickets Parijs - Londen

Treintickets Brussel - Londen

 

Beroemde en historische treinroutes in Engeland

Passenger treinreizen was een van de grote Britse bijdragen van de Victoriaans tijdperk. In de 20ste eeuw, spoorweg enthousiasme en spoorweg hobbyisten lijken bijna net zo snel te hebben zich verspreid als de spoorwegen zelf. Historische stoomtreinen, speciaal landschappelijke ritten, en smalspoor spoorwegen zijn hersteld. Hier, vindt u een aantal van de beste stoomtrein en erfgoed te vinden treinreizen. Vindt ze in de West Country graafschappen Cornwall, Devon, Somerset, en Dorset.

Als veel van deze treinen worden hersteld stoomtreinen, Save A Train niet tickets op hen te voorzien. Echter, we geven wel de beste prijs voor het krijgen van en naar de Verenigd Koninkrijk.

 

 

Wilt u beroemde en historische treinroutes te ervaren?

Hoofd op over aan Red een trein en boek uw ticket in 3 notulen.

 

Wil je onze blogpost op je site insluiten?, U kunt kiezen tussen onze foto's en tekst en geef ons een krediet met een koppeling op deze blog post, of u klikt hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffamous-historical-train-routes%2F%3Flang%3Dnl – (Scroll naar beneden naar de embed code te zien)